Şimdi Ara

Battlefield 1 ülkemizde yasaklanabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet yorumunu okuyunca birkaç meseleyi eksik yazdığımı farkettim. Lozan'da ülkenin parsel parsel neden ve ne şekilde elden çıktığını ve bunlara sebep olanların izinden gidenlere yasak olmaması kanaatindeyim. Adamlar zaten her daim para ile iştigal oldukları için hayatlarında ki her şeyi para ile ilişkilendirmeye başladılar demek ki. Size serbest olsun küçüğüm. Zaten yıllardır okul kitaplarında, milli müfredatta işlemediniz mi bu konuları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iaaynaci

Evet yorumunu okuyunca birkaç meseleyi eksik yazdığımı farkettim. Lozan'da ülkenin parsel parsel neden ve ne şekilde elden çıktığını ve bunlara sebep olanların izinden gidenlere yasak olmaması kanaatindeyim. Adamlar zaten her daim para ile iştigal oldukları için hayatlarında ki her şeyi para ile ilişkilendirmeye başladılar demek ki. Size serbest olsun küçüğüm. Zaten yıllardır okul kitaplarında, milli müfredatta işlemediniz mi bu konuları.

Hiç yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar işde hep vitamin eksikliginden kaynaklı.

• gereksiz muhabbet, herkes klavyede memleketi kurtarmis yine. heeee osmanli kotu anlatiliyor su oyun geyigine onem verdiginiz kadar ulkemizde hic yere sehit olan askerler icin ugrasin birakin oyunu falan.

• İyice kafayı yemiş bunlar

• Bir davanın resmi, kitabı, şiiri, dizisi, filmi, oyunu yoksa o dava yok olmaya mahkümdür.
    Çanakkale zaferimizin de mutlaka anlatan bu saydıklarımdan yapmamız lazım. Ama bizim gözümüzden bizim elimizle yapılması lazım.
    Mesela Saddam Hüseyinin hayatını film yapmak isteseler ve bunu Amerikalılar çevirse ve Baş rollerinide Bush oynasa bu film nasıl olur sizce.
    Bu adamların yaptıkları oyuna da gelmemek lazım.

• Yasaklanmalı!!! Hatta dava bile açılmalı. Neticede bir oyundan ibaret denebilir öylede olabilir. Fakat bu durum bizim bayrağımıza saygısızlık oyun bile olsa gerçeği yansıtmayan yüz yıllık bir karın ağrısının neticesinde filizlenmiş olan bir seneryo. Oyunu alacaktım an itibari ile vazgeçtim benim vatanım vatanımı seven insanım almasın bir şeyi eksilmez.

• Bu ülkenin Başbakanı çıkıp "Çanakkale geçilmez diye bir şey yok..." diye yersiz espriler yapınca çıt çıkmıyor. Bıraksınlar bu iki yüzlülüğü.

• quote:

...Bu savaşta Avustralyalılar ve Yeni Zelandalılar ilk kez ülkeleri için savaştılar....

Bunu Çanakkale'de mi yaptılar?

• İlk defa bu konuda devlete katiliyorum. Tarihimizi yanlis anlatmanin manasi yok. Oyun bu olur diyenler, eglence icin dedenizi oldurme oyunu oynuyorsunuz cok yanlis.

Bana gore hikayeyi atlama secenegi eklenmeli, zamaninda call of duty havalimaninda rus oldurme gorevi icin benzeri birsey yapmisti.

Ayrica sonra neden turkiyeden oyun cikmiyor diyen arkadas, her turlu engele ragmen mound and blade gibi bir gururumuz var unutmayin.

• Oyun yasaklanmamalı. Oynamama tercihini kendimiz yapmalıyız. Oyunu oynamadım. Bişeyde kaybetmedim. Ama yutubda oyunu oynarken, kendi ecdadını dedelerini temsile eden karakterleri bilgisayar ortamında vurarken zevten dört köşe olan adamları izledikçe canım acıyor. Bugün buna sadece bir oyu dersiniz yarın gerçek olduğunda suriyeliler, ıraklılar(İŞİD... vs) gibi veya Fetöcü askerler gibi kendi insanlarınızı vururken yine zevten dört köşe olursak vay halimize.

• "Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplayamayız" diyenler, şimdi milliyetçi oldular, yersen.

• Yahu bu nasıl haber ? Millet okumadan yorum yapmış.Kim yasaklıyor kardeşim ?
  • bu olmamalı, büyük dalga konusu olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu yasaklasan ne olur tarihi mi değiştireceksin oyunu yasaklama ile.Geçmişini ancak geleceğinle değiştirirsin Osmanlı da Osmanlı diye tutturmak ülkeyi ileri götürmez madem çok övündüğümüz bir tarihimiz var uçak koltuğu yapmak yerine büyük zaferlerimizi sinemaya taşıyalım,oyunlara taşıyalım adamların yaptığı gibi,gidip harem dizisi çekmeyelim,eleştirmeye gelince çok iyiyiz ama eleştirdiğimiz adamlardan daha çok zarar veriyoruz kendi tarihimize.Yasaklanması istenen oyunda bile Çanakkale Geçilmez iken bu ülkenin başbakanı binlerce askerimizin hayatını kaybettiği anlamı büyük olan Çanakkale Zaferini espri malzemesi yapıyor.Madem tarihimiz bu kadar önemli neden bu ülkenin en önemli günlerini adam gibi kutlayamıyoruz,500 sene önce İstanbul'un fethini kutluyoruz ama neden 93 yıl önce gerçekleşen Türkiye'nin kuruluşunu kutlamıyoruz bu mudur tarihine değer vermek,önemsemek?Oyunda ölen askerler kimsenin canını yakmaz ama her gün ölen bu vatanın askerleri herkesin canını yakar,oyundaki ölenlerle ilgilenmekle gerçekte ölenleri kurtaramazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 26 Ekim 2016; 18:46:58 >

• Zaten kaç tane satacaktı ki Türkiye'de.

Ama yasaklanırsa çok şaşırırım. Çünkü ülke öyle bir hale geldi ki Atatürk'e hakaret eden kariyer basamaklarında bir kaç adım birden sıçrıyor.

• Kafalar piril piril cidden.
  • herkes boş boş bir sürü boş boş şey yazmış ama kimsede nasıl haber bu kaynak nerede dememiş.

• Alan aldı oynayan oynadı yasaklansa ne olur

• Klavye de ülkeyi kurtarıyoruz sonuçtasanki gerçekmişcesine böyle bir karar alınmış ama çok hassaslar var ise İlk önce Başbakanın yaptığı "çanakkale geçilir"sözünü tartışsın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.