Şimdi Ara

Battle Of The İmmortals [BOİ] Open Beta Açıldı 04.05.2010!... (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
666
Cevap
0
Favori
51.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hangi serverdayız ?
  • Selamlar,

3-4 gündür oynuyorum. Atlantis teyim. Bir türk guildi varsa katılmak isterim.48 levelim . 50 olnca skil kasmaya başlayacam.
    Stamp ile alınan 45 setini dizdim. Güzel hp mp var defans da eh işte magus tan ne beklenirse defans konusunda:)

Görevleri birlikte yapabileceğim 4-5 arkadaş olrsa çok güzel olr.

Bir de birkaç sorum var. Bu soul lu itemler var. 45 levelden itibaren başlıyormuş. Ben bulamadım. Nerden satılıyor? Coin ile mi alınıyor?
    Toplamda ne kadar olur.

Bir de para konusunda sorular sormuş bazı arkadaşlar. 50 levelde açılan bir quest varmış. Crazy shop gibi bişey. O iyi para veriyormuş. Skilleri o şekilde up lamayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevalier33

Selamlar,

3-4 gündür oynuyorum. Atlantis teyim. Bir türk guildi varsa katılmak isterim.48 levelim . 50 olnca skil kasmaya başlayacam.
    Stamp ile alınan 45 setini dizdim. Güzel hp mp var defans da eh işte magus tan ne beklenirse defans konusunda:)

Görevleri birlikte yapabileceğim 4-5 arkadaş olrsa çok güzel olr.

Bir de birkaç sorum var. Bu soul lu itemler var. 45 levelden itibaren başlıyormuş. Ben bulamadım. Nerden satılıyor? Coin ile mi alınıyor?
    Toplamda ne kadar olur.

Bir de para konusunda sorular sormuş bazı arkadaşlar. 50 levelde açılan bir quest varmış. Crazy shop gibi bişey. O iyi para veriyormuş. Skilleri o şekilde up lamayı düşünüyorum.

atlantiste hıc urasma ya gemini (öle birşeydı) yada aquarisde bugun aquraisdeki charıma gırdım cogu kisi bırakmıştı ama +90 cogu Turk devam edıyordu

soul ıtemlerı 60dan ıtaberen diz cunku gıyıldıklerınde bıdaha satılmıyor 60 olmakda 4-5 gunluk iş para konusunda zorluk cekıcen ben hatırlıyorum 60 kusurken bıle 100 kyla dolasıyordum ama +65 +70 oldugun zaman specter ısland elitelere gırıp soul dusurursun bız gunde 3 kere gırerdık 4 gunde skıllerın cogunu fulleyım ustume soul dizmiştim.son olarak skıllerı +70de basla exple full level atla

• Merhabalar.

Zaman geçirme amaçlı birkaç arkadaş başladık oyuna.2 gün oldu.Pek vakit geçirmedik 40 lvl'a ulaştık şimdilik.Oyun vakit öldürmek açısından iyi fakat öyle saatlerimi vereceğim bir oyun diyemem.Gördüğüm kadarıyla forumdan az çok oynayan arkadaşlar var oyunda bilmediğim bir çok konuyla ilgili yardım alabilirim sanırım.Bu arada konunun 10 sayfasınıda okudum.

Şimdi gelelim benim en çok kafama takılan noktaya;Benim berzeker karakterimin damageleri,aynı leveldaki (itemlerde aynı) magus karakterin yarısından az.Skiller arttırılmamış şekilde.Ve onun defansı az diycek olanlar olabilir fakat benden az damage yiyor.Ve phy atackı benden cok vuruyor.Biraz dengesiz olmamış mı ? Yakından savaştıgı için berzekerin damagelerini cok yüksek bekliyordum.Fakat magus onu 5 e katlar uzaktan vurması olsun damage fazlası olsun ?
  • Hiç magus karakterle oynamadım ama hrtc karakterimle oynarken partynin ayakta durması benden sorulurken genelde partyim de ölen biri çıkarsa hep magus oluyor. Hp ve dedansları gercekten cok düşük hele hele brzk e göre hp leri arasında 2 kat dan fazla fark olur. Örnegin gecen gün Lava partysinde champ ın bir anlık dalgınlığı ile tount atmayı unutunca son boss magus a döndü ve 3 vuruşta heal vermeme ragmen dayanamayıp öldü. Sonuç olarak attackları cok olması ragmen hp ve defasn yönünden cok eksigi var. Kıscası oyunda ki charlar arasında dengeleri bozucak derecede bir fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeXtrin -- 26 Temmuz 2010; 11:22:23 >
  • maguslar ekmek
  • Biraz champ baktım bugun ,biraz da berzk oynadım. Fakat magus kadar keyif vermedi. Defansı az hp si düşük ama kaçarak vurması çok güzel bişey bence.
    Atlantisi bırakmayacağım galiba çünkü şu 4-5 günde güzel arkadaşlık edindim filipinlerden kanadadan :)
  • TheDestiny - 50+ berzerker ekleyin dungeon falan yaparuk
  • Bende 2 gün önce başladım oyuna. Aquariusta oynuyorum. Oyun hoşuma gitti oynadığım çoğu online oyundan daha fazla gelişmiş. Hatta o kadar gelişmişki oyunun içinde kayboldum :) çok fazla item çok fdazla quest çok fazla kombinasyon var. Bana bu konuda oyun içinde yardımcı olabilecek, yüzeysel anlatabilecek, varsa guildine alabilecek birisi varmıdır :) Oyun içindeki karakterimin ismi Ranthar.
  • Sabaha kadar oynarsak olucagı buydu :/ Magusumla yanlışlıkla str verdim beyler.Stat sıfırlama varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoX~

