Dolar üzerinden satın alınca Türkiye fiyatına denk geliyor ama adresi amerika diye sallamak gerekiyor. Kredi kartı problem değil.Ben şimdi sahte bir adresle amerika hesabı açıp kredi kartımla oyunu battle.net ten satın alsam oyunun şifresini mail adresime mi gönderirler? Diğer türlü euro üzerinden fiyatlandırma yapıyorlar ve 140 küsür tl ye denk geliyor. İşi bilen birileri bana akıl verirse çok memnun olurum.
Key filan yollanmıyor direk battle.net hesabın üzerinden alıyorsun oyunu ve anında hesabında aktif oluyor diablo 3. Geriye kalan tek şey oyunu indirip yüklemen ve battle net hesabınla oyuna giriş yapman. Key filan beklemene gerek yok. Oyun zaten region free, nereden alırsan al asia, europe ve us serverlarında oynayabiliyorsun.
Ülke seçimi sayfasında "vergilendirme sebebi ile bölgenizi seçin" türü bir uyarı çıkıyor. Oyunu alınca hesabınız ve oyunla ilgili her şeyiniz battle.net üzerinden olacak. Verdiğiniz sallama adres sebebi ile bir problem çıkarda Blizzard'ın kıllığı tutarsa işi hesabınızı silmeye kadar götürebilirler. Ben 30 lira için o riski almak istemedim ve paşa paşa 60€ ödedim.
peki bunu pc ye indirdim, laptopa nasıl yukliyecem. indirdiğim dosyayı laptopa dasiyip install etmek yeterli mi?
quote:
Orijinalden alıntı: oem84
peki bunu pc ye indirdim, laptopa nasıl yukliyecem. indirdiğim dosyayı laptopa dasiyip install etmek yeterli mi?
Dosya değil dosyalar (Klasör) olması lazım. Ve evet istediğiniz yere kopyalayıp kurulum yapabilirsiniz.
Eğer "dosya" dan kastınız installer ise daha indirmeye başlamamışsınız bile demektir.
yok dün gece indirdim 7gb kadar. tekbir installer klasörüne attı. ama install etmeye oyunu firsatım olmadı. o 7gb klasörü laptopa taşısam account da bir sıkıntı çıkmaz degil mi? başka ip den giriyor olsam bile. sonucta ayni battle tag ile girecem, farklı zamanlarda