Şimdi Ara

Battle Of The İmmortals [BOİ] Open Beta Açıldı 04.05.2010!... (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
666
Cevap
0
Favori
51.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar sizden bi ricam olacak ben Aquarius serverindeyim.Şu görevler hakkında bana bilgi verecek ve yardımcı olabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulo00

ya arkadaşlar sizden bi ricam olacak ben Aquarius serverindeyim.Şu görevler hakkında bana bilgi verecek ve yardımcı olabilirmisiniz.
    bu oyundakı gorevlerıde yapamıyorsan mmorpg yi bırak
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • birader sadece q ya bas ve linklere tıkla...
  • 1 hafta önce perfect world şirketi boi II yi bu sene içinde yayınlanacağını duyurdu.

Oyunda Diablo ve Torchlight ın büyük etkisi varmış.

Bugün tamamen gelişmiş bir yeni bir oyun göstermek için birkaç resim ve video yayınlandı.

Atlantis is "launched" to the sky

Sadece yeni bir atlantis göremeyeceksiniz Yetkiliye göre ' diablonun clonu yapmak

istemiyorum.Ondan ayırt edici bazı dungeonlar olsun.Örneğin bir su dungeon u vardır ve labirentlerden

oluşur.Başka bir örnek manyetik dungeonlar.

Instance - The Water Dungeon

Instance - The Magnetic

Guild toprakları size farkı deneyimler katacak.Bu üstleri geliştirerek başka guild toprakları ve

filolara saldıralabilecek.Bu sistem altında bir guild kaderini bu toprakların geliştirilmesi ile belirlenecektir.

Guild territory

A palace in Atlantis

---------------------------------------------------------------------------------------

Evet oyunda 3 yeni class belli oldu.Demon Knight * Archer * Dancer, ama bu isimler resmi

inglizce oyunda farklı olabilir.Şimdi bu class ları tanıyalım...

DEMON KNIGHT

Bu sınıf mu oynayanlar bilir oradaki mg gibi aynı.Bir elinde sword kullanırken diğer eliylede büyü yapabiliyor.

Defansı çok güçlü değil ama şeytani saldırıları var.

ARCHER

Alışık olduğumuz okçu.Archer oyunda sadece ranger sınıfı olarak yer alıcaktır.Aynı zamanda bu class elf

olacak.Uzaktan çok güçlü hasarlar verebilecek.

DANCER

Valla bu class ne iş yapar çözemedim.Ama gizemli bir karakter olduğunu söyleyebilirim.Adından da

anlaşılacağı gibi bu class dans ile ilgileniyor .Bakalım oyunun priest i olma olasılığı yüksek.

Bu yazı Mexaton ' a aittir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• oyunu hala oynuyan varmı ??
    bide en çok türk hangi serverde??
    vede aktif bi guild varmı??
  • Boi 2 yi denemek lazım
  • oyunun 2. cisi gelecekse boşuna kasmayalım, 2010 un bitmesine şurada kaç ay varki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vexille -- 19 Kasım 2010; 21:37:18 >
  • Vexille videoda Expansion yazıyor. Boi üzerine büyük bir ek paket olarakta gelebilir ilginç yani Expansion yazması ayrı olacaksa Expansion yazmazdı. Ayrıca Gemini serverındaydım tekrar kuruyorum oyunu 56+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyr3x -- 22 Kasım 2010; 22:18:32 >
  • Turkey guildinde bir ben birde guildi kuran vatandaş online oluyor. 81 kişi arasından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vexille -- 23 Kasım 2010; 11:55:19 >
  • bende basladımda oyunda bahsettınız oyunun bot olayı belırlı bı lvlden sonramı bırde PVP durumu nedır acaba
  • Hala oynayanlar varsa hagi serverda olduklarını yazabilirlermi ?
    Birde hangi class tavsiye edersiniz ?
  • oyunu hala oynuyan varmı ?? bide en çok türk hangi serverde??

Aquarius'da oynuyorum lwl 46 campiyon

Aquarius'da guild türk varmı bekliyorum
  • Şuan bir grup türk olarak gemini adlı serverda oynamaktayız.Türk guildi mevcuttur ve guildtekiler gayet aktif bir durumda.
  • En son açılan server hangisi acaba. Ben bi serverda başladım ama olmadı değişeyim.
  • En son Gemini açıldı.
  • Oyunu sevdim gemini'de 3. odadayım benimle oynayacak varsa gelsin beraber takılırız tek zevki çıkmıyor. Pm atın msnde görüşürüz. Bugün indirdim 30 level oldum oyun fena değil ancak öğrenmem gereken birkaç şey daha var. Mount, Pet, Event ve Questler hakkında Gemini'de oynayan kimler var nickim Toobie beni guilde alırsanız sevinirim.
  • Msn adresimden iletişime geçersen yardımcı olabilirim.
  • Ekledim hocam ben her akşam açıyorum msn'i görüşelim. Bu arada oyunu oynayan yok mu başka uzun zamandır kimse mesaj atmamış.
  • yeniden dönüyorum magus açıcam sizce iyimi ?
  • Yeniden dönüyorum dediğine göre daha önceden oynadın.Magus eskiden nasılsa yine aynı.Bütün sınıflar eskiden nasılsa aynılar.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.