Yeni başladım akşamları aktif olarak oynuyorum oynayan varsa ekleşelim steam 120561385 |
Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1452. sayfa)

-
-
Arkadaşlar merhaba. Şu silahla bi oynayamadım. Turning tides de olan silah. Zoomlu yarı taramalı silah.
Onu oynamak için illaki t.tides i mi almak gerekiyor? Başka açma yolu yok mu?
Sniper ile oynamayı sevmiyorum. Sina çolunde raylara bol bol mayın ekliyorum düzgün kullanan biri olursa tank ve uçakta taarruz yapıyorum.
T.tides i alınca silah direkt geliyor mu? Yoksa görevleri falan da var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Romulo hocam arkadaşı alalim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Farquhar-Hill'den bahsediyorsan ek paketi almak lazım. oyunun tamamı ea'nin kendi uygulamasında 38 liraya düştü zaten, steamde'de 70tl.
silahı açmak için de yapman gereken 2 görev var. silah seçim ekranında görürsün.
-
-
Evet Turning tides ile geliyor. Serverlar da hala dolu, ben sabahları ve bu saatlerde girdiğim halde sıra beklediğim oluyor. Alınır yani.
Silahı açmak için 4 görev tamamlaman gerekiyor, önce Bar M1918 Trench ile 25 öldürme yapmalı ve patlayıcı kullanarak 250 araç hasarı verip, M1917 MG Low Weight'ı açmalısın.
M1917 MG Low Weight'ı açtıktan sonra bu silahla 50 öldürme yapıp herhangi bir LMG ile 1500 bastırma puanı toplamalısın.
bunları yaptıktan sonra dürbünlü olanı açılmış olur.
-
İşte aradığım cevap hocam. Alayım bari 140 lira. Hala oynanır seviyede. Pintipanda da oynuyor sık sık. Ben de severek oynuyorum. Levelim 79. Pek arkadaşım da yok. EA dan oynuyorum. Bi tane yabancı vardi, uçakla inanılmaz şeyler yapmıştık, daha da girmiyor oyuna. Tek tabanca takılıyorum.
Bende oyuna yeni başladım yaklaşık 10 saat oldu, eklemek isteyen olursa 141642246
-
Evet alınır hala sunucular doluçve benim gibi eski bf ciler bf 1 i sık sık severek oynamak için giriyoruz. Bf 1 savaş atmosferi mükemmel
i7 hq4720 işlemci ve gtx960m laptopum var bu oyunu ilk çıktığı zaman oynamıştım yüksek ayarlarda oyunu dün steamden yukledim oyun lowda bile kasıyor saçma birşey
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X