Şimdi Ara

BATTELFİELD II SAYFASI HAKINDA BİLGİSİ OLAN VARMIIII UXEXES AÇTIĞIII ONLİNE OYNAYACAKTIMMM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PİŞTT MİLLET SAYFAMIZ NERDE YAAA KİM ÇALDI SAYFAYII YÖNETİCİLER BAKIN BAKIYIM Bİİİ NERDE SAYFAMIZZ

• hakkaten ya nerde bızım topic???? ne güzel rekora gidiyorduk
  • topic nerdeeyeee biri bizi aydınlatsınnn
  • ya rekora koşcaktık silinirmi böle bi topic naptınız topicgeeee.ya yasl olmayan nekine topicde yaaa geri koyun su topicgi yoksa eylem yaptırtmayın oyun bölümüneeee
  • TOPİĞİMİZİ İSTİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
  • SAYFAMIZIIIIII GERİ İSTİYORUZZZZZZZ HEY MİLETTTTT
    SAYFAMIZZZ YOKKKK SESİZZZMİİ KALCAZZZZZZZZZZZ HADİ YAAAA SAYFAMIZ GERİ GELSİNNNN BF2 CİLER NEDESİNİZZZZZZZ
  • Ne Sayfası :P
  • Beyler musakka modumuz silmiştir ne yazık sayfada cd-key v.s gibi unsarlar olduğu için silmiş fakat öyle cd-key v.s gibi bir unsur yoktu ve bunu bile bile zaten ben o sayfaya koymadım ve koymamda ne yazık emek ve arkdaşlarımızı başka yerde toplamaya karar verdik biz başka faydalı bilgiler vereceğiz ve arkasında bize sorulmadan yine silinecek onun benwww.donanimhaber.com dan emekli olmaya karar verdim umarım benim gbi düşünen arkadaşlarda vardır ve varolduğunuda biliyorum...isterlerse benide banlasınlar isterlerse böyle bir ismi yok etsinler fakat her insan bunları gördükde bu forum forumluktan cok gülme kahkaya formu olacak yaklaşık 2 senedir bu sitedeydim fakat gerçek üzülerek söylüyorum bir yanlış olacağını tahmin etmiyor En azından derki kardeş biz bu konuyu illegal gördük konudaki bazı mesajlar silinecektir demeleri gerek burda sonuçta insan var başka birşey yok Saygılarımla...--------------------------...

• www.donanimhaber.com
  • Herkes biliyor o topiğin yarısından çoğunun kural dışı olduğunun... Sizin için hava hoş olabilir ama kurallardan sorumlu olan benim ve görevim gereği o topic silinmiştir...

Forum kurallarını okumadan gelip yorum yapmayın... Zaten bu forumda yazı yazıyorsanız otomatik olarak kuralları kabul etmiş olursunuz... Mevcut kurallara uymak zor geliyor ise kimseyi zorla tutmuyoruz... Ama en azından burada kurallara uyan arkadaşlara saygı göstermenizi dilerim...

1- Oyun Bölümünde Crack, Serial gibi konulardan bahsetmek, vermek ve istemek

2- Yasa Dışı oyun linkleri vermek ve istemek (Ftp: , Http: )

3- P2P Programlarından linkler, Torent site ve oyun linkleri vermek ve istemek Yasaktır

Bu kurallara uymayan topicler haber verilmeksizin Silinir ve ısrarla bu tür yasaklara uymayanlar, cezalandırılır ..

Not: Pm yolu ile yapılan bu tür paylaşımlar da ceza almanız için bir sebeptir...

Özellikle sondaki Not'u iyice okumanızı dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 18 Ekim 2005, 23:45:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.