Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1451. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.030
Cevap
153
Favori
725.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14481449145014511452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steam:gothwhisper bende katılırım dostlar eskidik ama iş görürüz :)

Routinues ekledim kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osndefender -- 19 Ocak 2025; 22:39:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • osndefender kullanıcısına yanıt
    Kabul ettim hocam EA üzerinden de istek yollarsan eve gidince kabul ederim işteyim şu anda.

• Serverlar mı çöktü ben mi banlandım. pc'den online olamıyorum

• 0nime-N0-Kyo kullanıcısına yanıt

Evet BF3 ve BF4'te açılmıyor...

• Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]
  • Gençler var mı gece giren? Şöyle gece 1 gibi falan online olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • el_jericho kullanıcısına yanıt

Ben bu gece girebilirim büyük ihtimalle yarın gececi olduğum için 2-3'e kadar oynayabilirim.

• Arkadaşımı davet ediyorum ya da o beni kabul ettiğimde hata veriyor takıma sokmuyor. Nasıl düzeltebilirim?

• Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt
    Ya server doluyordur ya da o harita arkadaşında bulunmuyordur (satın almak gerekiyor, revolution paketini almışsanız tüm haritalar zaten açıktır, steamde indirimdeydi) bende arkadaşla oynarken benzer sorunu yaşıyorum, tam çözemedim

• afordisman A kullanıcısına yanıt
    Revo sürümü de ana menüde arkadaşıma istek atıyorum grup daveti. Kabul et yazısı da geliyor kabul edince hata veriyor. Aynı maça haritaya mangaya girmek zulme dönüştü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün oyunda birden PC dondu nvdia sürücülerinden mi oldu, başka bir şeyden mi anlamadim. 12400 / 3070 /16 ddr5 sistemi var.

• Oyunda anti cheat olmasına rağmen hala legit cheat yapanlar var özel serverlarda 100 kill her maç alıpda banlanmıyorlar

• Ps5 üzerinden girince böyle oluyor araç falan alıncada oyundan atıyor bu sorunu yaşayan varmı aranızda

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]

• Uzmanlıkları açmanın kısa yolu var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NvdiaAmd

Bugün oyunda birden PC dondu nvdia sürücülerinden mi oldu, başka bir şeyden mi anlamadim. 12400 / 3070 /16 ddr5 sistemi var.
    Donma bendede oldu reset atmadan düzelmedi pc, oyunla alakalı diye düşünüyorum benim sistemim amd ramlerin yerini değiştirdim birdaha donma yapmadı

• Ps5te oynuyorum. Çoğu oyuna girdiğimde exp alamıyorum, yani puan gösteriyor ama ne level atlıyorum nede askerlerim gelişiyor. Tank uçak almaya çalıştığımda serverden atıyor. Oyunu bırakıcam eğer bir çözüm bulamazsam 10 levelde kaldım ilerleyemiyorum.

• Darksun61 D kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de mevcut 96 lvlim bu zamana kadar olmadı şuan bu sorun yüzünden bıraktım eğer çözüm bulursan haber et dostum

• Darksun61 D kullanıcısına yanıt
    Bu sorunların hepsi sağ olsunlar kaç yılık oyuna anti cheat getirmelerinden sonra oldu. Sağlam oyunu bozdular resmen. Bende hem oyunda hem de launcher de saçma sapan hatalar alıp duruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Routinues -- 10 Mart 2025; 19:7:22 >
  • takip @Romulo

• konsoldan pc'ye geçince oynayamadım. 70 saat sonunda sistemden kaldırdım.
    çok fazla hileci var. herif github'dan bir eklenti indirmiş, nerede olursa olsun düşmana auto aim yaparak kilitleniyor. 200m ileriden automatico gibi bir taarruz silahı ile beni kurşuna diziyor. diğeri almış eline bir altıpatlar beni gördüğünde anında headshot ile indiriyor.
    yazık yani, ne anlıyorsunuz ki böyle oynamaktan? ortada koşturup istatistik kasmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.

konsolda iken genel ortalamam 15-6, 24-8 gibi bir sey iken bilgisayarda 1-17, 0-11 e evrildi.
    konsolun gözünü seveyim.

Düzeltme : Sağlıkçı yada Destek sınıfı gibi takıma yardımcı rolleri oynamayı severim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 17 Mart 2025; 9:19:59 >
  • 
Sayfa: önceki 14481449145014511452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.