Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1449. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.981
Cevap
153
Favori
716.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14461447144814491450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl sınırsız can? Hile mi?
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Yok :D medice de 3 basınca sürekli can geliyor ondan dedim

Assualt oynasam can paketi bitince sıkıntı oluyor

• Daha fazla medic oynamalıymışım bu özelliğini bilmiyordum 🙂
  • Patren kullanıcısına yanıt
    BF V benim için son zamanlarda çok sıkıcı olmaya başlamıştı. Bahsettiğiniz silahı kullandım ve oyun daha keyifli hale geldi. Zaten medic can konusunda avantajlı oluyor. Bir süre böyle devam edeceğim.

şu an ne durumda? oynanabilir mi?

• Banzai! kullanıcısına yanıt
    Steam deck hile koruma yazılımını desteklemiyor diye oyunu sildim son durumunu bilmiyorum

Anti-cheat yarın geliyor, bugün son kez oyna

x (formerly twitter)
    Battlefield Comms (@BattlefieldComm) on X
    https://x.com/BattlefieldComm/status/1847284738563637549
  • Bugün yüksek Kd yapan bir bile oyuncu yoktu
    Bf1 de gırla bedava hile vardı, hepsi fix yedi
  • anti-cheat geldikten sonra 150 ping ile 80 kill alanları görmüyorum artık ve topluluk sunucularından ban yemiyorlardı.

• Son güncellemeden sonra spawn olurken makine kasıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
    Asus tuf 3070 -12400 CPU- 16gb ddr5 Kingston ram var.
  • bf5'den sonra bf1'in gun fight biraz havada kalıyor. sizde de öyle bir his var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: NvdiaAmd

Son güncellemeden sonra spawn olurken makine kasıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
    Asus tuf 3070 -12400 CPU- 16gb ddr5 Kingston ram var.

Hocam geçici bir problem olabilir, güncelleme sonrası bazı ayarlarınız değişmiş olabilir. arkaplanda özellikle cpu yu meşgul eden gereksiz bir uygulama vs olabilir bir kontrol ediniz.

Grafikle ilgili ayarları resetleyip tekrar yapmayı denediniz mi?

youtube mirliva arkadaşımızın ince ayar rehberi vardı tüm bfler için. optimal görsellik ve performans için cidden faydalıydı anlatımı. onları uygulamanızı öneririm.

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Kesinlikle öyle. bf1in gunplayi özellikle sniper ve altıpatlarda + atlı süvaride çok iyi ama geri kalan silahlarda hissiyat gerçekten zayıf. özellikle yarı otomatik ve otomatik silah mekanikleri. spray and pray ifadesini kullanır yabancılar, sık ve isabet etmesi için dua et şeklinde.

bfvin hem gunplayi hem karakter hareket animasyonları gerçekten bence ulaşabileceğiniz en yüksek seviye, kalite. o farkı hissettirmesi çok normal.

eski kalifiye dice developerları da kalmadı, bad company 2, bf1 bf3-4, bfv , sw battlefront 2 yi yapanlar dice'tan ayrıldılar. bfv son işleriydi. bunların kalitesinde efsanevi shooter oyunlarını bir daha görebileceğimizi sanmıyorum. özellikle ses ve atmosfer konusunda bf1 bu işin zirvesi.

ek olarak kafadan vuruş ve kill sound efektleri, bf1 ve swbf2de bence rakipsiz. böyle muazzam bir hissiyat olamaz.

• Şu oyunun atmosferi çok başkaydı. İstemsizce gaza geliyorsun BF1 ve V'de ama BF2042 bunlara göre çok yavan kalıyor

RxCanyoutube
    System; MB : ASUS PRIME Z690-A CPU : Intel Core i5-13600K @5.10 GHz CPUC : FUMA 2 GPU : SAPPHIRE PULSE RX 5700 XT 8G GDDR6 RAM : XPG Lancer RGB White AX5U6000C3016G-DCLARWH 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 HDD : Seagate 1TB Barracuda SSD : SAMSUNG 970 EVO Plus CASE: darkFlash DK431 E-ATX White PSU : NZXT 750W C750 80+ MON : ASUS 27" VG27AQML1A -------------------------------------------------------------- Razer Blackshark V2 USB 7.1 Special Edition Razer Blackwidow V3 Green Switch Razer Basilisk V2 Logitech G29 + DF Shifter
    https://www.youtube.com/shorts/DfmFwXnfXgs?feature=share
  • Patren kullanıcısına yanıt

ve macro kodları ile birlikte...

• İyi günler epic indiriminden bf1 i almayı düşünüyorum. En son 8 10 yıl önce bf3 oynayan tayfadanım:) hala aktif midir, 5 den sonra dönüp oynayacağım bir oyun mudur acaba? Bir de epicten alınca steam üzerinden sahip olanlarla da beraber oynayabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 30 Kasım 2024; 16:11:41 >
  • Bf1'e yeni başladım 28 level oldum dün akşam son 3 gündür serverlar acayip boşaldı sebebi nedir acaba ?

bir sayfa dolu odalardan 2-3 adete kadar düştü sorun bende mi acaba

• cmfalper kullanıcısına yanıt

Hocam bende yeni başladım 2042 den sıkılmıştım çok sarıyor cephede çarpışmak baya keyifli

Nereden alırsan al oynanıyor nihayetinde arayüz programı kuruyor ea oradan gözüküyor.

Oynayanlar varsa ekip kurabiliriz.

• İyi eğlenceler hocam. Benim sistem kaldırmıyormuş ya sonradan öğrendim. 3ü indirip oynayacağım originde vardı bakalım hala oynayan var mı :)

• cmfalper kullanıcısına yanıt
    Hadi ya
  • 
Sayfa: önceki 14461447144814491450
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.