Şimdi Ara

Battle Of The İmmortals [BOİ] Open Beta Açıldı 04.05.2010!... (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
666
Cevap
0
Favori
51.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıkılanlar nasıl sıkıldı anlamıyorum 2003 den beri online oyun oynarım bu tarz event sistemine dayalı bir oyuna ilk defa rastladım. Diger oyunlarda genelde sabahtan aksama kadar aynı slot larda lvl kasılıp sıkılınmazken bu tarz event koşuşturmasının oldugu bir oyunun sıkması ilginç gerçekten

Eventlar o kadar güzel exp ve para veriyor ki oyunun bedava botu cıkmasına ragmen hiç bir işe yaramıyor bu bot. Bir kere denedim gece boyunca açık bırakıp kazandıgım xp yi 30 dk da bir tek evnt dan cok rahat kazanılıyor. Bu anlamda temiz ve hilesiz bir oyun.

Şu anda oyunla ilgili kafamda ki tek soru işareti pvp sistemi biraz geri planda kalmışa benziyor onuda server ların yeni oluşuna ve herkezin lvl derdinde oluşuna baglıyorum. Pvp düşkünü olarak pvp yapmadan pve ile bir online oyundan bu kadar zevk alabilecegimi tahmin etmezdim.

Tabi sonuç olarak zevk meselesi ama tavsiyem 70 olmadan bırakmayın çünkü asıl para 70 den sonra kazanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeXtrin -- 5 Temmuz 2010; 20:56:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeXtrin

Sıkılanlar nasıl sıkıldı anlamıyorum 2003 den beri online oyun oynarım bu tarz event sistemine dayalı bir oyuna ilk defa rastladım. Diger oyunlarda genelde sabahtan aksama kadar aynı slot larda lvl kasılıp sıkılınmazken bu tarz event koşuşturmasının oldugu bir oyunun sıkması ilginç gerçekten

Eventlar o kadar güzel exp ve para veriyor ki oyunun bedava botu cıkmasına ragmen hiç bir işe yaramıyor bu bot. Bir kere denedim gece boyunca açık bırakıp kazandıgım xp yi 30 dk da bir tek evnt dan cok rahat kazanılıyor. Bu anlamda temiz ve hilesiz bir oyun.

Şu anda oyunla ilgili kafamda ki tek soru işareti pvp sistemi biraz geri planda kalmışa benziyor onuda server ların yeni oluşuna ve herkezin lvl derdinde oluşuna baglıyorum. Pvp düşkünü olarak pvp yapmadan pve ile bir online oyundan bu kadar zevk alabilecegimi tahmin etmezdim.

Tabi sonuç olarak zevk meselesi ama tavsiyem 70 olmadan bırakmayın çünkü asıl para 70 den sonra kazanılıyor.

botu grınd için ayarlamıyacan zaten mesela fdye gırıyorsun ptındekı zerke floow atıp botu acarsan 30 dk hem atack yapar hemde son bossa kadar yolunu kaybetmez.
    oyunun sıkıcılıgı surda var.Düzgün exp veren sadece fd ve dı var yanı okadar event var dıyonda o eventlerı yapmak hem uzun hemde sıkıcı ve 2 aydır oynuyordum artık her gun her gun dı fd ınsan oyunu acası dahi gelmiyor.pvp sistemi yok gibi birşey zaten herkes full time exp kasıyor.

• 20 dk süren fd için bot niye açayım ki ayarlarını yapmak zaten 5 dk sürüyor Anlatmak istedigim diger oyunlar gibi oyun üzerinde botun fazla bir etkisi yok.
  • Benim bir sorum olacak. Bu petlerin melded sisteminde yenilenmelerindeki kritaller nelerdir? Bu konuda biraz bilgi alabilirmiyim ?
  • hımm bende petleri 50 lvl yapınca evrimleştirebiliyoruz geliştirebiliyoruz tarzında bişiler duymuştum ama nasıl yapacagımı bilmiyirum bi bilgisi olan warmı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

hımm bende petleri 50 lvl yapınca evrimleştirebiliyoruz geliştirebiliyoruz tarzında bişiler duymuştum ama nasıl yapacagımı bilmiyirum bi bilgisi olan warmı???

