Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
15 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.009
Cevap
154
Favori
718.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maxıs

Deluxe sürümü 230 TL civarına geliyor , biraz pahallı.

Bariz pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vrataski

quote:

Orijinalden alıntı: LIKE A BOSS

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]
    Vay be Arap çöllerinde Osmanlı olarak savaş var. Şu resimde de arkeolojist ve diplomat olan Lawrence T.E nin Osmanlı'ya karşı yapılan Arap isyanındakini olaylarını göreceksiniz diyor.

Osmanlı tek cephede savaşmadı sonuçta. En fazla çöl haritaları DLC ile gelir, pahalı olursa Osmanlı ile çölde de oynamayıveririz

Daha çok yerde görürüz bence. Ayrıca büyük ihtimalle Osmanlı ordusu da olacak multiplayerde. Oyunda geçeceği için. Hadi hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Geldi

Tek merak ettiğim osmanlı olarak savaşabilecek miyiz? yoksa arap olarak osmanlıya karşı mı sadece?

Arap isyanı singleplayerda olmaz tahminimce. Olursa Arapların tarafında oynarız.
    Lawrence DLCsiyle multiplayera gelir bence.
  • Ayva kullanıcısına yanıt
    hikaye bazından bahsediyordum yav oyunda sp yok mu
  • Mükemmel sağlam grafik motoru ile bu tarz oyunların mükemmel olacağını düşünüyorum. Dice ileride birde ww2 temalı bir harita yaparsa satış rekoru kıracağına adım gibi eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Eğer bir ek paket değil de full bir oyun olursa mutlaka dice hakkını verecektir. Ve bugüne kadar yapilmayani yaparak yine güzel bir iş çıkarılacaktır. Çeşitlilik konusunda elbette sonraki yılların savaşlarında olduğu kadar silah çeşidi olmayacaktır lakin yine de bu 3-5 silaha tekabül etmiyor elbette. Çeşit çok az olur diyen arkadaşlar çok sık ve çık fazla kullanılan silahlar dışında silah bilmiyorlar demektir.

M1 de bildiğim kadarıyla ezbere konuşuyorum 1.dünya savasinda yoktu. Onu nereden çıkardınız?

Benim için önemli olan tarih ve gerçekçilik. 3-5 silah olsun, süngü koysun, cepheden cepheye siperden sipere süngü savaşları yapsak dahi bu kaliteli bir iş ile çok büyük farklılık ve ilgi getirir.

Misal cod serisinde çoklu oyuncu olarak efsane olan yapım cod2 dir. Sağlamış olduğu gerçekçilik ve tarihe olan bağlılığı, haritaları sayesinde müthiş bir efsane olarak tarihteki yerini almıştır. Çeşit yoktu ama kalite vardı.

Merakla bekliyorum ben bu oyunu. Mutlaka bizi şaşırtacaklardır diye düşünüyorum.

Ne demiştik!

Hemen hemen 1 yıldır bilgisayar başını oturup oyun oynamıyorum lakin bu oyun için yeni pc toplama ihtimalim yüksek..

• Trailer ı defalarca izledim. Harika bir trailer olmuş
  • Oyunda bence ingiliz gemilerinin nasıl gömüldüğünü , atatürkün üstün başarısı hakkında övgüler , çanakkale geçilmediği için rusyanın saf dışı kalmasının bir filmini , çöl savaşlarında bol bol osmanlı bayrakları... hatta hatta topun patt diye gemiye çarpmasını bile izleyebiliriz. ingilizlerin çaresizce bittik demelerini de duyabiliriz.

harika bi oyun olacak. ilk defa orjinal alabilirim

edit : oyun battlefield 1 diye geçiyor bu arada. battlefield 2 de çıkacak gibi. yani ikinci dünya savaşı. 2016-2018 teknolojisi ile berline girmek harika olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 7 Mayıs 2016; 0:20:15 >
  • Yeni seri iyi bi ekran kartı alıp 1080p 144hz ultra oynarım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Oyunda bence ingiliz gemilerinin nasıl gömüldüğünü , atatürkün üstün başarısı hakkında övgüler , çanakkale geçilmediği için rusyanın saf dışı kalmasının bir filmini , çöl savaşlarında bol bol osmanlı bayrakları... hatta hatta topun patt diye gemiye çarpmasını bile izleyebiliriz. ingilizlerin çaresizce bittik demelerini de duyabiliriz.

harika bi oyun olacak. ilk defa orjinal alabilirim

edit : oyun battlefield 1 diye geçiyor bu arada. battlefield 2 de çıkacak gibi. yani ikinci dünya savaşı. 2016-2018 teknolojisi ile berline girmek harika olurdu.

Öyle olursa herkes orjinal almalı bu oyunu

• Arkadaşlar oyunda Star wars battlefront' taki gibi herolar olacak, Lawrance dlc ile hero olarak eklenecek, oyunda büyük ihtimal çanakkale map'i olur ve Atatürk'te olur. Trailerdaki flame throwerle adam ve minigun tarzı silah tutan adamlarda hero

• Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hocam orijinali geçtim direk pre-order alacam
  • Birtek burun kiviran ben mi varim yav

• ilk olarak Türkçe yayımlamaları çok garip geldi bana
  • Çoğumuzun tahmin ettiği gibi 1. Dünya Savaşı konulu olacak. Bana göre oyun izlediğim kadarıyla güzel görünüyor. Türkçe destekli olması iyi olmuş. Bir de görünüşe göre Çanakkale yada Hicaz Demiryolu bölgesindeki cepheler yer alabilir. Umarım çoklu oyunculu kısmı o dönemi iyi yansıtan ve zevkli bir oynanış sunar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Hocam orijinali geçtim direk pre-order alacam

Bende öyle yapacam gibi 100 euro bile veririm bu oyuna oyunda hem çanakkale olacak hemde osmanlı hemde muhteşem ötesi bir ww1 simulasyonu hemde muhteşem ötesi grafikler goty geliyor goty

• Multiplayer da önceden abd rus falan vardı. Şimdi osmanlı mı olcak yoksa

• Sinemadaydım ne kaçırdım gençler? Uzaya çıkmıyoruz değil mi?
  • fukox kullanıcısına yanıt
    dil kısmında sadece ingilizce var ama sıkıntı olmasın türkçe olmazsa
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.