Sabaha kadar oynarsak olucagı buydu :/ Magusumla yanlışlıkla str verdim beyler.Stat sıfırlama varmı ?

yok acaba bende zerkı bırakıp başka classmı acsam pff
  • 75 champ vardı vıraktım. biyerden sonra sıkıyor.herzaman aynı şeyler.pvp kültürü yok oyunda.bide oyunun israilin oldugunu düşünüyorum bu yüzden bıraktık bi kaç kişi.
  • İsrail mi sanmıyorum . Perfect world kore markası diye biliyorum ben .

Gelelim Şu Inctrudion ID olayına : Arkadaşlar oyuna başlarken o id yi girerseniz oyun başladığı gibi bir eğitmeniniz olur . Ve biliyosunuz oyunun en başında burçlarımızn oldugu yerde doğuyoruz ordan eğitim kampına çıkarkende inventorynize 1 level mavi itemler geliyorki bunlar 30 levele kadar kullılabılecek guzel itemlerdir . Ayrıca 20 levelde acılabılecek bir sandık da geliyor.
  • Peki ben kendimin Inctrudion ID'mi nerden öğrenebilirim ? oyundan mı öğreniliyor siteden aradım bulamadım? Bu bir nevi referans gibi birşey, ID'si referans gösterilen kişi ne kazanıyor peki ?
  • Yeni oyun arayışı içerisindeydim artık ne olsa oynarım diyordum BOI'ye denk geldim başladım kasıyorum kasıyorum. Daha bugün başladım 3-4 saatlik bi oynamamda 28 level oldum. Ins. ID olayı çok hoş itemsiz kalmamak görüntüye doymak ezik de olsan çok hoşuma gitti. Her neyse oyunda ki nickim Ryluth Aqua serverındayım aynı serverda olan arkadaşlar irtibata geçerse sevinirim :)
  • party yapamaıyorm hiç 26 lv oldum guzel oyun ama sıkılmaya basladım solo kasmaktan
  • yahu bu Light of Devotion görevine girmeyi becerebilen warmı ben master title atıyorum arkadasım disciple 60- oldugu için ama giremedik gtti bi cacıkda anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

yahu bu Light of Devotion görevine girmeyi becerebilen warmı ben master title atıyorum arkadasım disciple 60- oldugu için ama giremedik gtti bi cacıkda anlamadım...

60- karakter ile 60+ karakter parti kurup birbirinizi arkadaş listesine ekliyorsunuz... Sonra hemen sagdakı npcden ilk seçeneğe tıklayıp cıkan şeye onay veriyoruz.. hilver'a donup görevi kabul ediyoruz... haritada yazan 6 yeri beraber dolaşıp expleri kapıyoruz...

Aquarius ta oynayan arkadaşlara yardımcı olabilirim türk guildimizde war.

Sephrenia 87 lvl hrtc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seph

quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

yahu bu Light of Devotion görevine girmeyi becerebilen warmı ben master title atıyorum arkadasım disciple 60- oldugu için ama giremedik gtti bi cacıkda anlamadım...

60- karakter ile 60+ karakter parti kurup birbirinizi arkadaş listesine ekliyorsunuz... Sonra hemen sagdakı npcden ilk seçeneğe tıklayıp cıkan şeye onay veriyoruz.. hilver'a donup görevi kabul ediyoruz... haritada yazan 6 yeri beraber dolaşıp expleri kapıyoruz...

Aquarius ta oynayan arkadaşlara yardımcı olabilirim türk guildimizde war.

Sephrenia 87 lvl hrtc

ben sıkıntıdan tekrar başlamak ıstıyorumda guild ortamı nasıl eskisiler gibi item kavgası fılan varmı ?

bide 73 zerke devammı edeyım yoksa başka charmı acayım zerkın durumu nedir şuan ?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.