Şimdi Ara

Battle Of The İmmortals [BOİ] Open Beta Açıldı 04.05.2010!... (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
666
Cevap
0
Favori
51.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pvpsi nasıl oyunun 2 ırkmı yoksa 1ws1 mi
  • 2 ırk değil.1v1 var teklif yollayarak bulunduğunuz yerde kapışıyosunuz.Bir de battlefield ground denilen bir yer var oda adı üstünde allah ne verdiyse pat küt herkesin birbirine girdiği bir yer.
  • Perfect World ünse Gayet Kötü Bir oyundur Ama Yinede Denemeye değer
  • bende basladım oyuna 46 lvl slayer im var
    gemini serverindeyim
    TURKS adlı guild den bi kaç kisi gordum ama hepsi afk idi oyundaki nick im
    TrXantoR
  • quote:

Orijinalden alıntı: XantoR

bende basladım oyuna 46 lvl slayer im var
    gemini serverindeyim
    TURKS adlı guild den bi kaç kisi gordum ama hepsi afk idi oyundaki nick im
    TrXantoR

O TURKS guild ine artık 80 nin altındakileri almıyorlar nasıl bir türk guildiyse artık ? Dostlar adlı bir guild var bende en son ordaydım oraya girebilirsin guild arıyorsan.
  • Bu gün geç olduğu için yarın indiricem. Oyunda yoğun olarak hangi serverdasınız ? Ona göre geleyim. Bir de eksik olan karakterimiz var mı ? Priest, tank, damager türü ona göre de kasabilirim..
  • cogunlukla gemini serverinde oynuyo turkler
    hangi karakteri acarsan ac :D
  • Arkadaşlar bana oyunu bırakmış birileri çarını verebilir mi? 60 lvl oldum ama sıkıldım başka karakterler arıyorum.
  • eet ben artık oynamıyorum
    55 lvl slayer im var istersen verebilirim
    Not : cogu gorev hala duruyor ona göre :D
  • Ya bende 60 varda 60 yetersiz geliyor bir 70 veya üstü olupta bırakan varsa çarınıza iyi bakarım istediğiniz zamanda ortaklaşa oynayabiliriz.
  • bende oynuyodum bi ara slayerdi 62 lvl de bıraktım ayrıca bilginiz olsun Geminide Turkuaz diye türk guildi var oraya girebilirsiniz..
  • Bu konuya bakan kalmışmıdır bilmiyorum ama şansımı denemek istiyorum :)

Yeni başladım , 1-2 gün oldu . Aquairis de oynuyorum [50 lvl berzerker] ve türk guildi bulabilrsem serverda değiştirebilirm , gerek event gerek quest yardım edebilecek var mı ?

Ayrıca oyunun amacı ney ? Guild savaşlarında 1. olmak mı ? Yoksa sadece pvp mi .

Eğer birlikte oynamak isteyen olursa ; kaanfrt1903@hotmail.com

Ekleyin , guild kurup hep beraber oynayalım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozh34 -- 5 Şubat 2011; 19:35:40 >
  • Oynayan varmı oyunu bende yeni başladım europe serverinde
  • Aquariusdayım bende ulaşmak isteyen profilimden ekleyebilir level 70 magus
  • Arkadaşlar bana introduction ID verebilecek olan varsa sevinirim. Oyunu yeni deneyeceğim, teşekkürler.
  • Yaklaşık 11 ay oynadım bu oyunu en son 118 chmp 113 berzerk vardı bıraktım.Oyunda güçlü guildler kilit haritaları ellerinde tutuyorlar ve dropları alıyorlar,ayrıca gerçek parayla alınan zen almadıktan sonra oyunda dominant olmak çok zor.Başlayacaklara tavsiyem pvp düşünüyorsanız berzerk açmayın :D
  • bu introduction ID ne oluyor ya onsuz oynanmıyor mu ? Nerden alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

bu introduction ID ne oluyor ya onsuz oynanmıyor mu ? Nerden alıcam

Serverina göre google amcaya yazıp aratırsan mutlaka boi forumlarında introduction ID sini yazanları görüceksindir.Onsuz da oynayabilirsin fakat introduction ID sana normalden daha güçlü item seti verecek lv1 den daha.Ayrıca normalden daha güçlü bir pet veriliyor.Oyun başında avantajın oluyor diğerlerine karşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MakeMeLaugh

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

bu introduction ID ne oluyor ya onsuz oynanmıyor mu ? Nerden alıcam

Serverina göre google amcaya yazıp aratırsan mutlaka boi forumlarında introduction ID sini yazanları görüceksindir.Onsuz da oynayabilirsin fakat introduction ID sana normalden daha güçlü item seti verecek lv1 den daha.Ayrıca normalden daha güçlü bir pet veriliyor.Oyun başında avantajın oluyor diğerlerine karşı.

Hayır olmadı onu girmeden karakter yaratamadım :( sinirlenip sildim tüh ya :D
  • Gemini serverında Bloodxknow isimli 45 lwl Magus kasıyorum Yardım ederseniz teşekkürler belirli bir guilde alırsanız teşekkürler darkxray2011@hotmail.com eklersenız konusuruz iyi aksamlar
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.