Şimdi Ara

Battle Of The İmmortals [BOİ] Open Beta Açıldı 04.05.2010!... (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
666
Cevap
0
Favori
51.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar slyr char kasıyorum 45 lv oldum full dex verdim ama kendi lv moblarını keserken zorlanıyor gibime geldi, acaba str vermelimiyim?
    Stat dağılımı nasıl olmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jezter2k

Bende Instruction ID de takıldım açamıyorum

Evet ya bu intruduction ID olayı ne. KArakteri ayratıyorum ama bi turlu giremiyorum oyuna sanırım bununla ilgili bişey var :S bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

quote:

Orijinalden alıntı: jezter2k

Bende Instruction ID de takıldım açamıyorum

Evet ya bu intruduction ID olayı ne. KArakteri ayratıyorum ama bi turlu giremiyorum oyuna sanırım bununla ilgili bişey var :S bilen varmı ?

neyse karakteri açtım bi şekilde oldu. o İD ile alakası yok ama bu oyunda ekranı aşağı yukarı çekemiyormuyuz. görüş alanı cok kısıtlı oluyo bu şekilde. Mouse sağ tuşa basılı tutunca sadece sağa sola donuyo ve scrool tuşunu aşağı yukarı oynatınca sadece karaktere yakınlaşıp uzaklaşabiliyorum. Dediğim şeyi nasıl yapıcam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

Arkadaşlar slyr char kasıyorum 45 lv oldum full dex verdim ama kendi lv moblarını keserken zorlanıyor gibime geldi, acaba str vermelimiyim?
    Stat dağılımı nasıl olmalı?

Bende full dex kastım lv50 de bıraktım.Herhangi bir zorluk yaşamadım.Kaç vurcağı tam belli olmuyo zaten.Min attack ve max attack arasındaki fark slayerlarda yüksek
  • mrb beyler bende oyunu indirdim ama char açamıyorum complete e tıkladığımda hiçbirşey olmuyor birde bu Instruction ID ye ne yazacağız aquarius serverında başlamayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: manas

mrb beyler bende oyunu indirdim ama char açamıyorum complete e tıkladığımda hiçbirşey olmuyor birde bu Instruction ID ye ne yazacağız aquarius serverında başlamayı düşünüyorum

Birşey yazmaya gerek yokmuş ID'ye,forumun da okudum Gemini de Realm8 de açmış elemanın biri .Ne alaka dedim denedim oldu ama aquarius da nedense açamıyorum hala
  • arklar ben slayerım ve benim pasif skiller nedense hiç bir işe yaramıyor. bi arkadas onların bazen kendiliğinden açıldığını söylemişti ama bana hiç öyle birşey olmadı. ne zaman bir gruba girsem heriflerin tüm pasifleri açık. acaba benimkilerde açılıyordu görünmüyormu yoksa dövüşte açmanın bir yolu mu var?

bide bu kanat takanların hız konusunda bir avantajı varmı bana daha hızlı göründülerde daha hızlı oluyormu kanat takınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaklaka

arklar ben slayerım ve benim pasif skiller nedense hiç bir işe yaramıyor. bi arkadas onların bazen kendiliğinden açıldığını söylemişti ama bana hiç öyle birşey olmadı. ne zaman bir gruba girsem heriflerin tüm pasifleri açık. acaba benimkilerde açılıyordu görünmüyormu yoksa dövüşte açmanın bir yolu mu var?

bide bu kanat takanların hız konusunda bir avantajı varmı bana daha hızlı göründülerde daha hızlı oluyormu kanat takınca

Kanat takanların hız konusunda bir avantajı yok hatta dezavantaj stat falanda vermiyor sadece görüntü verdiği hız lv1 kanat için %2.
    Pasif skill konusunda da bişey anlamadım skiller pasif+aktif hepsi otomatik açılıyor leveline gelince.Senin bahsetmek istediğin potion kullandığımızda da veya mount binip inince pasif özellikli kalan şeyler mi?

• Meraba arkadaslar herkeze kolay gelsin.. Ben yeni başladım 2 günlük felan..Şu an önerdiğiniz servar hangisi Gemini yeni servar galiba orayı düşünüyorum..Bi ara cevap atarsanız sevinirim herkese tekrar kolay gelsin...
  • Çok sağlam oyun bu, bende takıldım bir ara, hala arada bakarım.
  • knight's jail ne tarafta yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Pato]

knight's jail ne tarafta yahu?

f8 e bas ordan usttekı butanlardan Recommendet Events orda Knights Jail yazıyo ona tıkla..Sonra Misra diye bir npc ismi yazıcak ona tıkla git..
  • Bu kadar dandik oyun nasıl forumda Diğer Oyunlar bölümünün en tepesinde??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZBlade

Bu kadar dandik oyun nasıl forumda Diğer Oyunlar bölümünün en tepesinde??

pvp=0
    pve=10
    olduğu içindir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

quote:

f8 e bas ordan usttekı butanlardan Recommendet Events orda Knights Jail yazıyo ona tıkla..Sonra Misra diye bir npc ismi yazıcak ona tıkla git..

Sağol.

Peki potion satıcısı ne tafta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

quote:

pvp=0
    pve=10
    olduğu içindir ?

Skill Stat yapılandırma yok
    Karakterler odun gibi
    Birde o sebepten
  • quote:

Sana göre kötüdür ama başkasına göre güzeldir. Nedir bu milletin işine karışma merakı bir anlasam...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

quote:

Sağol.

Peki potion satıcısı ne tafta?

N tusuna bas buyuk harıtada Atlantis Square tıkla. Orda portal dıya bısı yaızyo onun yanında Free Footlu felan bisi yazıyo ordan gunluk potunu alabılırsın...
    Biraz yavas cevap verıyom ama ksurua bakma oyundayım da eventları bıtırmem gerek^^

• Beyler bu mountları fortify eden item ve bu itemin satıldığı npc nerede
  • Mountları fortify etmek için gerekli olan Mount Gem ve herhangi bir npcde satılmıyor.Marketten alınıyor ve bazı görevler veriyor.Başka oyuncular satıyorlar onlardan alabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.