Şimdi Ara

Battle For Middle Earth II

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kolay gelsin herkese,BFME II oynuyorum. Bir çoğunuz biliyorsunuzdur oyunun INI.BIG dosyası ile oyunda birçok şey yapabilmek mümkün. Bunu yapmak için FINALBIG adlı bir programdan yardım alıyoruz. Dün gece arkadaşımla beraber oyunda bir kaç değişiklik yaptık,öncelikle INI.BIG dosyasından bize lazım olan dosyaları çıkardık ve değiştirip tekrar aynı INI dosyasına attık herhangi bir sorun çıkmadı gayet rahat bir şekilde oynadık. Fakat bugün oyunda bir kaç değişiklik daha yapmak istedik ve aynı şekilde lazım olan dosyaları INI klasöründen çıkartıp istediğimiz değişiklikleri yaptık ancak değişiklik yaptıgımız dosyaları tekrardan INI klasörüne atamadık. Şöyle özetleyeyim;Finalbig programı yardımıyla INI dosyasını açtık,Edit seçeneğinden add file(dosya ekle) seçeneğine tıkladık,istediğimiz dosyayı seçip ekle dedikten sonra panel kapandı fakat dosyayı eklemedi. Bunun sebebi ne olabilir? Sistem geri yükleme denedim olmadı,antivirüs engelliyordur diye onu kapayıp denedim olmadı,farklı INI dosyaları koyup denedim olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum. (Umarım sorunumu anlaşılır bir şekilde anlatabilmişimdir)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.