arkadaşlar 6 aydır oyunu multi oynuyorum ama bir türlü 4.rütbeden yukarı çıkamadım ne yapmamlazım bu rütbeleri yükseltmem için herifler görmediğim şekilde rütbelere yükselmişler kafayı yiyecem yaaa..
quote:
Orjinalden alıntı: komoly
arkadaşlar 6 aydır oyunu multi oynuyorum ama bir türlü 4.rütbeden yukarı çıkamadım ne yapmamlazım bu rütbeleri yükseltmem için herifler görmediğim şekilde rütbelere yükselmişler kafayı yiyecem yaaa..
Yüksek puan alanların çoğunun günlük 5-6 saat ortalaması var.Çok oynamak tabi kaabiliyet de önemli.Ayrıca infantery serverları tavsiye ederim.Alıştıktan sonra 1 elde 100 puan alman işten bile değil.
bende senin gibi düşünüyorsum. alışınca uçak helikopter....vs hepsi kolay geliyor. ama blackforreal arkadaşın dediği gibi 5-6 saat oyaman lazım. ben şu ana kadar en yüksek 117 yaptım. her maç 117 yapsan 1 hafta içinde rütbeleri katlarsın.
rütbeler puana göre artiyor belirli bir puandan sonra rütbe aradaki puan yükseliyor mesela 800 puanda rütbe alırken daha ilerde 25 bin ondan sonra 50 puanda rütbe alıyorsun böyle katlana katlana gidiyor onun icin kafanı takma oyununa bak.