Şimdi Ara

Battlefield 1 F/P sistem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield 1 için f/p sistem tavsiye edebilir misiniz.

• Bütcen nedir monitor dahil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitör dahil en uygun butceyle

• kaptran K kullanıcısına yanıt
    En uygun bütçe nedir? Monitör dahil ultra ayar takıntın yoksa ikinci el 1200 TL gibi bir rakama PC toplanır. Yok ben sıfır bir PC istiyorum dersen 2500 TL olacaktır.
    Bütçe belirtirsen daha net cevaplar alırsın.
  • Max 3500

• Tl

• Tercihen sıfır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık F/P Sistem
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel

• Nerdesiniz

• Ryzen 1500x uzerinden gtx1060 li sistem toplanabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G4560 ve 1050 ti ultra icin yeterli youtube da bol bol testleri var. 1800 liraya sinerji ve itopyada hazir olarak satiliyor. 500 e de monitor alirsan 2300 e sifir halletmis olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

G4560 ve 1050 ti ultra icin yeterli youtube da bol bol testleri var. 1800 liraya sinerji ve itopyada hazir olarak satiliyor. 500 e de monitor alirsan 2300 e sifir halletmis olursun

Yalnız bu oyuna bu seçimler yetersiz kalır, BF1 ciddi manada işlemci istiyor. Her ne kadar ekran kartı giriş model sayılsa da bu oyun için asıl mevzu BF1 in cpu ya yüklenmesi. Takılmalar yaşaması olası, bir de oyun motoru 50 fps in altında kasıyor hissi oluşmasına sebep oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victini

quote:

G4560 ve 1050 ti ultra icin yeterli youtube da bol bol testleri var. 1800 liraya sinerji ve itopyada hazir olarak satiliyor. 500 e de monitor alirsan 2300 e sifir halletmis olursun

Yalnız bu oyuna bu seçimler yetersiz kalır, BF1 ciddi manada işlemci istiyor. Her ne kadar ekran kartı giriş model sayılsa da bu oyun için asıl mevzu BF1 in cpu ya yüklenmesi. Takılmalar yaşaması olası, bir de oyun motoru 50 fps in altında kasıyor hissi oluşmasına sebep oluyor.

Hocam ben kullanmadim ama 10 larca kullanan kisilerin kaydettikleri videolari izledim. Genelde de 60 fps kaydetmisler 10 dakika araliksiz izliyorum gayet puruzsuz bir oyun oluyor. Hemde 64 kisilik buyuk haritalarda. Single player videolarina aldanmamak lazim. Multiplayer da fps drop a rastalamadim hic. Onlara dayanarak soyluyorum.

Ama sonuc olarak bu en dusuk butceli hali. Eger butce varsa tabii ki i5 tercih edilmeli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Victini

quote:

Hocam ben kullanmadim ama 10 larca kullanan kisilerin kaydettikleri videolari izledim. Genelde de 60 fps kaydetmisler 10 dakika araliksiz izliyorum gayet puruzsuz bir oyun oluyor. Hemde 64 kisilik buyuk haritalarda. Single player videolarina aldanmamak lazim. Multiplayer da fps drop a rastalamadim hic. Onlara dayanarak soyluyorum.

Ama sonuc olarak bu en dusuk butceli hali. Eger butce varsa tabii ki i5 tercih edilmeli.

Arkadaşın verdiği bütçede aslında i5 li bir sistem yapılabilir. Ben kısıtlı bütçelere 2. el xeon sistemler öneriyorum, aşırı verimli oluyorlar. 600 liraya anakart + 6c/12t işlemcili sistem kurulabiliyor.

• https://www.amazon.de/Gigabyte-GeForce-GV-N1060WF2OC-3GD-Grafikkarte-schwarz/dp/B01KHWOAR4/ref=sr_1_38?srs=12267572031&rps=1&ie=UTF8&qid=1498497501&sr=8-38&keywords=gtx+1060
    1000tl say.Battlefield 1 F/P sistem Önerisi

klavye maus
    g300s + k120

psu Aopen AO500 500W 80 Plus Bronze 200tl
    ram 8gb alırsan
    3500 tl çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanozgen -- 26 Haziran 2017; 20:43:43 >

• Güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.