|
Bildirim
|
Türkiye'deki internet kültürü sadece sosyal medya olduğundan bizim Ping değerleri servis sağlayıcılarının umurunda bile degil. Arıyorum hızınız normal Ping icin birşey yapamayız diyorlar.
|
Zaten ülkede yaşadığımız hayat inanılmaz dandik. Açlık sınırının altında maaş alıyoruz. Ne dışarı çıkabiliyoruz ne aktivitemiz var. Bütün gün köpek gibi çalıştırıldıktan sonra biraz stres atıp BF1 giriyim diyorum, ping 120 den aşşağıya inmiyor. Takıla takıla oynuyorum vs. Bıktım yemin ediyorum intihar etcem artık bu ülkede yaşanmaz abi. Arıyorsun regl olmuş bayan telefonu açıyor bir boktan anladığı yok kafa leyla aklı hoslandığı çakal cocukta. Aptal aptal cevaplar veriyor. Ulan hat sahibi benim daha güvenlik testini geçemiyorum abi böyle bir ülke varmı. Allah kahretsin TTNET i de diğer tüm firmalarıda. Yeter be. Bizde insanız ULAN.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziggystardust -- 7 Mart 2017; 1:11:14 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3A908952 -- 9 Mart 2017; 6:38:19 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3A908952 -- 9 Mart 2017; 19:40:44 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 1 Nisan 2017; 14:47:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|