Şimdi Ara

Battlefield 1 - FPS leriniz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
3
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zotac 1080 amp extreme ile ultra ayarlarda 120-200 fps arası görüyor (GPU kullanımı yüzde 90-98 arası), 1080p 144 hz monitör, işlemci 3930k 4.5 ghz'de çalışıyor (Cpu kullanımı yüzde 40-75 arası değişiyor), 16 gb ram (oyun 9-10 gb ram görüyor). Directx12'de sorun var, 140 fps zor görüyor. Bunu zaten hem Nvidia hem de BF1 forumlarında yazmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konfigürasyonborusu -- 6 Kasım 2016; 11:24:11 >
  • MSI gaming x gtx 1070 2k ultrada 115 fps civarı. en düşük te 85 fps aldım. 16 gb ram yaptıktan sonra ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

Drop yaşayanlar sorunun çözümü aslında çok basit. Ram veya ekran kartı veya işlemciden değil. hatırlarsanız gta 5 te çim kalitesini açtığımızda oyun çakılıyordu fps yerlerde geziyordu bu oyunda da egekt kalitesini ortaya çekerseniz veya daha aşağısına , sorun ortadan kalkıyor. Ultra ayarlarda efekt kalitesi orta 8,2gb ram kullnımı sıfır fps drop ortalama 80 fps oyun akıyor. çünkü multi player modu tam bir cehennem heryerde bombalar patlıyor kurşunlar geçiyor vs her birşey patladığında ve biri gaz bombası attığında dinamit toprağı kaldırdığında uçaklar tanklar patladığında efekt kalitesi ultra olan arkadaşların sistemleri işkence çekiyor oyun adete pc yi kırbaçlıyor. 64 kişilik giant battle bir oyun. drop olması çok normal bu sebeple güncelleme geleceğini sanmıyorum bu konu hakkında. ya K serisi canavar bir i7 niz olacak yoksa da efekt kalitesini düşüreceksin kardeşim olay bu

alakası yok . bende 8 gb tek kanal ram vardı ama bi 8 daha alınca fps drop bitti. 8gb daha ram aldım ve toplam 16 gb dual channel ram oldu ve i5 6600 + gtx 1070 de sıfır drop sorunu :)

süper oldu ve hiç düşme olmuyor ram kullanımı 7-10 gb arası . fps drop yaşayanlar 8 gb daha ram alsın ve 16 yapsın gerçekten çok çok fark etti. çözümü bu oldu sonunda :)

yani herkeste değişebiliyor. ama ram çok önemli onu anlamış oldum.

• Satın alınca yazarım dursun burada bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

Drop yaşayanlar sorunun çözümü aslında çok basit. Ram veya ekran kartı veya işlemciden değil. hatırlarsanız gta 5 te çim kalitesini açtığımızda oyun çakılıyordu fps yerlerde geziyordu bu oyunda da egekt kalitesini ortaya çekerseniz veya daha aşağısına , sorun ortadan kalkıyor. Ultra ayarlarda efekt kalitesi orta 8,2gb ram kullnımı sıfır fps drop ortalama 80 fps oyun akıyor. çünkü multi player modu tam bir cehennem heryerde bombalar patlıyor kurşunlar geçiyor vs her birşey patladığında ve biri gaz bombası attığında dinamit toprağı kaldırdığında uçaklar tanklar patladığında efekt kalitesi ultra olan arkadaşların sistemleri işkence çekiyor oyun adete pc yi kırbaçlıyor. 64 kişilik giant battle bir oyun. drop olması çok normal bu sebeple güncelleme geleceğini sanmıyorum bu konu hakkında. ya K serisi canavar bir i7 niz olacak yoksa da efekt kalitesini düşüreceksin kardeşim olay bu

alakası yok . bende 8 gb tek kanal ram vardı ama bi 8 daha alınca fps drop bitti. 8gb daha ram aldım ve toplam 16 gb dual channel ram oldu ve i5 6600 + gtx 1070 de sıfır drop sorunu :)

süper oldu ve hiç düşme olmuyor ram kullanımı 7-10 gb arası . fps drop yaşayanlar 8 gb daha ram alsın ve 16 yapsın gerçekten çok çok fark etti. çözümü bu oldu sonunda :)

yani herkeste değişebiliyor. ama ram çok önemli onu anlamış oldum.

blg da 8 gb 2400 mhz lik dual ram takili.kenarda 1600 mhz lik 8 gb dual ram var.oyun icinde max 7 ila 7.5 gb gordum.64 kisi en buyuk haritada.simdi diger 8 gb i takmaya gerek varmi yokmu ikilemde kaliyorum.birde sogutucu ile ugrasacam takarsam.valla sanirim takacam gibi bu kadar 16 gb yorumundan sonra :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8gb dual 2400 ve 8gb dual 1600mhzden kastin nedir

• sistem:
    -i7 6700k default ayarlar
    -evga gtx 1070sc default ayarlar
    -16gb ddr4 2666 default ayarlar

multiplayer dx12 1080p ultra ayarlarda fps ortalaması 130+ gayet akıcı.

Battlefield 1 - FPS leriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnoCKout -- 5 Kasım 2016; 9:54:36 >
  • Her şey ultra, G-Sync açık, %130 ölçekleme 70'in altını görmedim.
    Sistem imzada.
  • i7 6700--- rx480--- 16 gb. Stok hepsi...1080p kullananan varmı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs875 -- 5 Kasım 2016; 13:43:06 >
  • 2700k 5.3ghz 1070 gx 2088mhz 2k r.scale 100 ultra 90 100+ fps bazı haritalarda 80 lere düşüyor cpu kullanımı 90ları görünce bu cpu kullanımına acil yama gelmesi gerekli gereğinden çok cpu kullanıyor oyun.

• cs875 kullanıcısına yanıt
    Kullanıyorum hocam

• i5 4460- r7 370 - 8gb ram

1080p medium ayarlarda 60 fps akıcı oynatıyor ama high ayarlara alırsam 50-55 civarına düşüyor buda oyun zevkini baltalıyor
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    Hocam sol üst köşedeki bilgileri nasıl açtınız?
  • belverus kullanıcısına yanıt
    Msi afterburner programı ile düzenledim.

•  Battlefield 1 - FPS leriniz

• 3 farklı map akın ve fetih modlarında çekilmiştir.64 ve 24 kişilik haritalar.

• moonquad kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl yaptığınızı anlatır mısınız? Windows'da iken görebiliyorum tray de bu bilgileri ancak oyuna girince göremiyorum.
  • GTX 1070 HOF
    İ7 6700K
    16GB RAM
    1080P de 130-150 fps arası alıyorum..
    2k da 70-90 arası
    4k da 40-60 arası geziniyor..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.