Şimdi Ara

Battle Of The İmmortals [BOİ] Open Beta Açıldı 04.05.2010!... (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
666
Cevap
0
Favori
51.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cave of Haze die bi uznca bir mağara var orda yapılan guestleri yapmaya çalışıyorum oldum olası böle tek kişilik esrarengiz olaya bayılırım. sonunda da oldukça zor olan bi binek alma olayı var. nese buraya gittim 57 lwl champla.. pet mağarada 65 lwl moblar olduğu için hemen ölüyor peti kapattım. 1. bilmece tamam portalla konuşup sırasıyla renkli butonlara basıcaz... 2. yer akrep kesicez 4-5 tane ve yol boyunca yerde bişiler var onu topluyoz tabi arada guıest item toplama işide yapılıyor nese sonda 2 portalla konuşup üstüne buf veriyor mavi buffsa mavi taraftan turuncu bufsa turncu taraftan geçiyoz ters girerseniz yada balon korumasız girerseniz ölüyonuz nese burayıda geçtikten sonra belli sürede 3 portala tıklıyoz her portal geriye doğru sayan buf veriyor zamanında yetişip 3 buff kaybolmadan teleport yapıcak portalla konusuyoz bizi 3. bölüme gönderiyor işte ordaki bilmeceyi çözemedim kıristalleri kesmek lasım çünkü içerde yeşil gaz var krıstal sana yeşilgazın yediği can kadar can veriyor bu kısımda bi mezar gibi bişi ve girişte bişiler var o bölümde yapmam gerekeni ayrıntılı söylermisiniz. şimdiden teşekkür.

• Yardım mı istiyorsun yoksa yardım mı ediyorsun anlamadım doğrusu
  • Ahanda Banada O Lazım Cave Of Hazede Ordan Sonrasını Çözemedim
  • Arkadaşlar yeni açılan serverde pet yakalama ipi çıkmasına rağmen bar sonuna kadar doluyor ama yakalamıyor..pet yeride full değil bir tane pet var..neden yakalamıyor anlamadım...sizde de böyle bir durum oldumu?
  • erolbey@ oyun henüz beta ufakt efek aksaklık olacaktır ancak dediğin şey bende bu ana değim olmadı pet yakalana kadar damage almamalısın yada kıpırdamadan beklemelisin

Bossa @ biz türklerin pek beceremediği bişi yapmaya çalışıyorum bunun adıPaylaşım.. almadan vermek allaha ait .bişiler verip bişiler almaya çalışıyorum. genelde forumları geyik muhabbeti yada reklam amaçlı olarak kullanma alışkanlığımız varda., hatırlatayım dedim.

Cave of Haze konusunu özellikle 4. bölümde yapıcaklarımızı anlatırmısınız. o odada üzerimizde canımızı devamlı azaltan buff var kristal kesince gelen bufla dengeleniyor 2 çeşit 65lwl mob var. bunları kesip loot olarak bişimi düşürmemiz lazım. odada lootlanması gerek yerleride üzerimizdeki damage veren buff yüzünden lotlayamıyoruz. teşekkürler.
  • yeni serverda catch bugı 2. kanalda var galiba banada oldu kanal değişince çalıştı 1 kere oldu daha olmadı gerçekten kanal 2 yemi özgü bilmiyorum
  • Chakır dostum işin ilginç tarafı önceki serverde pet yakalama ile ilgili ben de hiç problem yaşamadım..Yanlız bu yeni serverde ilk başlarda 1-2 tane pet yakaladım ama şu anda lvl 38 oldum pet yakalanmıyor...yani ip işareti çıkıyor pet inventry de full değil ama yakalama barı sonuna kadar gidiyor yakalanmış gibi ses çıkarıyor fakat pet inventorty e girmiyor..anlamadım gitti...Daha önceleri çok defa yakaladım...
  • 39 lvl oldum.oyun şimdilik güzel.pvpsi güzeldir umuduyla kasmaya devam edicem yalnız oyunda herşeyi paraye dökmüşler.başta inventoryden banka açılırken şimdi 50 zen istiyo oyunda birçok şey zenle alınıyo anladığım kadarıyla oyuna baya bi para yatırmadan bir yerlere gelinemiyor
  • güzel photoshop
  • Cave of Haze için yardım isteyenler vardı ama bir türlü vakit bulamamıştım yazmaya.

