Bildirim
Battlefield 1 - Az Sayıda Server ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Maalesef bazen öyle oluyor hatta bazen 1-2 ye bile düşüyor. Bu kadar kaliteli bir oyun nasıl olur da bu kadar az oynanır akıl alır gibi değil. -
filtre ayarlarına gir kişi sayısından 64 + yı işaretle 100 e yakın server çıkar ..pinglerin iyimiş ama ben 85 in altını göremiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 6 Şubat 2018; 7:18:26 > -
cevap için teşekkürler. ping 50-85 arası servera göre değişiyor benimde -
hocam boş bölmelerdeki tiklerin hepsini kaldır. dolu serverları göstermiyor onları kaldırınca gösteriyor. o zaman server bulma şansın daha yüksek biraz saçma ama başka yöntem bulamadım -
Full server tonla var. BOş server bulmak zor.
bu oyun daha bir kaç ay asla ölmez. -
Aynı sorun benimde dikkatimi çekti. Bad Company 2 ile aynı oynanacak server sayısı. Bu işte bir yanlışlık olmalı. -
Aynen hocam ben de yeni farkettim onu, filtrelerde varsayılan olarak 10'a kadar boş yer olanlar seçili, onu tüm'ü yaptığımızda 64/64 baya bi server çıkıyor, dolu olanlardan birine girmek istersek de çok sıkıntı değil, en fazla 5-10 dakika fazla bekleriz.quote:
Orijinalden alıntı: SilentHunterHD
hocam boş bölmelerdeki tiklerin hepsini kaldır. dolu serverları göstermiyor onları kaldırınca gösteriyor. o zaman server bulma şansın daha yüksek biraz saçma ama başka yöntem bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques Reverdi -- 24 Nisan 2018; 1:14:8 > -
Oyun gerileme dönemine girdi bence kişi sayısı azaliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan anlık pcde 25k ps4te 28k oyuncu var aktif oynayan.quote:
Orijinalden alıntı: semihhayta
Oyun gerileme dönemine girdi bence kişi sayısı azaliyor
Şu oyun içi server sistemi kötü sadece. Oyuncu bol. -
şu an oparation mapınde oyuncu yok coquest modunda arıyorum gene yok. serverlarmı göçtü. -
gerileme dönemine girdiği yok.
bf1 cıktıgında bf4 ü 1.5 sene kadar oynadım.
şimdi bf5 çıktı ve bf1 en az 1 sene dolu devam edecektir. üstüne bf5 in hayal kırıklıgını da eklersek. bu süre daha da uzar. -
Katılıyorum, bf1 var ama şu ara 4 oynuyorum 64 lük serverlar hep dolu. 3 bile çok oynanıyor. Yenisi çıktı diye ölmüyor bf serisi hepsi farklı konsept.quote:
Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta
gerileme dönemine girdiği yok.
bf1 cıktıgında bf4 ü 1.5 sene kadar oynadım.
şimdi bf5 çıktı ve bf1 en az 1 sene dolu devam edecektir. üstüne bf5 in hayal kırıklıgını da eklersek. bu süre daha da uzar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bendede var operationda oyuncu yok girdiğimde tek ben varım !?!? -
Bence EA kasıtlı olarak yapıyor bunu. BF5 alalım diye bizi zorluyorlar böylece.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X