Şimdi Ara

BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.317
Cevap
29
Favori
83.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni fear takedown sistemi inanilmaz olmus, cok sinematik duruyor. Batmobilin kullanimi muazzam olsa da combat mode'u cok sevdigim soylenemez. Cok arcade bir havaya burundu gozumde strafe eden batmobili gorunce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adına yaraşır mükemmel bir oyun
  • Hala icimden bir ses hugo strange cikcak diyor ama

• Oyun harika duruyor tüm oyunlar arasında en çok bunu beğendim açıkcası. O kocaman ve yaşayan şehire uzaktan bakışımız bile harikaydı.
  • Oyun çok iyi ya birde ertelenmese daha iyi olacaktı ama beklicez mecbur.
  • Batmobile'ı sadece ulaşım amaçlı kullansaymışız keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Batmobile'ı sadece ulaşım amaçlı kullansaymışız keşke.

Ya hiç koymayacaktılar ya da bu imkanı verdilerse sadece sürüşle kısıtlı kalmaz, sonuçta gta oynamayacaz
  •  BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4)
     BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4)

• Oyun muazzam gözüküyor. Inşallah uzun bir oyun olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Pangerr

PS3'e çıkarmamak ne demek?Yıkıldım...
    Abi şu izlediğiniz yol çok saçma lan.Siz PS4'e hakkını vererek oyun yapında PS33'e fark atın bizde diyelim ki PS4 almanın zamanı geldi.
    Ama yok oyun çıkarmayız felan ayaklaına girmeyin ya...

Bu grafikleri, haritayı PS3 e çıkarmak saçma olur, GTA5 in bile yeni nesil formu çok farklı olacaktır.

Eğer sistem gereksinimleri PS3 e yeterliyse de yeni nesil kullanıcı sayısını arttırmaya çalışıyorlar diyebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-070660CBF -- 11 Haziran 2014; 15:13:09 >

• UE3 de ne motormuş be. Evrim geçirme konusunda Quake 3 motorunu geçecek gibi
  • Oyunun tam çıkış tarihi belirtildi mi ?
  • City , Asylum , Origins muhteşemdi kısmen bi batman hayranı olarak sabırsızlıkla bekliyorum
  • Ertelenmeyeydi iyiydi
  • Serinin en güzeli ve en orjinalı birinci oyun olan arkham asylum'dur

Diğerleri beni çıkacakları zaman heyecanlandırdı ama hiç biri de bir şeye benzemedi gözümde. Yani bilemiyorum enteresan bir şekilde boğdu beni ikiside. Maşallah bakıyorum sistem, oyun mekaniği yine aynı. Grafikler coşmuş sadece. Onun dışında batmanin çenesine falan bakarsanız tipinin bile aynı olduğunu görürsünüz. sadece almışlar zbrushta eski modeli. üstüne bir iki bir şey eklemişler toollarla falan.

yani durum şu. hala ilk arkham asylum oyununun traş üstüne traş yemiş halini oynayacağız. Cast'da aynı. Two face penguen joker harley quinn scarecrow. Isıtıp ısıtıp sunuyorlar önümüze. Artık farklı bir şeyler lazım. Öncelikle Şu şehirden bi çıksın şu firma yahu. Arkham arkham arkham lan adam gibi bir gotham göremeyecekmiyiz. Daha modernize ne bileyim daha çağa ayak uyduran, farklı mekanlara da gidebileceğimiz, dinamikleri mekanikleri değişmiş, bambaşka karakterlerle süslenmiş ve sürekli gece olmayan bir batman oyunu istiyorum artık. Bu ne lan kaçıncı baskı bu harbiden.

Araç varmış. Yerim aracını. Ben bu oyunu sırf stealthini ve batman konseptini sevdiğim için oynuyordum. maşallah tank gibi geziyoruz ortada. Zaten batman'in yeni giysisinden ne kadar sıçışlarda olduklarını anlayabilirsiniz.Maşallah takedownlar da abartmış kendini trailerda.