Yukarıda anlatılmış son odaya (Nether Classics in bulunduğu oda) nasıl ulaşılacağı. Bu odaya girdikten sonra hemen girişte 3 tane kitap var. Scroll of Bones, Scrol of Beast, Scroll of Ghosts. Her biri 10 dakikalık bir buff veriyor. Bu buff sayesinde o odadaki yaratıkları öldürüp fragment toplayabiliyorsunuz. 5 fragment olunca birleştirip 1 emblem elde ediyorsunuz. Önce Scroll of Bonesten buff alıp Vanished Soldier kesin, 5 tane fragment düşünce bunları birleştirip emblem elde edin. Daha sonra Scroll of Beasts buffı ile Alien Beast keserek 5 fragment toplayın ve emblem oluşturun. Bu ikisi bitince Scroll of Ghosts buffını alıp bu odadan çıkın. Bu buff sayesinde cave of haze içindeki barrel ve chestleri açtığınızda çıkan ghostları keserek 5 tane fragment toplayın. Son emblemide oluşturduktan sonra Nether Classicsin olduğu odaya dönüp bu emblemleri yerleştirin ve gidip odanın sonundaki NEther Classicsi okuyup haritayı alın. Haritada yazılı coordinatlara gidip haritaya sağ tıklayın. Bossu kesip çıkanları alın. Nether Classics yazılı odaya dönüp son kitabı okuyunca bitirmiş oluyorsunuz.

Düşük levellerde eziyet ve zaman kaybı, boşa uğraşmayın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

39 lvl oldum.oyun şimdilik güzel.pvpsi güzeldir umuduyla kasmaya devam edicem yalnız oyunda herşeyi paraye dökmüşler.başta inventoryden banka açılırken şimdi 50 zen istiyo oyunda birçok şey zenle alınıyo anladığım kadarıyla oyuna baya bi para yatırmadan bir yerlere gelinemiyor

Oyun içinde kazandığın coinler ile de alabiliyorsun zen ile alınan hemen hemen herşeyi. Parayla zen satın almak işleri baya hızlandırıyor hepsi o.

• Ya çıldırıcam. İşyerindeki bilgisayara yüklerken böyle bi hata alıyorum. 3 kere indirdim oyunu hala kurulurken bu dosyada hata veriyor. N'apabilirim bilen biri var mı?
    Yoksay dediğimde ondan sonraki dosyada gene hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 28 Haziran 2010; 8:59:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Cantona

güzel photoshop

Ps Değil Ama Kullanılmıyor

Eray Yükleme Dosyanda Sorun Olabilir Torrentle İndir Sitesinde Vermiş
  • Geçmiş olsun Eray... Evi bıraktın bide şirkette mi oynuyacaksın?? Daha doğrusu oynayamıyacaksın?
  • E.Cantona @ bu ayrıntılı açıklaman için teşekkürler dostum
  • Bugün başladım ben de.Characterde back kısmına hangi item koyuluyor? Pelerin kanat var millette bende yok.Acaba görevden çıktı da ben mi sattım yanlışlıkla? 1.5 saat oldu başlayalı bi yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: akktwell

Bugün başladım ben de.Characterde back kısmına hangi item koyuluyor? Pelerin kanat var millette bende yok.Acaba görevden çıktı da ben mi sattım yanlışlıkla? 1.5 saat oldu başlayalı bi yardımcı olun

İlk levellerda pelerin alıyosun bi tane onu takıyosun oraya. 60. levelda ise kanat geliyor envanterdeki her 5 levelda açtığın kutudan.

Axi 3 kere indirdim oyunu, bi daha mı yüklesem. Ama evdeki bilgisayarda kurulan setup burdaki bilgisayara yük len mi yor. Çok sinirlendim.

Furkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 28 Haziran 2010; 15:35:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HaremdeCurcuna

Beyler pot yapmak için gerekli olan common glass bottle nerde bulunur acaba? Bayadır arıyorum ama bir türlü bulamadım :S Birde niye bu kadar küçük bi storage yapmışlar anlamadım. Üstüm dolu, banka dolu, hangi item ne işe yarar bilmediğimden satamıyorum da.

v ye bastığında gelen menüden yapıyosun.rafineri bölümünden.önce 5 tane kristal topluyosun onları birşeye çeviriyosun sonrada onu boş şişeye çeviriyosun.tabiki bunları yapabilmen için önce craft skillerini geliştirmen gerekiyor o ekrandan.ben bir saat anlamaya çalıştım craft işini ama sonunda çözdüm hatta ilk potumu yaptım bile

• Kamera açısını yataylaştıramıyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.