Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1448. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28.981
Cevap
153
Favori
716.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14461447144814491450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biraz zahmet oldu gibi sanki
    Bu oyunun potansiyeli çok yüksekti güzelim oyunun içine ettiler
  • Oynayan kişi çok, hala daha grafikleri bile sırıtmıyor, atmosferi güzel, oynayamayacak olmak üzdü, keşke şu geri zekalı moron ve Amerika'daki en iyi dışkı ödülü almış şirket olan EA artık bir düzenleme getirse, fakat 140 milyon satmış Nintendo switch için bile doğru düzgün oyun yapmıyorlar, linux için hiç yapmazlar
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Grafikleri hiç eskimeyecek oyunlardan birisi dönemine göre çok iyi iş çıkarmışlardı
    Ben hileler yüzünden bırakmıştım anticheat en başından beri gerekliydi çok geç getirdiler
  • Bf2042 ve bf5'den iyi bir geri dönüş aldılarsa demek eski oyunlarına da düzenli olarak getirecek bf1 şu an neredeyse BF 5 kadar oynanıyor Türk askerinin sesini duyamayacak olmak üzdü umarım bu inatları bf4'e de gelmez
  • hile ne durumda? yeni anti cheatin faydası oldu mu? bf v oynanmaz haldeydi en son.

• acık mı hala oyuncu bulabılrmıyız serverlarda

• cro@oan kullanıcısına yanıt

An itibariyle 6536 oyuncu görünüyor Steam'de.

• Banzai! kullanıcısına yanıt
    24 eylülde aktif olacak
  • ne kadar zaman oldu hatırlamıyorum, özledim o haritaları...

gerçekten güzeldi herşey hile dışında, çok oyuncu soğuttular oyundan. Alakasız ama the divison ve bf 1 kadar vakit harcayıp hile gördüğüm başka tecrübem olmadı.

Hemde nasıl, onlarca server var binlerce insan oynuyor hala.
    Bu Steam üzerinde oynayan sayısı Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]
  • tekrar kurasım geldi vallaBattlefield 1 (2016) [ANA KONU] 

Özel serverlar var hocam oralarda hile yok,kullanan olursa hemen atıyorlar oyundan.Eskisi gibi girmesem de ara ara yine giriyorum.Bu oyunun savaş atmosferi bambaşka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 16 Eylül 2024; 20:41:53 >
  • Bende baya oynadım, Battlefield serisi çok hızlı, ve çok geniş alanlarda oynanıyor nereden vurulduğumu anlamıyorum ama yine de atmosferi çok güzel
  • valla bu şartlarda yeni bir şeylere masraf yapmak, ya da yeniden alışmaca vs. ne biliyim eskilerin tadı zaten hiç bir şeyde yok... ben çok tesadüf girdim bu konuya önceki msjlarımdan dolayı, birden kor alev aldı sanki içimde....Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] 

z 623 ya da logitech g633 müydü neydi unuttum, oğlanın elinde oyuncak oldu artıkBattlefield 1 (2016) [ANA KONU] saatlerce oynardım ...

ba ya özlemişim...Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] kurulum yaparsam yine yazarım konuya, mutlaka soracağım birşeyler çıkar bunca yıl sonra.

Bunca yıl değişen olmadı bir tek anti hile yazılımı geliyor belki onunla bir değişen olur
  • bf1 eaac gelmeden önce sonkez bfv oynayım dedim, sonuç :D

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]
  • Adamlar anti cheat eklemeyi bile ertelemişler ne tuhaf firma oldular, normalde bugün geliyordu.
  • 83/6 nasıl bir oran yahu
  • gözümde canlanır koskaca mazi

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Düşmanlar toplu halde olmadığı sürece zk-383 ve sınırsız can ile ölümsüz oluyorsun, umarım yeni bfdede mediclerde smg, enginer da ar tüfekleri olur.

• 
Sayfa: önceki 14461447144814491450
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.