Şimdi Ara

Battle Of The İmmortals [BOİ] Open Beta Açıldı 04.05.2010!... (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
666
Cevap
0
Favori
51.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sabah açtm champ 33 lvl oldum, yalnız party aramama ragmen kimse pt atmıyor düşük level olduğum için heralde fallen darkness ve dragon island eventlerine yardımcı olacak varmı yüksek lvl ?
  • bizim guildde item kavgası filan pek yok.. zerkle dewam et baştan uğraşma başlarsanda slyr tavsiye ederim...

Dı ve Fd de kendi lvllerinde parti kurman daha iyi olur ne kadar yüksek lvllerle girersen o kadar mobların lvli yükseliyor 33 lvlde o eventları yapamazsın zaten.. hergün Love questleri , trial , academic yapın
  • guildin adınıda verirsen memnun olurum
  • Nick itkicpiz, 44 lvl benim levelimdekiler event yapmak istiyenler eklesin.
  • antlia guildimiz
  • epeydir girmiyodum dün baktım bi ara katak amca baya sağlamlaşmış iyi para harcıyor oyuna :)
  • Selam oyuna yenı basladım lv 20de bı quest verdı hanibal i oldur dıyo bır ınstanceye gırcem sanırım bu quest ı acıklıyabılcek varmı enrden nasıl gırılır vs..

europe serverindeyim adim DarkOfNight oyunu oynıyan varsa ulası versın oyundan bana guıld feln varsa bende katılmak ısterım
  • jail için gruba gir, o zindanın son bossu hannibal kesilince questi yapmış olursun.
  • bu oyunda oynıyan turk yokmudur aksama akdar bagırıyorum bır turk cevap vermıyo yaw bırde ınstanceye gırdım lv 40 olunca bır yıgın ıtem cıktı hıc bırını alamadım bu loot sıstemı ansıl oluyo mıllet aldı adlı bıze hıc bırsey cıkmadı oyundakı adım Cruelking suan guıld varsa bı ulasın bana 10 dk sorna oyunda olurum

bu arada europe serverındeyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TnnT -- 16 Ağustos 2010; 17:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnnT

bu oyunda oynıyan turk yokmudur aksama akdar bagırıyorum bır turk cevap vermıyo yaw bırde ınstanceye gırdım lv 40 olunca bır yıgın ıtem cıktı hıc bırını alamadım bu loot sıstemı ansıl oluyo mıllet aldı adlı bıze hıc bırsey cıkmadı oyundakı adım Cruelking suan guıld varsa bı ulasın bana 10 dk sorna oyunda olurum

ben dahil çoğu kişi bıraktı ah ah eskiden gece gırdımız si ve gyzaları hatırlıyorumda oyunun en guzel gunlerıydı belki simdi zeni olmayan dışlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnnT

bu oyunda oynıyan turk yokmudur aksama akdar bagırıyorum bır turk cevap vermıyo yaw bırde ınstanceye gırdım lv 40 olunca bır yıgın ıtem cıktı hıc bırını alamadım bu loot sıstemı ansıl oluyo mıllet aldı adlı bıze hıc bırsey cıkmadı oyundakı adım Cruelking suan guıld varsa bı ulasın bana 10 dk sorna oyunda olurum

bende bıraktım ama loot sistemi herkese şahsi loot düşüyor.
  • ya oakdar ıyı bı oyun degıl ben sadece bır bakayım dedım 2 gundur takılyıorum 40 lv oldum turk bulamadım sorayımd edım
  • arkadaslar bu oyuna o kadar cok mesaj atılmıski bende bi yorum yapmak istedim oyun aslında cok güzel oyun o kadar event vaarki yetiştirilmiyor ayrıca pvp sistemide var pt halinde savaslar guild savasları ama oyun +70 de zevkli oluyor ben ban yedim suçumu kabull ediyorum :D ama deneyin bence

(suçum:adam dolandırmak.hack) itina ile yapılr :D giden carlar 69 slayer 64 berzeker 60 heretic 65 chmp pişman deilm :D tavsiyem oynayın güzel oyun full soulluydu hepsi :'(
  • yahu deli olacam arkadaşlar bu oyunun perfectworld.com da üyelik alıyorum maile aktivasyon geliyor tıklıyorum tamam. ama üye girişi yapamıyorum. Böyle bir kullanıcı adı yok diyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbilinmiyor -- 17 Ağustos 2010; 21:54:00 >
  • yaw oyunda çok türk var bulamıyorum diyen arkadaşı anlamadım.. ayrıca lwl kasmak eğlenceli.. daha sonra kutu sistemi çok güzel herkese ayrı kutu düşüyor bosslardan itemi mi çaldın aldın kazıkladın olayı yok daha ne istiyorsun ayrıca salary puanlarınızla oto loot alabilirsiniz.. bence çok güzel oyun başlayalı 1 hafta oldu olmadı 66 lwlim gayet güzel..
  • turk guildimiz war antlia oyunda sephrenia pm atabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seph

turk guildimiz war antlia oyunda sephrenia pm atabilirsiniz

bnm ban yiyen car ordaydı :D türk guildi cok birde Turkey guildi var ama suyu cıkmıs artık oranın
  • 2. serverda başladım bende 25 oldum oyun sardı epey nickim LordOfTheClans
  • Şu an indiriyorum inşallah güzeldir (öyle gözüküyor).Şu sıralar oyunu oynayan vardır inşallah çünkü tek tabanca takılmak sıkıcı oluyor.
  • 30 dk da 19 lvl oldum :D
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.