Rainbow Walleyde Gadro diye bi npc var ordan hallediyosun. En az 50 level dişi ve erkek iki tane pet lazım. Ne işe yaradığını bende çözebilmiş değilim. Ben Emerald Dragon çiftleştirdim 1800 growthlu quality com olan mutant dragon geldi. Saldım bende.
  • ya arkadaşlar bnde nether clasısı yaptım madalyaları yaptım 3 tane oldu gittim yerleştirmeye ama bna unable to unleas the medal's power without Undead Badge diyo bna bişiyle eksik fln diyo ama anlamdım bi yerleştirme konusunda bilgi verirmisniz acil
  • Ben de 2buçuk hafta kadar çok hevesli oynadım ama sıktı sonrasında. 72 level oldum ama diğer arkadaşların da dediği gibi her gün di ve fd yapmak sıkıcı gelmeye başladı. Zodiac petler ise elde etmesi zor, pahalı ve orantısız derecede güçlü petler. Bu da rahatsız edici. Zodiac pet alsanız bile skill leri growth upgrade i etc. çok çok masraflı oluyor. Her gün FD&DI yapıp çıkılırsa 1 ay içerisinde 70den rahatlıkla 85e ulaşılabilir diye düşünüyorum. Ama +7-+8 Soul Set +10 Zodiac Pet i olanları görünce anlamsız gelmeye başladı bana ve bi süre ara vericem sanırım.
  • Bende geliyorum beyler beni de aranıza alır mısınız. :) Champion ve Berserker arasında kaldım hangisini açıcağıma karar veremiyorum. Champion defans ağırlıklı berserker attack sanırsam. Bir deneme yaptıktan sonra karar vericem.. Oyun eğlenceli gibi gözüküyo. Sizin oynadığınızı görünce de bundan daha da emin oldum. 1 saat içinde oyunda olucam. İnşallah görüşebiliriz. 2 aydır internetim yoktu bugün bağlattım. O yüzden level kasmaya çok açım. Gece gündüz oynamayı düşünüyorum.. :)
  • beyler banka nerde ya bı yardımcı olurmusnuz atlantisde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

hımm bende petleri 50 lvl yapınca evrimleştirebiliyoruz geliştirebiliyoruz tarzında bişiler duymuştum ama nasıl yapacagımı bilmiyirum bi bilgisi olan warmı???

Rainbow Walleyde Gadro diye bi npc var ordan hallediyosun. En az 50 level dişi ve erkek iki tane pet lazım. Ne işe yaradığını bende çözebilmiş değilim. Ben Emerald Dragon çiftleştirdim 1800 growthlu quality com olan mutant dragon geldi. Saldım bende.

çiftleştirdinmi nasıl??orda boost war fortify war bide meld war ??ben pixie ile oteki cine benzeyenden yakaladım ama çiftleştirme secenegini bulamadım??
  • ya beyler bir iyardımcı olsun cıldırcam ya siteye kaydolum boi ıcın oyuna gırıyorum ama karater acınca ınvaild ıd hatası verıyor yardım plzzzz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

çiftleştirdinmi nasıl??orda boost war fortify war bide meld war ??ben pixie ile oteki cine benzeyenden yakaladım ama çiftleştirme secenegini bulamadım??

quote:

ld war ??ben pixie ile oteki cine benzeyenden yakaladım ama çiftleştirme secenegini bulamadım

Meld oluyor işte o.

• ya arkadaşlar soruma cvp verebilirmisniz lütfennn !! =((
  • unable to melding diyor petlerde onu nasıl kaldırıyorus??
  • bn bu öğlen başladım 31 oldum çıktım şimdi:D oyun güzel ama rehber filen şart nerden nasıl ne şeya verilen yada düşenler ne işe yarıyo o kısmı karışık:S ciddem questler zaten basit ama item kısmı filen cidden zor:S
  • quote:

unable to melding diyor petlerde onu nasıl kaldırıyorus??

Unmeldable yazar petin özelliklerinde. Ona göre yakalarken meldli olanı yakalayacaksın. Times Melded yazar iki tanede küçük kutu vardır.
  • diysounki bi daha pet yakalatıp kasmana gerek yokas unmeldable ibaresi kalkmaz :D
  • arkadaşlar ben üyelik aldım bu oyuna ama bi türlü karakteri açamıyorum ıntroduction ıd dio bi çok buldum ama hiç biri işe yaramadı nasıl olcak valla bilemedim bi yardım ederseniz çok ii olur şimdiden teşekkürler herkese ii oyunlar...
  • Bende Instruction ID de takıldım açamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.