Şimdi Ara

Battlefield 1 ülkemizde yasaklanabilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amma da gereksiz bir başlık ve konu , Öncelikle "yasaklanabilir" in dayanağı/ kaynağı nedir? Nereden uydurduğunuzu ben biliyorum da; bize ıspat etmek için göstermenize gerek yok

Şunu idrak etmen gerekir ki; tarihteki hiçbir savaşın haklı gerekçesi olmadığı gibi savaşlarda da iyi "taraf" diye birşey yoktur.

Bana sorarsanız savaşların en korkuncu olan 1. dünya savaşının atmosferini yansıtmaya, savaşların aslında ne kadar kötü birşey olduğunu göstermeye çalışmışlar, İntroda da hikayelerde de bunu görebiliyorsunuz. Eminim birçok insan bu oyundan etkilenecek ve tarihi araştırmaya başlamasına vesile olacak. Belki de sen bile 1. dünya savaşını araştırmaya, kitaplardan okumaya başlayacaksın

Osmanlı kötü gösterilmiş? yıllarca savaştığı milletlerin ( adı "Fetih" oluyordu pardon ) senden iyi bahsetmesini mi bekliyorsun? bu hiç bir zaman olmadı ki, neden olsun ? olması da mümkün değil.
    Bunların önyargı olduğunu ve aslında Osmanlı nın bunları iyi niyetlerle yaptığını onlara açıklayabiliyorsan sana her türlü desteği atarım.

Bir de kendimize bakalım; Bu ülkede yapılan-izlediğin hangi tarihi filmde Bizans, ya da farklı milletler aşağılanmıyor, küçültülmüyor, hakaret edilmiyor ? O milletlerin de onuru-inaçları yokmuydu ? Biz yapınca sorun olmuyor başkası giydirince neden gururumuza dokunuyor?

gelelim oyun objektifliğine;
    Ben yeni oynamaya başladım. Oynadığım bölümlerden birinde ; " Bir İngiliz ajanı olan Lawrance, küçük kabileleri ayaklandırarak ve organize ederek Arapların Osmanlıdan özgürlüklerini geri almalarını sağladı deniyor " yalan mı? doru.
    ilaveten şunu da söylemişler, "ancak İngiltere ve Fransa araplara verdikleri bağımsızlık sözünü tutmamışlardır, Lawrance bugün bile tartışmalı bir kişiliktir." nooldu? hani Osmanlı küçük gösteriliyordu ? İşte bu da sana Kapak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi single_factor -- 28 Ekim 2016; 4:55:45 >

• 500 tl ye oyun alcam bide yasakliyacaksiniz heeeeeee yakarim bu gezegeni yakariim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion1916 -- 27 Ekim 2016; 23:55:41 >
  • ''Çanakkale havadanda karadanda geçilecek'' diyen kişiliksiz mi yasaklayacakmış?.

• çoluk çocuk işleri ile niye uğraşırlar hiç anlamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahre33

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

siz bu hukumete kurban olun daha dogru durust internetiniz yokdu nankorler bu muhallefeti gormesen suanki hukumetden iyi diyecegiz dusmani disarda arama icimizdeki bu yorumlari yazan hainlerden cok ne var hainler hukumeti elestir ama hizmetlerini sonuna kadar kullan yok oyle yagma kusura bakma Donanim Haber beni bu yoruma cok zorladi bu nankor toplulugu

Kesinlikle katılıyorum hukümetimiz olmasaydı, bilgisayarlarımız olmazdı, internet zaten yoktu, oyunlar desen grafikleri ile yerlerde sürünüyordu.Bugün ben bilgisayarı fişe takıpta düğmesine basınca çalıştırabiliyorsam hepsi bu hükümet sayesindedir.İyi ki varsın hükümetimiz.

Lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilgili yapımcının ilahaki belden aşağı vuracağı belli. tabi bunu seyreltilmiş olarak algılar üzerinden yapacaktır.

ayrıca osmanlının işgalci yani fetih. olduğunu söyleyen aramızda sığ insanlar olduğunu görüyorum. onlara önce emperyal ile emperyalistin ne olduğunu araştırıp öğrenmeye davet ediyorum. belki o zaman asil atalarımızın kalitesini anlayabilirler.

• quote:

siz bu hukumete kurban olun daha dogru durust internetiniz yokdu nankorler bu muhallefeti gormesen suanki hukumetden iyi diyecegiz dusmani disarda arama icimizdeki bu yorumlari yazan hainlerden cok ne var hainler hukumeti elestir ama hizmetlerini sonuna kadar kullan yok oyle yagma kusura bakma Donanim Haber beni bu yoruma cok zorladi bu nankor toplulugu

Dh misafiri denilen olay bitirilsin. Ya da kısıtlama gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 28 Ekim 2016; 13:43:53 >
  • Su yasaklanmamali diyenler eger bu oyunda Mustafa kemali oldurselerdi ne yaparlardi ?

Ben soyleyeyim simdi yasaklama haberlerine bile boyle tepki gosteriyorlarsa eger Mustafa kemal oyunda oldurulseydi niye oyunu yasaklamiyor diye bu sefer yine hukumeti elestireceklerdi.

Hatta yeni bir gezi bile duzenleyebilirlerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye yasaklansınki? Hangi kurumun dikkatini çekmiş, kim rahatsız olmuş da böyle haber niteliği taşıyor? Senelerdir Almanlar'ı öldürüyoruz oyunlarda da ne oldu? Saçma sapan olaylar.

• quote:

Bu mal nerde yaşıyor ne olduğunu sanıyor bura neresi biz kimiz :D herhalde pc yi biz icad ettik :D
  • amann boşwer yasaklar çiğnenmek içindir
  • Daha önce yazdığım yazıyı buraya da yazıyorum.Generals oyununda bir çeviri hatası yüzünden oyun Çin de yasaklandı.Aynı şekilde oyunun alman versiyonuda tüm ünitelerin sesleri siborg sesine benzediği için Almanyada yasaklandı.Battlefield 3 İranda yasaklandı.Onun da yasaklanma sebebi:Tahran'da ki hayali terörist gruplara askeri baskın yapılması.Ve EN İYİ ÖRNEK: Call of Duty: Modern Warfare 2.Bu oyunda rus askerlerini vurduğumuz için Rusya da Putinin emriyle yasaklandı.Daha doğrusu rusların rusları vurmasını istemediği için!
    Başka ülkeler tavrını ortaya nasıl koyuyorsa bizim de koymamız gerekir.

• quote:

Ülkemizin başbakanı Çanakkale'de yapılacak köprü için "Çanakkele geçilmez deniyordu.
    Şimdi havadan da karadan da geçiliyor." şeklinde bir "espri" yaptı.

Asıl bunun yadırganması ve sorgulanması gerek değil mi?

Ulke sayelerinde yol gecen hanina dondu zaten.Ata'sina dusman bir hukumet var basimizda yillardir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 29 Ekim 2016; 10:14:11 >
  • Kesinlikle yasaklanmali.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.