< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osndefender -- 19 Ocak 2025; 22:39:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osndefender -- 19 Ocak 2025; 22:39:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Serverlar mı çöktü ben mi banlandım. pc'den online olamıyorum |
Evet BF3 ve BF4'te açılmıyor... |
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben bu gece girebilirim büyük ihtimalle yarın gececi olduğum için 2-3'e kadar oynayabilirim. |
Arkadaşımı davet ediyorum ya da o beni kabul ettiğimde hata veriyor takıma sokmuyor. Nasıl düzeltebilirim? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uzmanlıkları açmanın kısa yolu var mı ? |
Ps5te oynuyorum. Çoğu oyuna girdiğimde exp alamıyorum, yani puan gösteriyor ama ne level atlıyorum nede askerlerim gelişiyor. Tank uçak almaya çalıştığımda serverden atıyor. Oyunu bırakıcam eğer bir çözüm bulamazsam 10 levelde kaldım ilerleyemiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Routinues -- 10 Mart 2025; 19:7:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
takip @Romulo |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 17 Mart 2025; 9:19:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |