Şimdi Ara

BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.317
Cevap
29
Favori
83.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 21 Mayıs 2014; 16:27:26 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 21 Mayıs 2014; 16:28:34 >
  • OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Muazzam olacak yine...
  • Son video çok iyi ancak sokaklar yine boş gibi umarım böyle boş sokaklarda o aracı sürmeyiz yazık olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 21 Mayıs 2014; 16:40:22 >
  • Gel 14 ekim gel
  •  BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4)
  • Yeni trailer baya iyi olmuş ya gerçi pek bir gameplay göremedim ama.
    Bu arada söylemeden edemiycem videonun sonuna doğru batmanin arkham knight a şaşkın şalkın bakması da ayrı bir güzel olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkham Knight tahminleriniz var mı beyler? Ben yine Joker'in parmağı var diye düşünüyorum. İçindeki Joker olmayabilir ama Joker'in planladığı bir şey olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsberkelium -- 22 Mayıs 2014; 12:53:02 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kulaklar biraz uzamış mı ?
  • Arkham Knight'a ben duyuruldugu gunden beri Hush diyorum. Batman'i bu kadar saplanti haline getiren 2 onemli karakter var DC'de; Dr. Hugo Strange ve Thomas Elliot (Hush).

Hugo 2. oyunda rolunu oynadi, Hush ise yarida kalmisti.

Nedense final oyununda tamamen yeni bir karakter ile Batman'i zorlayacaklarini sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 22 Mayıs 2014; 16:37:52 >
  • Oynamadığım tek seri bu kaldı. Ramazan geçirilir aslında bu seriyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nachtsicht93 -- 22 Mayıs 2014; 16:44:41 >
  • Batman denince aklıma batman belediye başkanının "Warner Bros'u mahkemeye vericem şehrimizin ismini izinsiz kullanmışlar,bizimle görüşmeleri lazımdı" dediği olay geliyor idiot herif ya. Bunun dışında oyun yine her zaman ki gibi muhteşem olucak şu sinematik trailer bile büyülüyor izlerken.
  • oyunda herhangi bir tarih ibaresi yok !!
  • Grafikler çok daha iyi bir seviyeye çıktığı gibi şimdi son oyun olduğunu söylüyorlar. Bu resmen bir efsaneyi öldürmek demek. Remedy nin Alanwake i öldürüp Quantum Break gibi yeni bir çalışmaya başlaması gibi. Şu paranın gözü kör olsun ya.
  • Trailer da konuşan şahıs scacecrow mu arkham knight mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Talat2106

Trailer da konuşan şahıs scacecrow mu arkham knight mı?

Scarecrow.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

Arkham Knight tahminleriniz var mı beyler? Ben yine Joker'in parmağı var diye düşünüyorum. İçindeki Joker olmayabilir ama Joker'in planladığı bir şey olabilir.

Arkham Knight'ın yüksek ihtimalle Jason Todd olacağını düşünüyorum; teorime göre de Arkham Knight karakteri Red Hood'un, nam-ı diğer Jason Todd'un oyunlardaki yansıması olacak.

Ne büsbütün kötü, ne de tamamı ile Batman'e kafayı takmış bir karakter, çizgisel ve klasik bir düşmandan çok bir anti kahraman olmalı; o da Gotham'ı iyileştirmeyi, suçla savaşmayı amaçlıyor ama sadece metodu farklı. Batman'in en büyük ve yegane tabusu olan şeyi yıkabiliyor, zırhıyla olabildiğince -pelerin takmaması dışında- Batman'e benziyor ve aynı onun gibi bir şövalye olduğunu, ondan üstün olduğunu iddia ediyor; Batman'in aksine sorunlarını "öldürerek" çözüyor. Nitekim oyunda da Batman ile Arkham Knight'ı karşı karşıya getirecek olan temel sebep bu olacak bence, aynı çizgi romanlarda Robin olan Jason Todd Joker tarafından öldürüldükten sonra Red Hood adıyla geri döndüğünde suçla savaştığı vakit temel stratejisi öldürmek olduğu için Batman'le karşı karşıya geldiği gibi. Temel sebebim bu olmasının dışında beni böyle düşünmeye iten bir diğer şey de Arkham Knight'ı gördüğümüz ilk gün olan oyunun duyurusundan beri karakterin üzerinde kırmızı detayların dikkat çekiciliği ve doğrudan olarak Red Hood'a referans etmesi.

Peki ya Jason Todd karakteri böylesi damdan düşer bir şekilde nereden giriş yapacak derseniz, Arkham serisinin başından beri Jason Todd da aynı evrende bulunuyor ve oyun da kendisinin varlığını kabul ediyor zaten. Arkham City'de buna dair göndermeler var. Robin DLC'sini satın alıp oynadığınız vakit haritalardan birinde Robin'i gördüğü zaman Joker'ın şunu sorduğunu duyuyorsunuz;
    "Ben seni zaten öldürmemiş miydim?"

Bu da direkt olarak Death of the Family'de, okurların telefon hattını arayıp oy kullanma suretiyle Jason Todd'un kaderine karar verdikleri ve oy çokluğu sonucu Joker'ın Jason Todd'u levyeye döve döve öldürüp Batman'e büyük bir travma yaşattığı seride gerçekleşen bir olay. Görüyoruz ki bunun aynısı Arkham evreninde de yaşanmış; aynı çizgi romanlarda olduğu gibi Jasod Todd'un, yani ikinci Robin'in ölümü sonrasında üçüncü Robin olarak DLC'de gördüğümüz Robin'in alt kimliği olan Tim Drake gelmiş. Yani hali hazırda Arkham serisinde de aynı çizgi romanlardaki gibi Jason Todd vaktinde Joker tarafından öldürülmüş bir zamanların Robin'i olarak görünüyor ve bu da böylesi bir teorinin gerçekleşme ihtimalini artıran bir diğer bakış açısı.

Senin aksine Arkham Knight'da parmağı olan karakterin Ra's Al Ghul olduğunu düşünüyorum; Arkham evreninde de Jason Todd Joker tarafından öldürüldü, bedeni Talia ya da Ra's Al Ghul tarafından alınıp Lazarus Pit yoluyla tekrar yaşama döndürüldü, sonrasında da Batman'le başa çıkabilmesi için yine Ra's Al Ghul sayesinde, League of Assassins tarafından eğitilerek bir ninja haline getirildi. Sonrası da meçhul, şehre geldi ve Arkham Knight kimliğini aldı.

Jason Todd olmazsa da çok sürpriz biri çıkacaktır Arkham Knight, Joker olacağını sanmam ve istemem açıkçası, bir taşın altından da Joker çıkmasın ama kıyafetin içindekinin de Joker olmadığı kesin zaten.

----------

Bu arada bu oyun ki çıktığı vakit tam manasıyla PS4 almanın zamanı dedirtecek ve aldıracaktır bana; Arkham serisini 2009'da Asylum'un duyurusundan beri takip ediyorum ve o ilk duyurudan beri kalitesi konusunda çok umutluydum ki Rocksteady de en ufak bir derecede yanıltmadı bizleri ve bir Batman sever ne görmeyi isterse fazlasını bile sundu, öyle ki görünen ana hikayenin dışında yan görevlerde olsun, ses kayıtlarında olsun arka planda daha bir çok detayı içeriyor ve her biri ayrı takdiri hak ediyor, görünen o ki Arkham Knight ile de üçlemeye mükemmel bir final yapıp zirvede bırakacaklar.

• Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt

İkna edici gerçekten. Açıkçası son yayınlanan fragmanda Batman'in şaşkın bakışlarından sonra benim de aklıma Robin geldi. Ama ben Jason Todd ve Tim Drake arasında kaldım.

Diğer iki Robin'den sonra 2. Robin'i de bir şekilde oyun sokarlar diye düşündüm. Zaten Jason Todd çizgi romanlara bakılacak olursa bu karakter için çok uygun. Hatta bir bölümde Jason Todd'ı şu şekilde görebiliyoruz:

BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4)

Ayrıca oyunda Batmobile olması da katkıda bulunuyo bu teoriye zira Jason Todd, Batman tarafından Batmobile'ın tekerleğini çalarken yakalanmıştı.

Tim Drake ile ilgili bir tek düşüncem var. Arkham City Harley's Revenge DLC'sinin sonundaki arasahne.
    Gordon'ın Batman için "İyi mi" sorusuna Robin'in cevabı "İyi olacak" olmuştu. Yüzündeki ifade biraz kafa karıştırıcıydı sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence Arkham Knight Deathstroke.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.