Şimdi Ara

Battlefield 1 ülkemizde yasaklanabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-Ülkemizde Türkiyede yasaklansa gayet normal karşılarım. Sonuçta yasaklar ülkesine emin adımlarla ilerliyoruz.

2- Çanakkale ruhunu dışarıya uygun bir dille anlatsak böyle yapmazlardı. Kaldı ki tepki toplayacak bişeyi nur yapsınlar

3- battlified in önceki serilerinde ve buna benzer başka oyunları oynarken kahramanlık veya başka milletin milli duygularına çokmu önem verdik. Özelliklede Vietnam savaşlarında...

Yasak olsa bile Türk insanı olarak çözüm üretmeyi iyi biliriz.

• Yobaz ve çomar çok bu ülkede.. beyinleri örümcek ağıyla kaplı normal böyle sacma sacma şeyleri düşünüp yasaklamak istemeleri..

Yıllardır rusları almanlar öldürülüyor oyunlarda. rusya ya da almanya vay efendim sen nasıl bizi öldürürsün mü diyor..

Atam ne güzel söylemiş

'Sözlerim ileri ki zamanlarda bilime ters düşerse bilimi seçin' Mustafa Kemal Atatürk

Biz bilim hakgetire saçma sapan şeylerle uğraşmakla meşguluz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Ülkemizin başbakanı Çanakkale'de yapılacak köprü için "Çanakkele geçilmez deniyordu.
    Şimdi havadan da karadan da geçiliyor." şeklinde bir "espri" yaptı.

Asıl bunun yadırganması ve sorgulanması gerek değil mi?

Neyini yadırgayıp sorgulayacakmışız ben anlamadım? Çanakkale bizim değil mi? Havadan da geçeriz karadan da. Bunun neresini anlayamadım? İngiliz değilsen üstüne alınmana gerek olmayan bir "espri"
  • Saçmalık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "gündeme geldi" derken? Umarım iyi niyetle yapılmış bir haberdir. Dilerim ki kargaşa amaçlanarak yazılmamıştır.

• O zaman askerlerimizi şehit eden pkk yandaşı milletvekillerinin meclise girmesi de yasaklansın.

Önce gerçek dünyadaki sorunları halletsinler.Sanal sonraya kalsın.

Gerçi onların evlatları şehit olmuyor.Pkk sorununu çözüp çözmemek umurlarında değil bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım bu Oyun milletin işi gücü yok tek derdimiz bunlar Osmanlı askerini vurmak doğru değilmiş miş de miş miş
  • önemli olan gerçekde biz kazandık. zaten onlar ancak sanalda kazanabilirler. hoş gerçi sanaldada dünya şampiyonu oldukya..!!!

• Oyunu oynamadım henüz fakat "Vahşi çatışma 9 ay sürdü ve sonunda Osmanlılar uğruna çok şey feda ettikleri zafere ulaştılar. Gelibolu'yu vermediler. Yüz bine yakın Osmanlı askeri vatanlarını savunurken can verdi. Onların arasından sonrasında Türkiye Cumhuriyeti'ni kuracak deneyimli liderler çıktı." cümleleri bölüm sonunda geçiyorsa herhangi bir problem görmem ben. Sonuçta iki taraftan biri yönetiliyorsa bu tabii ki karşı taraf olacak çünkü oyunu yapanlar onlar zaten beyler..

• Kuyruk acılarını oyundan çıkartmak istemişler.

• Ne salakça işlerle uğraşıyorlar ya! Daha geçen gün Başbakan'ın sözünü paylaştılar "Çanakkale havadan da karadan da geçilecek" diye. Türk düşmanı bunlar.

• Söylenecek çok söz var ama konuşmaya değmez. Ülkede onca sorun varken bunla mı uğraşacaklar bir de ?

• Her savaş oyununda Almanları Rusları patır patır öldürürken sorun yoktu dimi? :) Oyun denen şeyin sadece "oyun" olduğunu hatırlamak gerekiyor.