Harbiden yaratıcılıklarında sorun var bu adamların. Enteresandır oyuncu da bu kısır döngüye ortak oluyor. Merak ediyorum ciddi ciddi bu serinin ilk oyunu dışında iyi olduğunu düşünüyormusunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

Serinin en güzeli ve en orjinalı birinci oyun olan arkham asylum'dur

Diğerleri beni çıkacakları zaman heyecanlandırdı ama hiç biri de bir şeye benzemedi gözümde. Yani bilemiyorum enteresan bir şekilde boğdu beni ikiside. Maşallah bakıyorum sistem, oyun mekaniği yine aynı. Grafikler coşmuş sadece. Onun dışında batmanin çenesine falan bakarsanız tipinin bile aynı olduğunu görürsünüz. sadece almışlar zbrushta eski modeli. üstüne bir iki bir şey eklemişler toollarla falan.

yani durum şu. hala ilk arkham asylum oyununun traş üstüne traş yemiş halini oynayacağız. Cast'da aynı. Two face penguen joker harley quinn scarecrow. Isıtıp ısıtıp sunuyorlar önümüze. Artık farklı bir şeyler lazım. Öncelikle Şu şehirden bi çıksın şu firma yahu. Arkham arkham arkham lan adam gibi bir gotham göremeyecekmiyiz. Daha modernize ne bileyim daha çağa ayak uyduran, farklı mekanlara da gidebileceğimiz, dinamikleri mekanikleri değişmiş, bambaşka karakterlerle süslenmiş ve sürekli gece olmayan bir batman oyunu istiyorum artık. Bu ne lan kaçıncı baskı bu harbiden.

Araç varmış. Yerim aracını. Ben bu oyunu sırf stealthini ve batman konseptini sevdiğim için oynuyordum. maşallah tank gibi geziyoruz ortada. Zaten batman'in yeni giysisinden ne kadar sıçışlarda olduklarını anlayabilirsiniz.Maşallah takedownlar da abartmış kendini trailerda.

Harbiden yaratıcılıklarında sorun var bu adamların. Enteresandır oyuncu da bu kısır döngüye ortak oluyor. Merak ediyorum ciddi ciddi bu serinin ilk oyunu dışında iyi olduğunu düşünüyormusunuz.

Oyun, Gotham'da geçiyor.

•  BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4)

Kevin Conroy (Batman): "Arkhan Knight Ocak 2015'te çıkacak."
  • quote:

Orijinalden alıntı: lecturer

Kevin Conroy (Batman): "Arkhan Knight Ocak 2015'te çıkacak."

Cook iyi haber korkmustum 2015 sonralarina sarkar diye.

• Batman'in Görsel Evrimi

• quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

Serinin en güzeli ve en orjinalı birinci oyun olan arkham asylum'dur

Üçüncü paragrafta şikayet ettiğiniz çoğu şey batman'i batman yapan unsurlar zaten. Rocksteady çizgi romanlara bağlı kalıyor oyunları yaparken ve bize o şekilde sunuyor. Batman hikayelerinin %90'ı karanlık, kasvetli ve boğucu ortamlarda geçer. Gotham'ın gündüzleri bile gece gibi olduğundan sık sık bahsedilir. Ayrıca arkham knight mekanın değil yeni bir karakterin adı. Oyun gotham city'de geçiyor. Oyunda her ne kadar ana düşman scarecrow gibi gösterilse'de scarecrow'un bu denli büyük bir karmaşa çıkartabilecek bir zekaya sahip olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen bambaşka birisi çıkacak ana kötümüz. Bu arada joker dönmeyecektir. Çünkü yapımcılar defalarca jokerin öldüğünü ve ölülerin ölü kalacağından bahsettiler ki dönse bile mark hamill arkham city'den sonra bir daha joker'i seslendirmeyeceğini söylemişti. Her ne kadar troy baker iyi bir seslendirme sanatçısı olsa da arkham origins'deki joker seslendirmesini pek beğenmedim. Joker olsa bile en fazla flashback veya korku gazına maruz kalınan sahneler gibi yerlerde gösterilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.