Şimdi Ara

Battle Forge Free olmuş deneyen varmı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
224
Cevap
0
Favori
13.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2vs2 var 4 kişilik senaryolar war

bu altınlari kazanip duruoz ne işe yariyor bilen varmı upgrade den baska?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 26 Haziran 2009; 23:18:33 >
  • İzlediğim Videolara Ve Size Kanıp indiriyorum oyunu Ben İlk Yu-Gi-Oh Gibi Bişey Sanmıştım Bir Baktım Videolara Anladım Herşeyi...Farklı Türde Bir Oyun Hoşuma Gitti Denemeden Edemiycem.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghanhan -- 27 Haziran 2009; 0:36:24 >
  • indir indir iyidir yu gi oh belesmi online :D böyle kartlı oynamak sardi :D
  • Beyler ne yazıkki kart düşmesi gibi birşey yokmuş, sadece parayla kart satın alınıyor.
  • PFF ozaman hic bi anlamaı kalmadi :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert1905x

PFF ozaman hic bi anlamaı kalmadi :S

ama mmoturkey den okuduğuma göre düşüyormuş. Şimdi oradaki adamın msn adresini aldım onla bi konuşcam ona göre..
  • konusunca bizi de bilgilendir burdan
  • Adam hiç para vermemiş ama adamdaki kartları görsen
  • Herkes destesindeki Kartların bi resmini çeksin meseLa herkes Nature ve fire birleşimi bi deste verio onun resmini bi çeksin ayrıca oyunda kuLLandı desteyi gözstersin Hem birbirimizin eksikLerini görürüz ayrıca desteLerimizdeki farkLıLıkları görürüz
  • başlangıcta herkese ayni deste verilmiyormu? ozaman 2 acoount acip ekskleri felan trade etsek birbirimize
  • Ben şimdi onu deniyeceğim.

Bu arada benim destem :

Battle Forge Free olmuş deneyen varmı?

https://store.donanimhaber.com/e6/4d/24/e64d24277a83894abec224ddc0b09d7f.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 27 Haziran 2009; 13:00:25 >

• Herşeyi Yaptım Beyler Play 4 Free Ye Tıkladım 1.Bölümü Geçtim Şimdi 2. Bölümdeyim Ama Anlamadım Düşmanıda Ben Seçiyorum ve Bütün Kartlarım Açık Durumda Habire Savaştırıp Duruyorum Nasıl Biticek Nasıl Çıkıcaz Anlamadım ??????
  • Tut bölümüne gir haritada solda.

ve tabiki ingilizcen olması lazım sana görevler felan veriyo haritada.
  • Harita Yokki Ekran'da....
  • sen suan oyunda degilsin orasi deneme yeri.yukarda dünya resmi var o na tıkla ordan yeşil şeyler var tikla crate game de gir.
  • Çok Teşekkür Ederim Bakıyorum Şimdi...
  • bi Önceli sayfada resimLi oLarak anlattım arkadaşım bu Konuyu oraya bi bakarsan iyi oLr

bu arada arkadaşlar serverda yazışanları oKursanız birisi demin 3000 goLda bf parası takas yapan varmı dedi
    cocun teki 300 veririm dedi 300 bf paraso demek bi booster demek booster da 8 tane karışık şansına kart verio yada onu geç trade böLümünde de cok ucuza kart buLabiLiosunz iyi bişi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLeight -- 27 Haziran 2009; 14:33:09 >
  • hmm hocam bulurasan öyle birini söylede nickini bende 1 k felan var gold.
  • ben cok baktmda veren yok hic 1700var bndedekart düşmemesi cok sacma boşa kürek cekioz,adamlar bi gelio deli kartlarla hic şansın olmuo karsında
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.