• Olamaz

• siz bu hukumete kurban olun daha dogru durust internetiniz yokdu nankorler bu muhallefeti gormesen suanki hukumetden iyi diyecegiz dusmani disarda arama icimizdeki bu yorumlari yazan hainlerden cok ne var hainler hukumeti elestir ama hizmetlerini sonuna kadar kullan yok oyle yagma kusura bakma Donanim Haber beni bu yoruma cok zorladi bu nankor toplulugu

• quote:

siz bu hukumete kurban olun daha dogru durust internetiniz yokdu nankorler bu muhallefeti gormesen suanki hukumetden iyi diyecegiz dusmani disarda arama icimizdeki bu yorumlari yazan hainlerden cok ne var hainler hukumeti elestir ama hizmetlerini sonuna kadar kullan yok oyle yagma kusura bakma Donanim Haber beni bu yoruma cok zorladi bu nankor toplulugu

Kesinlikle katılıyorum hukümetimiz olmasaydı, bilgisayarlarımız olmazdı, internet zaten yoktu, oyunlar desen grafikleri ile yerlerde sürünüyordu.Bugün ben bilgisayarı fişe takıpta düğmesine basınca çalıştırabiliyorsam hepsi bu hükümet sayesindedir.İyi ki varsın hükümetimiz.
  • esas mal, amerikaya posta koydugunu ya da konuldugunu sananlar!

Turk dusmanliginin dik alasi 1.Dunya Savasi'ndan beri yapiliyor bu topraklarda. Bugun arapca ve arap diye cildiranlar, her halti arapca ogrenmeye ya da ezberlemeye calisanlar, amerikanin yillardir arabistan ile hatta israil ile el ele verip
    ortadoguyu duman ettigini gormuyor mu? Buna Turkiye'yi de dahil ettiler.

Zamaninda CoD gibi konularda cok soyledim kimse tinlamadi. O gun irakli dusman bugun Turk. Yoo aslinda Turklere hep dusmandilar! Cunku Ataturk hepsinin eline vermisti. Ne zaman Ataturk oldu ya da olduruldu onlar tarafindan, ulkede yobazlar palazlandirildi.Din istismar edilerek sozde osmanlicilar buyutuldu.Turkluk irkcilik sayildi. pkk gibi unsurlar guclendirildi Orduya yapilan operasyonlarla.

Bati aptal mi sana osmanliyi kurdurtsun yeniden? arap yarimadasinda osmanli askerlerini kilictan gecirten araplara benzemek icin cildiran bu ulkeden bir cacik olmaz! Ordumuzu din dusmani gosterip operasyonlarla darmadagin ettiler cunku direkt olarak yenmeleri mumkun degildi. Tipki Sevr'deki gibi isletiliyor her sey.

Yeni osmanli falan kuruldugu yok. Egitim bitmis, saglik bitmis, ekonomi patates, tacizler tecavuzler trafikte can almalar, din istismari, artik hicbir tarim urunu bile uretemiyoruz. Tipki diger boka batmis sozde islam ulkeleri gibi curuk yoz bir arap ulkesi oluyoruz hepsi bu.

Cunku abd boyle istedi, isbirlikcileri de uyguladi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 27 Ekim 2016; 17:8:10 >

• quote:

siz bu hukumete kurban olun daha dogru durust internetiniz yokdu nankorler bu muhallefeti gormesen suanki hukumetden iyi diyecegiz dusmani disarda arama icimizdeki bu yorumlari yazan hainlerden cok ne var hainler hukumeti elestir ama hizmetlerini sonuna kadar kullan yok oyle yagma kusura bakma Donanim Haber beni bu yoruma cok zorladi bu nankor toplulugu

Hükümete söyle de, sana 1 adet beyin nakli yaptırsın.

• quote:

Ülkemizin başbakanı Çanakkale'de yapılacak köprü için "Çanakkele geçilmez deniyordu.
    Şimdi havadan da karadan da geçiliyor." şeklinde bir "espri" yaptı.

Asıl bunun yadırganması ve sorgulanması gerek değil mi?

Benzer bir yazıyı başka bir sitedede görmüştüm. Başka biriside Başbakan'a karşı şöyle bir cevap vermişti.

" Geldikleri gibi giderler " o zaman.
  • Bence abartılmış, bu kadar hassas olanlar başbakanın yaptığı konuşmayı eleştirsin. klavyeyle adam öldürecek halimiz yok,Klavye silaha dönüşüp adam vurmuyoruz sonuçta.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.