Özel serverlarda hile yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1447. sayfa)
-
-
Oyunda 15-20 saat kadar oynadım kaliteli silahlar açıldı mı? Bilmiyorum veya bf1'de eklenti olayı var mı? Silah geliştirme var mı nasıl öğrenebilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bi girdim 500 killi birini görünce geri çıktım kimsede çıkmıyor oyundan
-
Bende bir oyunda 137-1 KD oranını görünce çıktım ama bazı sunucularda hileye tahammül yok, onlar çok zevkli oluyor, yine de yetenekli insanlar var
ben de arada giriyorum. seninle 2018 de lol hesabıyle ea hesabı takaslamıştık. nickini görünce hatırladım :)
-
Skinli bi hesap vardı seninle mi takaslamistik hatirlamiyorum hocam :) Bf4 olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen plat cerceveliydi. senın hesap da bf1 revolution nfs serisi birkaç oyun daha var. hala bende :)
-
Nicki neydi o hesabın? Abundantias mi hocam
onu hatırlamıyorum hacım değiştirmiştim alınca ama olabilir yabancı gelmedi
-
oynamıyosan alırım senden hocam 🤣 BF1 için.
oynuyorum malesef hacım. bf1 de olmasa zaten sığınacak yerim yok :)
-
Oyuna anti-cheat geldi mi? Hilede bir gelişme var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_demirci_53 -- 8 Nisan 2024; 15:38:2 >
2 yıldır oyunda hile yapan arkadaşım bugun banladı bf1 de
-
Anti-cheat aktif ise bile ben dün gece oynadım şuan Steam deck için bir sorun görünmüyor
ben uzun yillar sonra tekrar oynamaya basladim ozellikle "DICE Official" yazan serverlarda hile bol. Belli basli ozel isimli serverlarda hileye tahammul yok hemen atiyorlar oralarda vakit gecirmeye calisiyorum.
-
24 eylül de anti cheat geliyor, delta force etkisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel haber. Ben hala zaman buldukça oynuyorum. Özellikle Sniper ile oynamak keyifli oluyor. Delta Force benim de ilgimi çekti. Fırsat olursa denemek istiyorum.
-
Hadii kötü oldu
Not: Anti-cheat Steam deck'te çalışmıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_demirci_53 -- 28 Ağustos 2024; 1:37:21 >
Çok erken getirdiler sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8 sene sonra gelen anti cheat xD
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X