Şimdi Ara

Battle Of The İmmortals [BOİ] Open Beta Açıldı 04.05.2010!... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
666
Cevap
0
Favori
51.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Battle Of The İmmortals [BOİ] Open Beta Açıldı 04.05.2010!...

Bu hale geldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolumeOn -- 1 Mayıs 2010; 9:36:42 >
  • Arkadaşlar şu siteyede bi göz atın inceleme falan yazılmış bütün incelemeyi burda vererek kirlilik yaratmiim dedeim çok uzun, yavaştan da guide oluşmaya başlamış aslında bi el atarsak TR guild olarak bişiler yapabiliriz. Kesin oynayacaklar olarak bi toplarlansak. güzel olur Lvl 30 zaten 1 2 saat içinde oluruz.
    inceleme: MMO Türkiye.net
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolumeOn

Battle Of The İmmortals [BOİ] Open Beta Açıldı 04.05.2010!...

Bu hale geldim

Lvl kaç 5-6 ?
  • arkadaki pete ve bulunduğu yere bakarsak şansa elite mount u grade 5 yapmış gibi yada bütün zenleri harcamış:) max lvl 12- 13 bence
  • hiç bir yere bakma sadece, exp barına, hp ile mp sine bak yeter.

Hoş zaten bindiği ve üzerindekiler zen malı
  • Yanlış cevap 25 lvl , (sro oynadığım halde 2 günde görevlerle) tüm yanlız oyunda pek anlamdığım şeyler yüzünden repair için oraya kadar geliyodum xD + 2 günde oyun çözülmez heralde . + Önyargı yapmayın
    +Oyun çok sarıyo +Open betada iyi bilen biri Atlantis serverinde bizi guilde toplasın .

+++Oyundan sizde iyi anlamıyorsunuz ki magusun hpsinin 6 levelde o kadar olamayacağını hesaplayamamışsınız.

@ Ares oyunu iyi biliyorsun heralde ama 6. hissin zayıf konsantre çalış
    Hımm bide orda çekmemin bir nedeni daha varki ışığı güzel buldum .Ordayken görüntüsü daha bi hoş geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolumeOn -- 2 Mayıs 2010; 20:14:40 >

• valla direk uçağı gördüm yetti bana, bu arada 1 lvl görevini yapmış senin tahminin daha yatkın geldi şimdi:)

ps: BOI de oynayan sağlam oyuncular la bi guild kuralım diorum OBT için. cidden oynayacak yada zaten varsa o daha iyi olur:)
  • Oyunda tek sıkıntım canavardan item düşmemesi. Silah , zırh , aksesuar gibi.Acaba closed beta olduğu içinmi öyleydi. 5 mayısta göreceğiz .
  • buarada ek bir bilgi vereyim dedim avrupa serverı Atlantis değil daha az lag için Avrupa server olarak Aquarius açıldı OBT de avrupa oyuncular bu serverı seçersa daha az lag olacaktır.
    aşagıda tam server listesi yer almakda

East Server – Atlantis [GMT -04:00]

West Server – Abyss [GMT -07:00]

European Server – Aquarius [GMT +0:00]-- Avrupa
  • Bende indiriyorum şu an mmogames'den beta keyi aldım geliyorum aranıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: eldindor

buarada ek bir bilgi vereyim dedim avrupa serverı Atlantis değil daha az lag için Avrupa server olarak Aquarius açıldı OBT de avrupa oyuncular bu serverı seçersa daha az lag olacaktır.

East Server – Atlantis [GMT -04:00]

West Server – Abyss [GMT -07:00]

European Server – Aquarius [GMT +0:00]-- Avrupa

Bilgi için saol . Oraya geçeriz artık . Fakat soruma cevap gelmedi droplar hep böye dandik mi olacak hiç item yada coin kasamıyoruz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eldindor

buarada ek bir bilgi vereyim dedim avrupa serverı Atlantis değil daha az lag için Avrupa server olarak Aquarius açıldı OBT de avrupa oyuncular bu serverı seçersa daha az lag olacaktır.

East Server �Atlantis [GMT -04:00]

West Server �Abyss [GMT -07:00]

European Server �Aquarius [GMT +0:00]-- Avrupa

Bilgi için saol . Oraya geçeriz artık . Fakat soruma cevap gelmedi droplar hep böye dandik mi olacak hiç item yada coin kasamıyoruz...

Onları 45 den ve 60 dan sonra normal oyunda rock abbyste kasıyorsun.
    Soul Gear içinde 45'den ve 60'dan sonra açılan instanceler var.
    Ayrıca buralarda genelde eventların görevleri oluyor.Onları bitirince 45 civarı 10-15 60'dan sonra 30-40 k geliyor.Ayrıca düşen eşyaları satmak da ayrı bir yöntem tabii ki

Craftdan da birçok item yapıp satabilirsiniz.Misal mp meyvaları yapıp normal fiyatın daha üstünde satabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 2 Mayıs 2010; 21:01:24 >

• quote:

o olay benimde hoşuma çok gitmedi yani bence obt de moblardan da coin düşer gibi geliyo artık çünkü %90 quest itemi düşüyo başka bişi düşmüyo, soul gearın dışında bir suru yeşil ve mavi itemler var...

bu arada hiç petleri çiftleştiren oldumu ? yeni farklı petler çıkıyomuş bir dişi bir erkek pet çiftleşe biliyomuş..... yeni doğan bebek pet çok daha sağlam oluyomuş

• arkadaşalr merhabe ben oyuna yeni başlıcam tek anlamadıgım kısım bu aldıgım keyi nerde kullancam ? şifre aldım key felan istemedi yarıdm larınızı bekliorum crazy_employer@hotmail.com e eklerseniz haberleşebiliriz
  • artık key falan gerekmiyor oyun şuan kapalı... Closed beta için o keyler ve Closed beta ayın 30 unda son buldu. Amerika saati baz alınarak ayın 4 ünde bu bizde 5 ide olabilir open betaya geçilecek... Yani key'e falan gerek yok artık 4 mayısa kadar bekle yeter:):):)

arkadaşlar ben bitane sessiz sakin bi yer buldum orda toparlanarak bi ortam oluştursak ne dersiniz daha ffazla konuyla daha fazla kişiye ulaşabiliriz?

bana özel den yada burdan ulaşın konuşalım
  • Biz yaklaşık 8-9 kişi başlayacağız bir türk guildi kuracağız eğerki katılmak isteyen arkadaşlar varsa dequellhakan@hotmail.com eklyebilir ve konuşabiliriz hayırlı günler iyi forumlar.
  • Arkadaşlar oyun kaçta açiliyor acaba sitesinde saat verilmiş ama anlamadim.

European Server – Aquarius [GMT +1:00]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehriyet

Arkadaşlar oyun kaçta açiliyor acaba sitesinde saat verilmiş ama anlamadim.

21:00 civarında açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imPsYcHo

quote:

Orijinalden alıntı: Mehriyet

Arkadaşlar oyun kaçta açiliyor acaba sitesinde saat verilmiş ama anlamadim.

21:00 civarında açılıyor.

Bilgi için teşekkür ederim saolasin. :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.