Şimdi Ara

Batman serisini izlemek için BATMAN BEGİNS ten mi başlıyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
10.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet acil cevap beyler izleyecemde en baştan

• Evet

Batman Begins - The Dark Knight - The Dark Knight Rises(27 Temmuz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 2 Temmuz 2012; 2:09:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Evet

http://www.imdb.com/title/tt0096895/

şuda var ama bayağı eski filmmiş ondan sordum bikaç arkadaş daha cevaplarsa ona göre izleyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: turboctopus

Evet

Öyle mi gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanxtr

quote:

Evet

şuda var ama bayağı eski filmmiş ondan sordum bikaç arkadaş daha cevaplarsa ona göre izleyecem

o ayri tek film o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

quote:

quote:

Evet

o ayri tek film o

Alıntıları Göster
    Christian Bale'in oynadığı seri en iyisi bence.

• quote:

quote:

Evet

O Tim Burton'ın Batman serisi oluyor. Ben de herkes gibi Nolan'ınkini tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: argadini

quote:

quote:

Evet

O Tim Burton'ın Batman serisi oluyor. Ben de herkes gibi Nolan'ınkini tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Alakasız kahkalar atan kötüler kasıntı batmanler görürsen bil ki C. Nolan filmi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Darthbashack

Alakasız kahkalar atan kötüler kasıntı batmanler görürsen bil ki C. Nolan filmi değil

Alıntıları Göster
    Animasyonlarınıda öneririm. En az filmleri kadar güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Animasyonlarınıda öneririm. En az filmleri kadar güzeldir.

Alıntıları Göster
    ağır başlı aksiyonu,görselliği senaryosu sağlam seri christopher nolan'ın serisidir bana göre.Öte yandan batman gibi çizgi roman uyarlamalarına zaten bir merakınız varsa tim burton'ın filmlerini de es geçmeyin derim.İzlemesi gayet zevkli onlar da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepersonyouhavecalled -- 2 Temmuz 2012; 17:56:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepersonyouhavecalled

ağır başlı aksiyonu,görselliği senaryosu sağlam seri christopher nolan'ın serisidir bana göre.Öte yandan batman gibi çizgi roman uyarlamalarına zaten bir merakınız varsa tim burton'ın filmlerini de es geçmeyin derim.İzlemesi gayet zevkli onlar da.

Alıntıları Göster
    89 yapımı jack nicholson var diye izleyecektim hiç batman serisi izlemedim hangisini izlesem ki önerir misiniz 89 yapımı filmi ?
  • quote:

89 yapımı jack nicholson var diye izleyecektim hiç batman serisi izlemedim hangisini izlesem ki önerir misiniz 89 yapımı filmi ?

Alıntıları Göster
    Bende hiç izlemedim. Tam bir film özürlüsüyüm
  • quote:

Jack amcamız Joker rolünde. Sırf bunun icin izlenir. Tabi beklentilerin cok yüksek olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dementor5454

batman'in orijinal kötülerinin biraz öyle olduğunu düşünürsek aslında,nolan abi yanlış mı yapmış acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cortland Andrus

quote:

Orijinalden alıntı: dementor5454

batman'in orijinal kötülerinin biraz öyle olduğunu düşünürsek aslında,nolan abi yanlış mı yapmış acaba?

Alıntıları Göster
    nolan batmani kendine göre yapmış biraz. Çizgi romanlara çizgi dizilere göre 89 yılındaki joker daha çok uyar. Zaten Nolanin batmani neredeyse tamamen yıllar önce izlediğimiz çizgi filmle aynı. Eski batmande batman in nasıl olduğunu sadece sözle anlatmışlardir. Çünkü gişe meselesi vardı ve batmanin nasıl olduğu hikayesine girerlerse izleyiciler sıkılır diye düşünüp direkt jokerin karşısına batmanı çıkartarak başladılar.

• Hcam sen 27 temmuzda begins ile dark knight i izle ,sonra sinemaya git süper olur.teşke bende hiç izlememiş olsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Hcam sen 27 temmuzda begins ile dark knight i izle ,sonra sinemaya git süper olur.teşke bende hiç izlememiş olsam.

Sonra bir daha hiçbir filmden zevk alamasın

Yıllardır film izlerim, çok zengin bir arşivim vardır, en beğendiğim filmlerden birisi de Batman The Dark Knight Nolan bu kadar mı iyi film çeker ya, türünde bir numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Hcam sen 27 temmuzda begins ile dark knight i izle ,sonra sinemaya git süper olur.teşke bende hiç izlememiş olsam.

Sonra bir daha hiçbir filmden zevk alamasın

Yıllardır film izlerim, çok zengin bir arşivim vardır, en beğendiğim filmlerden birisi de Batman The Dark Knight Nolan bu kadar mı iyi film çeker ya, türünde bir numara

Alıntıları Göster
    nolan akar dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

nolan akar dostum

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

nolan akar dostum

+1

Alıntıları Göster
    İlk defa bugün izledim Batman'i. Kafamı duvarlara vuracaktım.Halbuki o kadar film özürlüsü değilim kült yapımların çoğunu izledim Batman Begins'i izledim daha yeni 10 üzerinden 12 verdim Nolan gerçekten süper

Şimdi de The Dark Knight iniyor onu da bu gece izlicem şimdi izleyemem birazdan güneş doğacak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.