25'e kadar denemedim.umduğumdanda kötü çıktı.sonuş shift+delete
benimde canım skılıydu bir grip bakalım nasılmış
bakıp çıktım beğendim,ob da oynayacağım, o zamana kadar shin megami tensei imagine
Town'a geri nasıl dönülüyor skill yok sanırım teleport için ?
ilerde teleport to town skili açılıyor. auto walk ile takır takır hallediyorsun işini pek towna dönmeye gerek kalmıyor. remode stash ile bankaya anında erişim var.
Yine ilk serverda slayer açtım hemen 7 Lv oldum nick TrexTurk (çalıntı).
Aslında talisman online ın yeniden yapılmışı sanki
Bilmiyorum bana çok benzer gibi göründüler.
Valla onu bunu bilmem oyun süper hacı.
Katılıyorum,bi open betaya geçsin hemen atlıyıcam oyuna
Oyunu o kadar övdünüz ob gelince deneyeceğim
quote:
Orijinalden alıntı: KuroSakiIcHiGo
Aslında talisman online ın yeniden yapılmışı sanki
Bilmiyorum bana çok benzer gibi göründüler.
talisman değil, Şu TBLL miydi ne idi sanırım ismi. Çin menşeilini kaldırıp, Poseidondan, Sparta efsanelerine tamamiyle avrupa versiyonu yapılmış, kung funun yerini kılıç kalkan almış durumda
quote:
Orijinalden alıntı: Legolas
quote:
Orijinalden alıntı: aratorn
Key veriliyor mu
verilmiyorsa Key fazlası olan mesaj olarak atabilir mi
key verilmiyor. play beta diyosun register oluyosun o kadar.
Ben üye oldum indirsem şimdi girebilirim oyuna. 2 gündür key bekliyorum bende ^^
Bu oyunu oynayınca avrupalıların ne kadar beyinsiz olduklarını bir kez daha gördüm
Trial Of The Brave eventi için eleman topluyorum, adamlar geldi, Hall haritasına geçtik, NPC ye tıkladım zart hata" bilmem kim gün içinde bu eventi yapmıştır, tekrar giremez" adama " arkadaş sen bu eventi yapmışsın" diyorum " oh sorry man", ulan bre man kafa event tabını açıp günlük questlere bakmayı bilmezsin aslında küfredecem de sonra ban yiyorum.
Hexgram eventi yapacaz , elemanları toplamışım tek kişi gerek, adam geliyor 58 lvl berzerk yana yana eşyaları dizmiş, şekil yapa yapa partye geldi, tamam git hadi gem questini yap, gemlerini versin evente başlayalım dedim, pm den mesaj "gemleri nerden alacam" yuh 58 lvl, üstündekiler +3, +4 en basit eventten bi haber direkt sordum nerelisin diye fransız çıktı, bende jeton sonra düştü adam fransız eventi bilmemesi doğal...
quote:
Orijinalden alıntı: Ares
Bu oyunu oynayınca avrupalıların ne kadar beyinsiz olduklarını bir kez daha gördüm
Trial Of The Brave eventi için eleman topluyorum, adamlar geldi, Hall haritasına geçtik, NPC ye tıkladım zart hata" bilmem kim gün içinde bu eventi yapmıştır, tekrar giremez" adama " arkadaş sen bu eventi yapmışsın" diyorum " oh sorry man", ulan bre man kafa event tabını açıp günlük questlere bakmayı bilmezsin aslında küfredecem de sonra ban yiyorum.
Hexgram eventi yapacaz , elemanları toplamışım tek kişi gerek, adam geliyor 58 lvl berzerk yana yana eşyaları dizmiş, şekil yapa yapa partye geldi, tamam git hadi gem questini yap, gemlerini versin evente başlayalım dedim, pm den mesaj "gemleri nerden alacam" yuh 58 lvl, üstündekiler +3, +4 en basit eventten bi haber direkt sordum nerelisin diye fransız çıktı, bende jeton sonra düştü adam fransız eventi bilmemesi doğal...
aynen olaya fransız kalmış adam bende oyuna yeni başladım + basmak nasıl oyunda? bi sürü item war questlerden filan gelen sakladım ne işe yarar bilmiyorum
atlantis square de fortify npc si var onda basabilirsin.
Oyun cidden 60 leveldan sonra başlıyor.Kasmak işkence 60'dan sonra, sürekli bir party lazım
Manuel pacth nasıl yapabilirim otomatik olarak yapmayor clientiniz eski manuel güncelleme yapın diyor
quote:
Orijinalden alıntı: Dreamteam
Manuel pacth nasıl yapabilirim otomatik olarak yapmayor clientiniz eski manuel güncelleme yapın diyor
boşver yapmıyo zaten manuelde olmuyor direk oyuna başla sen oynanıyor,evet hayır çıkcak ona evet de oyuna girer
beyler mmositeye üye olun sonra google a battle of the immortals beta key yazın linklerden mmonun sitesine giren linki bulun üyeyliğinizle giriş yapın direk key veriyo ellerinde 2500 tane fln vardı hala duruyodur ben 44 levelim arada giriyom level atlamıyorum suan atlasam baya atlarım herhalde level 30dan sonramı ne upgrade level diye bişi var buna basmadan level atmlamıyosnuz buda cok güzel oluyor.
Jaillere girin Raid Eventleri kaçırmayın sadece bi eventte 1m 3m exp kasma şansınız var duable exp açıcaksınız tabi