Şimdi Ara

Battle Of The İmmortals [BOİ] Open Beta Açıldı 04.05.2010!... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
666
Cevap
0
Favori
51.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aklım çok karıştı ya oyunda + basma yerine giriyorum gear bascam ama itemi koyuyorum gem koymam gerek galiba ne koycam bilmiyorum.oyunda o kadar çok item warki hangisi ne işe yarıyo bi türlü anlayamadım :S hadi bascaz diyelim patlama ihtimali olsun o tür şanslar ne oyunda %ler bellimi? bide jaillere girin demissiniz nasıl olcak o ya nerden giriliyo ne yapmak lazım birbirimize destek olalım gerçi cb bu charlar silincek sanırım ob ye geçerken?
  • Backpackinde ki material kısmında gökkuşağı renkli bir taş var işte o fortify basmaya yarar

+ basma sonucu başarısızlıkta eşya -1 düşer yani; +3 ise +2 olur

Zaten taşı koyunca yüzde olarak şansın ortaya çıkar ne kadar çok taş koyarsan şansın oakdar artar.

Jaile girmek istiyorsan "world" kısmandan "LFP Jail" diye yaz zaten gelir party daveti

cbt de char gider
  • çok sağol yararlı oldu baya itemleri bastım da oyunda zen baya önemli olcak galiba çoğu güzel itemi zen li yapmışlar
  • Benim sorum şu oyunda 2 tarafmı var öyle birşey varsa direk oyundayım

+ key veriliyor ben bir siteden key alarak kayıt oldum indiriyorum biri hemen söylesin 2 tarafmı var iyi ve kötü gibi ve ya guild savaşı gibimi...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolumeOn -- 25 Nisan 2010; 21:35:21 >
  • Bütün Zenleri yedim . Melek Kanadı , Dövmeli Kostüm, Envanter genişletici aldım. Kurtumu chief yaptım. (Çok zor denemeyin)
  • Soruma cevap yokmu
  • Taraf, ırk gibi şeyler yok
  • hmm ...Peki pvp sistemi nasıl olucak öyleyse ?
  • Belli alanlar var belli zamanlarda açılıyor oraya girip pvp yapıyorsun, onun dışında duel sistemi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

Belli alanlar var belli zamanlarda açılıyor oraya girip pvp yapıyorsun, onun dışında duel sistemi var.

Ya benim demek istediğim mesela Silkroadda kervan yaparken arkadaşlarınla birliktebir nevi pvp yapabiliyordun . Bu oyunda birlik yokmutek başınamısın ki eğer öyleyse iptal edeyim indirmeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolumeOn -- 25 Nisan 2010; 22:53:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolumeOn

quote:

Orijinalden alıntı: Ares

Belli alanlar var belli zamanlarda açılıyor oraya girip pvp yapıyorsun, onun dışında duel sistemi var.

Ya benim demek istediğim mesela Silkroadda kervan yaparken arkadaşlarınla birliktebir nevi pvp yapabiliyordun . Bu oyunda birlik yokmutek başınamısın ki eğer öyleyse iptal edeyim indirmeyi

Oyunda Guild sistemi mevcut.Bir guild diğer guilde süreli olarak yada süresiz olarak savaş açabiliyor.Savaş durumundaki guildlere PK cezası falan verilmiyor.Şehir hariç her gördüğünz yerde dalabiliyorsunuz.

• bende denemek istiyorum indirmeye başladım nickimi buraya yazarım.
  • @GeçhoSubasa
    Teşekkürler . Akşam indirmeyi durdurmuştum ; bu gün öğle 16:00 gibi aranızdayım ; oyunu ve tarzını sevdim .
  • ya bana key gelmiyor :(
  • http://contest.mmosite.com/giveaway/boi/

140 tane kalmış yardırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cone

http://contest.mmosite.com/giveaway/boi/

140 tane kalmış yardırın.

Sağol yoldaş aktivite ettim :)
  • adım Exumer 2. serverdayım lvl 22 oldum baya sardı oyun.
  • http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/loadNews/16068 Burdada var key yetişemesseniz diye :D
  • Oyun güzelmiş ya eğlenceliymiş .. Sacred 1 e benziyor grafikleri daha iyi tabi sevdim keşke OB olsaydı şimdi charlarımız silinecek İsmim : Critix bu arada p.m atabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.