Bildirim
Batmanin Cap ile aynı güçte olması
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aynı güçte değilde ondan fanboy
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neye dayanarak böyle boş konuşuyorsun ?
Karakter datalarında ikisinin kaldırdıkları ağırlıklar belli.
Konuyu sen başlatmışın senin benden önce veri atman lazım ondan sonra bende belgeleri mi çıkartırım
Cap verileri
Hadi sen atmadan ben verileri mi söylim captan amerika insan formunu en yüksek seviyeye taşıyacak serum vurulmuştur
Yaptığı icraatlar
Helikopteri uçacakken eliyle uçmamasını sağlamak
Motor fırlatmak
En iyiside thanosun yumruğunu tutmak
Batman verileri
Bir çok dövüş yeteneği bilmesi çevik olması en iyi özelliği ise zeki olması
Gothamı suçlulardan temizlesi
En iyiside süpoya kafa tutması
Benim verilerimin bir kısmını attım
-
1- cap vs bat konusu vardı orayı oku her kez cap vs bat de yumruklu kavgada cap alır demiş nedenide batten daha güçlü olması senin verdiğin sitedeki bilgiler yanlış olabilir
2- sizin dediğiniz gibi aynı güçtelersede sormuşsunuz batnanin neden fazla icraatı yok diye sebebi marvel kahramanlarını parlatmasını biliyor anlaşılan DC bunu yapamıyor
Capin yumruk yumruğa almasına kısmen katılıyorum çünkü fiziksel gücün yanı sıra uyku gazı vb şeylere bağışıklılığı, yorulmama ve iyileşme durumu var.
2. Dediğine de katılıyorum dc çizgi romanlarda oldukça sağlam bir şekilde giderken bunu sinema evrenine yansıtamıyor, marvel pazarlama işinde iyi
Hocam sonunda ortak noktada anlaştık iyi oldu
Batman bir insanın gelip gelebilecek en son hallerinden birisi dövüş sanatları ve taktikleri olarak ..
Ama Steve metahuman seviyesinde bir karakter .. Kıyaslanamaz yumruk yumruğa kavgada ..
Hocam bende ondan bahsediyorum neyse bayrağı size devredim
Konuyu açıklığa kavuşturduk o zaman
Kavuşturduk hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X