Şimdi Ara

Batman serisini izlemek için BATMAN BEGİNS ten mi başlıyoruz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
10.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tnng38

İlk defa bugün izledim Batman'i. Kafamı duvarlara vuracaktım.Halbuki o kadar film özürlüsü değilim kült yapımların çoğunu izledim Batman Begins'i izledim daha yeni 10 üzerinden 12 verdim Nolan gerçekten süper

Şimdi de The Dark Knight iniyor onu da bu gece izlicem şimdi izleyemem birazdan güneş doğacak

Batman serisini izlemek için BATMAN BEGİNS ten mi başlıyoruz?

Beginse 10 uzerinden 12 verdiysen dark knighta 20 filan verirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Batman Beginsi daha izlemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 3 Temmuz 2012; 9:36:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

quote:

Orijinalden alıntı: tnng38

İlk defa bugün izledim Batman'i. Kafamı duvarlara vuracaktım.Halbuki o kadar film özürlüsü değilim kült yapımların çoğunu izledim Batman Begins'i izledim daha yeni 10 üzerinden 12 verdim Nolan gerçekten süper

Şimdi de The Dark Knight iniyor onu da bu gece izlicem şimdi izleyemem birazdan güneş doğacak

Batman serisini izlemek için BATMAN BEGİNS ten mi başlıyoruz?

Beginse 10 uzerinden 12 verdiysen dark knighta 20 filan verirsin

Ben de öyle düşünüyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Batman Beginsi daha izlemedim

Ovv büyük hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

89 yapımı jack nicholson var diye izleyecektim hiç batman serisi izlemedim hangisini izlesem ki önerir misiniz 89 yapımı filmi ?

Jack amcamız Joker rolünde. Sırf bunun icin izlenir. Tabi beklentilerin cok yüksek olmamalı.

Süper kahraman filmlerini sevmem Batman serisinin abartıldığını düşünüyorum kısacası bu seriyi beğenmedim Rises'ı izleyeceğim ne olur onu bilmem tabide.89 yapımı Batman'i TV'de izlemiştim cidden güzeldi Sırf Joker için izlenebilir arkadaşın dediği gibi bende Batman Begins'i izlemedim en kısa sürede onada bakacağım.
  • tim burton yarattığı batman dunyası tam bir klasiktir..48 milyon dolar butçeyle 89 yılında 400 milyon dolar gişe başarısı yapmıştır..tim burton bir dehadır..buıgun batmanı o çekseydi yine gişe hasılatları kırabilirdi..nolanda başarılıdır fakat nolanın hayal gucu zayıftır o gerçek dunyayı anlatmakta ustadır tim burton yeni dunyalar yaratmakta ustadır..bence batman(1989) ve batman returns(1992) tim burtonun bu iki batmanı izlemelisiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

89 yapımı jack nicholson var diye izleyecektim hiç batman serisi izlemedim hangisini izlesem ki önerir misiniz 89 yapımı filmi ?

öneririm koşa koşa git izle..:D ama bluray indir öyle izle şimdiki batmanla göruntu olarak o kadar uçurum olmasın..sonra batman returns filmini izle..ama soyleyim tim burton batman filmlerindeki kadın karakterlere aşık olma..:))) kedi kadın rolündeki michelle pieiffer unutlmaz..:))
  • Dark Knight'daki Joker karakteri Batman'den bile daha karizmatik olmuş bence. Toprağı bol olsun diyelim aktör için..
    Dark Knight Rises'ı sinemada seyrettim ve çok beğenmedim ama bluray çıkıp da tekrar seyredince fikrim değişebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marsknight

tim burton yarattığı batman dunyası tam bir klasiktir..48 milyon dolar butçeyle 89 yılında 400 milyon dolar gişe başarısı yapmıştır..tim burton bir dehadır..buıgun batmanı o çekseydi yine gişe hasılatları kırabilirdi..nolanda başarılıdır fakat nolanın hayal gucu zayıftır o gerçek dunyayı anlatmakta ustadır tim burton yeni dunyalar yaratmakta ustadır..bence batman(1989) ve batman returns(1992) tim burtonun bu iki batmanı izlemelisiniz..

• tim burton'ın batman serisi muhakkak izlenmeli...

atmosferi daha uygun batman'e, c.nolan'ın filmlerinde ortada bir gotham yok, gerçek hayattan kesit gibi...
  • konuyu hortlatmış gibi olcam ama biraz önce bende batman begins filmini izledim şimdi dark knight'mı izlemem gerekiyor??
  • evet sonra dk rises

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah
  • Bale ın oynadıkları begins-dark knight-dk rises, birde eski serileri var
  • Batman ( 1989 - Tim Burton )

Batman Returns ( 1992 - Tim Burton )

Batman Forever ( 1995 - Joel Schumacher )

Batman ve Robin ( 1997 - Joel Schumacher )

Batman Begins ( 2005 - Christopher Nolan )

The Dark Knight ( 2008 - Christopher Nolan )

The Dark Knight Rises ( 2012 - Christopher Nolan )

Sırası bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sert. -- 9 Nisan 2014; 17:41:45 >
  • Önceki serilerden Batman Forever eh işte.Onun dışında C. Bale'li seriler Batman Begins, Dark Knight, D.K. Rises diye gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.