Şimdi Ara

Battlefield 2 pilotları buraya! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 senedir Project Reality'de taşıma pilotluğunu üstlendim :) BF2 de iyi kullanırdım orijinal oyun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: RC-1138

Adresi ekledim. Bir şey sormak istiyorum. Bende de Logitech Extreme var. Ama bunun ayarlarını nasıl yapıyoruz tam olarak? Birkaç saat uğraşıp yaptım ama doğru mu yaptım bilmiyorum. Şuan işteyim. Ama akşam konuşabiliriz. Ayrıca oyunu nasıl oynayacağız? Oynamaktan kastım yabancı sunuculara gidip orada mı faaliyet göstereceğiz yoksa ayrı bir sunucu var mı? Heli Attack haritasında oynasak güzel olurdu.

Yabancı sunucular daha mantıklı ve kolay. Sunucu ile alakalı kendim evime dedicated server kurmayı denerim. Olmazsa en kötü başka serverlarda oynarız. Yada tunngle tarzı programlarda aramızda da oynayabiliriz.
  • 2de değil de Vietnamda helikopter sürmeyi hiçbir şeye değişmem.
  • bende helicopterde iyi silahcıyımdır. maalesef pilotluk konusunda çok kötüyüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annihilan

2de değil de Vietnamda helikopter sürmeyi hiçbir şeye değişmem.

Vietnam'da helikopterle arabayı taşıyıp, arabayı adamların üstüne atardım.
  • Arkadaşlar beklemede kalın, team speak serverı kuracağım.
  • Orjinal Bf2 var bende, ne oynardık be. 4 arkadaş bir squat kurup bir başımıza oyunu aldığımız olurdu. Uçakta da tam ustalaşmaya başlamışken oyunu oynamaz oldum.
  • Bir süre project reality de oynadım.Ama orda hiç pilotluk yapmadım.Squad halinde dolaşıyorduk.Ama bilgisayarım iyi olmadığı için project reality en düşük ayarlarda oynanıyordu.Hiç güzel olmadığı için kaldırdım.Ondan sonra forgotten hope 2 oynadım.Sürekli kendi arkadaşlarımı vuruyordum yanlışlıkla.Onu da kaldırdım.Ondan sonra aix 2.0 yükledim.Bf2 ye çok benziyordu ama bf2 tadı vermediği için onuda kaldırdım.Şu anda bf2 v1.50 yüklü.En güzeli project reality ondan sonra bf2
  • Arkadaşlar, teamspeak yükleyip yardımcı olacak biri var mı? Serverı kurdum fakat denemedim daha.
  • Warrock da cok güzel ucak sürerim.
  • o değil de 1942 de çok iyi uçak kullanırdım, bonbaladığım yerde canlı kalmazdı.
  • Bende katılabilirim iyi pilotum ve oyunum orjinal
  • Teamspeak serverını ayarlama çalışıyorum, beklemede kalın...
  • taf.sytes.net Teamspeak serverı, bağlanın.
  • Evet beyler başka kimler var? Teamspeak 3 serverı kuruldu. (taf.sytes.net) Oradan daha rahat yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Delta_

quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

battlefield 2 orjinal oyunum var.Ayrıca logitech extreme pro joyistcik var.Kimse tutamaz beni

Bende de logitech attack 3 var kimse tutamaz beni jette üstüme adam tanımam.

a4 tech x2 mouseumla tutun bakalım beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

quote:

Orijinalden alıntı: _Delta_

quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

battlefield 2 orjinal oyunum var.Ayrıca logitech extreme pro joyistcik var.Kimse tutamaz beni

Bende de logitech attack 3 var kimse tutamaz beni jette üstüme adam tanımam.

a4 tech x2 mouseumla tutun bakalım beni

• Battlefield 2 degilde play4free olanında varım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seikatsu

Battlefield 2 degilde play4free olanında varım

Korsan olsa dahi online oynayabiliyorsun, ö.m. den ulaşabilirsin eğer istersen.
  • Tamam yoldayım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.