Şimdi Ara

Battle Of The İmmortals [BOİ] Open Beta Açıldı 04.05.2010!... (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
666
Cevap
0
Favori
51.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akktwell

Kamera açısını yataylaştıramıyor muyuz?

Hayır.
  • arkdaşlar bu oyunda banka varmı banka varsa zensiz nasıl açılıyo ve nerede şimdiden ilgilendiniz için tşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: efguncu17

arkdaşlar bu oyunda banka varmı banka varsa zensiz nasıl açılıyo ve nerede şimdiden ilgilendiniz için tşk ederim

Stashkeeper var arkadaşım. Atlantiste ve Atlantis Square'de local map aç, daily function npc altında bulursun. Saygılar.
  • şu battle of immortal taşlarını toplayarak kazanılan petlerle ilgili geniş bir bilgi veren olursa iyi olurdu
  • güzel bi oyun bende 2 gun oldu baslayalı 43 lwl oldum sarıo oyun evet o kadar action yok ama gayet saran bi oyun herkesin baslamasında fayda var ama cok turk yok oyunda bende avrupadayım bence turkler birleşmeli bu oyundada
  • quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

şu battle of immortal taşlarını toplayarak kazanılan petlerle ilgili geniş bir bilgi veren olursa iyi olurdu

Oyunda Battle, Of, Immortals, B, O taşlarını gördüm sadece. Öyle birleştirip pet falan alma diye bişey mi var?
  • quote:

şu battle of immortal taşlarını toplayarak kazanılan petlerle ilgili geniş bir bilgi veren olursa iyi olurdu

Battle of the Immortals B O I olarak 7 parça var bunları atlantisdeki (138,210) npc ye götürüp veriyosunuz size feather yada heart veriyor (bazen ikisinide) 1 heart ve 1 feather vererek archangel alabiliyorsunuz. eğer elinizde sadece feather yada sadece heart varsa elinizde olandan iki tane ile elinizde olmayanı takas edebiliyorsunuz yine aynı npcde.
  • yani 2 defa mı toplamam gerekiyor aynı letterları?
  • quote:

yani 2 defa mı toplamam gerekiyor aynı letterları?

en kötü ihtimalle 3 üçünde de feather yada heart verirse ikisini sende olmayanla değiştirirsin. bana sorarsan değmez bu zahmete. 1m ye orta halli bir pet bulabilirsiniz

edit: imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yedaself -- 30 Haziran 2010; 23:39:35 >
  • Elime Gen 2 ıllusion dragon geçti yanlız qualitysi super bunu perfect yapabiliyormuyduk? Gen 2 petlerin quality yükseltilmesinde ters bir durum duymustum ama neydi hatırlayamıyorum
  • archangel almak için 7 parçayı 2 kere toplamak yeterli. B O I Battle of the Immortals. feather ve heart değiştirilebiliyor npcden.

1m falan harcamayın pete. gidip bitane mutant rogue bunny yada mutant clown yakalayın. onla takılın para harcamak yerine. illa alacaksanız dabiriktirip zodiac falan alın.

Gen 2 petler meld ve rebirth yapılamıyor. perfect yapamazsın onu malesef.

bu arada oyunu bıraktım artık oynamıyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royal Archer

quote:

yani 2 defa mı toplamam gerekiyor aynı letterları?

en kötü ihtimalle 3 üçünde de feather yada heart verirse ikisini sende olmayanla değiştirirsin. bana sorarsan değmez bu zahmete. 1m ye orta halli bir pet bulabilirsiniz

edit: imlâ

offf bu ne ya sadece <O> lazım inşallah 2 tüyü birden verir
    ben zaten zahmete girmedim şansına düştü hepsi
    yeni serverdeyim pet bulamadım 70 oldum ama pet yok

• @E.Cantona
    Oyunu bırakma sebebin nedir acaba? Bir terslik gördüysen oyunda paylaşırsan seviniriz?
  • Açıkçası şuan Emerald Dragon arıyorum dişi ve 50LvL üstü olması konusunda çalışıyorum ama hala bulamadım doğrusu

Bu arada bu konuda Gen2 pet'ler konusunda biraz bilgi alabilirmiyim? Mesela; amazi yada daha üstü olması için herhangi bir kritel var mı? Yada başka bi kritali var mı?
  • bende oyunu bıraktım sıkıldım 69 lvl brzk 1.8m li full soul... isteyen olursa uygun br fiyata vereblrm
  • belli bi süreden sonra sıkıyor oyun. bende 65 te bıraktım. sürekli tekrarlar içeriyo oyun aynı şeyleri sürekli yapıyorsun.
  • Aynen öyle sürekli tekrar her gün aynı eventleri yaparak aynı şekilde level atlamanı istiyor bir yerden sonra.Bu da artık sıkmaya başlıyor.
  • grafikler cok cocuksu
  • Bende 58im şuanda.Ama başka bir oyun arıyorum başlamak için.Event yap kasıl hep tekrarlı oyun bence.Para bulmak da zor event dışında,sg vs. coin yetişmiyor açıkçası. Bırakanlar başka hangi oyuna başlamayı düşünüyor başlayacaklarsa?
  • Başka oyunu, koskoca portalın diğer topiclerinden bulabilirsin sanırım. Sen oralarda ara bence...
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.