Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.007
Cevap
154
Favori
718.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.kinguin.net/category/17663/battlefield-5-origin-cd-key/

Fiyat 113 lira, alacak olan kaçırmasın bence. Fiyatı arttırırlar sonradan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oradaki araplar osmanlıya karşı saldırıyor ayrıca videoda gemili bir sahne var o çanakkele galiba videonun ortalarında da arap atlıları koşuyor üstten uçak tarıyor o osmanlı uçağı lawrence of arabia filminde de bu sahne vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bismarckk -- 6 Mayıs 2016; 23:51:26 >
  • Konunun başlığı güncellensin artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLoneaqLe

Eğer gerçekten WW1 temalı kaliteli bir Battlefield oyunu yaparlarsa muhteşem olur. Artık yaşlanmış bilgisayarımla vedalaşıp PS'e geçmeyi düşünürken bu oyun iyi çıkarsa bana tekrar bilgisayar toplattıracak sanırım.

WW1'de silah çeşitliliği çok fazla olmasa da farklı dinamiklerle oyunu çekici hale getirilebilir. Mesela;

- Siper savaşı modu olsa ve kısıtlı mühimmatlar tükenebilse, cephedeki çatışma süngü savaşına dönebilse, dolayısıyla yakın dövüş mekanikleri ve silahları eklense harika olmaz mı?
    - Zırhlılar ve bataryalar o dönemde az sayıda ve çok değerliydi, oyunda da bunlar conquest hedefi olabilir.
    - Motosiklet yoksa da atlı birlikler olur Rush/ Taaruz modunda acayip keyifli olacağına eminim.
    - Uçak yok diyen arkadaşlar, o zaman uçaklar da vardı fakat gerek olmadığı için havadan havaya atış olayı yoktu tabii. Hatta bildiğim kadarıyla uçaklar askeri olarak ilk kez Osmanlı'ya karşı bombardıman için kullanılmıştı ve çok büyük zaiyat verip kaybetmiştik. Bunun doğal sonucu olarak tarihte ilk kez uçak düşüren de biziz diye biliyorum. Sanırım İlber Hoca'dan dinlemiştim bunu, yanlışım varsa kusura bakmayın.
    - Donanmalar zaten çok kötü seviyede değildi, yeterli çeşitlilikte oyuna eklenebilir.
    - Osmanlı taraflardan biri olduğu için Türkçe diyaloglar da ekleyebilirler, bizim için atmosfer harika olur.

Aslında aklıma birsürü farklı mekanikler geliyor ama benim kafamdaki oyunla klasik Battlefield oyunları arasında dağlar kadar fark var tabii. Muhtemelen WW1 yapsalar bile silah ve araç çeşitliliğini arttırmak için model uydururlar dediğiniz gibi. Yine de belli olmaz, Battlefield sürekli modern dönemleri konu alacak diye bir kaide yok. Ben olsam daha bile eski savaşları da konu alır, hiç değilse ara oyun olarak çıkartırım. Her tarafta lazerler, robotlar, jetlerle dolu sürüyle oyun var ama eski savaşları konu alan büyük stüdyoların yapımları -strateji türü hariç- yok denecek kadar az.

Sen istersen yaparsın DICE

Allaaaaaaah beee, yaptılar abi vallahi yaptılar

• Yerimde duramıyorum şu an traileri 20 defa izledim halen doyamadım oyun dünyasının en efsane traileri olmaya aday
  • Tarkov zombi oyunu değil bilginiz yok bari hakkında yorum yapmayın. ayrıca oyun günümüzde geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 6 Mayıs 2016; 23:59:34 >

• Vay be Arap çöllerinde Osmanlı olarak savaş var. Şu resimde de arkeolojist ve diplomat olan Lawrence T.E nin Osmanlı'ya karşı yapılan Arap isyanındakini olaylarını göreceksiniz diyor.
  • RIP COD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CloneTrooper -- 6 Mayıs 2016; 23:57:48 >
  • Deluxe editiondakiler tüm dlcler mi şimdi?
  • fukox kullanıcısına yanıt
    Alacağım yarın bankaya gideyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIKE A BOSS

Vay be Arap çöllerinde Osmanlı olarak savaş var. Şu resimde de arkeolojist ve diplomat olan Lawrence T.E nin Osmanlı'ya karşı yapılan Arap isyanındakini olaylarını göreceksiniz diyor.

Osmanlı tek cephede savaşmadı sonuçta. En fazla çöl haritaları DLC ile gelir, pahalı olursa Osmanlı ile çölde de oynamayıveririz

• makik kullanıcısına yanıt
    Hayır 1 dlcsi sadece. Eskiden olduğu gibi. İleride de Premium duyurulur.
  • Origin store açılmıyor
  • Şimdi işin yoksa gameplay için E3'e kadar bekle. Buarada oyun harika görünüyor.

• DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    Post apokoliptik evren yok muydu? Başka bir oyunla karıştırdım galiba.

Fakat o oyunun bir süre çıkacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Hayır 1 dlcsi sadece. Eskiden olduğu gibi. İleride de Premium duyurulur.

O zaman yine bekleyip standart+pre olarak almak daha mantıklı olur.
  • Deluxe sürümü 230 TL civarına geliyor , biraz pahallı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle trailer görmedim ben ya defalarca izliyorum mükemmel olmuş.

Çanakkale DLC'si bekliyoruz
  • Tek merak ettiğim osmanlı olarak savaşabilecek miyiz? yoksa arap olarak osmanlıya karşı mı sadece?
  • Ben oyuna çok pozitif yaklaşmaya başladım ilk tanıtım videosundan oyun beni dumur etti öyleki şuan kutulu alasım geliyor galiba Türkçe olması ve 1. dünya savaşı atmosferi çekiyor O değil şimdi mexica origin e baktımda fiyatlar aşağı yukarı aynı 178 tl yapıyor standart sürüm. Türkiye'de umarım 200 küsür şeklinde girmez dimi çok mu iyimserim ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.