Şimdi Ara

Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (2019)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (2019)

Arkadaşlar bu harika animasyon filmin konusu olmadığını gördüm, izlemyenlerde kaçırmasın mutlaka izlesin diye açıyorum konuyu ... ( Not: Tariler ı koymadım bilerek arkadaşlar ona hiç bakmadan izleyin filmi çünkü tüm filmi anlatmışlar nerdeyse bende sonradan fark ettim Allahtan :))

Uzun zamandır izlediğim en iyi süperkahraman animasyon filmiydi, çoğu süperkahraman filminden iyi olduğunuda rahatlıkla söyleyebiliriz, Ninja Kaplumbağlar ve Yarasa Adamımızın bağı tutumuş, zaten atmosfer olarak iki evrenide birbirine çok benzer buluyorum, Batman i Shredder a karşı, Ninja Kaplumbağlarıda Rasal Ghul, Joker ve birsürü Gotham villains a karşı izlemek inanılmaz keyif verici olmuş, dövüş sahneleri ve diyaloglarda gayet doyurucu, baya güldüren diyaloglar var hatta Özellikle 90 ların Batman ve Ninja Turtles çizgidizilerini beğeneneler mutlaka izlemeli, gerçi kaplumbağaların çizimler pek de iyi değil ama karekterler ve atmosfer çok yerinde olunca o açığı kapatmışlar... Umarım sinemayada bu kalitede bir uyarlaması yapılabilir bence gayette tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 16 Haziran 2019; 13:28:1 >

• Saol izleyecek birşey arıyordum sayende buna karar verdim.Animasyon filmleri genelde güzel oluyor kötüsüne hiç rastlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmin

Saol izleyecek birşey arıyordum sayende buna karar verdim.Animasyon filmleri genelde güzel oluyor kötüsüne hiç rastlamadım.
    Aynen öyle animasyonların yarı kalitesine ulaşamıyor çoğu süper kahraman filmi malesef
  • Izkedim güzelde şöyle güzel ninja kaplumbağalar veya batman animasyon dizisi gelsede izlesek yav beni kesmedi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ninja kaplumbağalar Gotham’da çok çömez kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Ninja kaplumbağalar Gotham’da çok çömez kalmış.
    Bana pekde öyle gelmedi ama

Gotham ı busefer kaplumbağlar kurtardı sanki, onlar olmasa Batman gotham ın yeni yaratığı olarak kalacaktı gibi, leo nun rasal ghul a yaptığıda süperdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Bana pekde öyle gelmedi ama

Gotham ı busefer kaplumbağlar kurtardı sanki, onlar olmasa Batman gotham ın yeni yaratığı olarak kalacaktı gibi, leo nun rasal ghul a yaptığıda süperdi

Alıntıları Göster
    [spoiler]12 yaşındaki çocuktan dayak yediler daha ne olsun :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

[spoiler]12 yaşındaki çocuktan dayak yediler daha ne olsun :)

Alıntıları Göster

orası esprili bir sahneydi açıkca, rashal gul u yenen herhalde robinide haşlar rahatca😀[spoiler]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 22 Haziran 2019; 23:40:7 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.