Şimdi Ara

Battlefield 2 pilotları buraya! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uppidik
  • Bf2 ilk çıktığında demo serverlarında oynardım online olarak. O zamanlar pilotlara çok özenirdim oyundaki. Sonra deneye deneye alıştım ve çok iyi bir pilot oldum. Aradan 2 yıl geçti ve ben orjinalini aldım. Orijinal serverlara bir bağlandım Bütün pilotlar en az benim seviyemde, çoğu benden daha iyi. Ben hemen vuruluyordum artık. Ben de ne yaptım? Önce sniper oldum, sonra piyade oldum, sonra yine sniper oldum ve en sonunda tankçı oldum Tank alınca kimse durduramaz beni Uçak düşürmüşlüğüm bile var tankla

O yüzden benden kaçın sizi pis pilotlar
    (sizin yüzünüzden canım bf2 çekti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalwrath -- 21 Ekim 2011; 14:23:57 >

• Bu müziği çok severim Biliyorsunuz ki BF2'ye de wake island gelmişti 1.41 yamasıyla.
  • TAF isimli bir klan var diye biliyorum hali hazırda. Karışıklık olmasın sonra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle fly free

TAF isimli bir klan var diye biliyorum hali hazırda. Karışıklık olmasın sonra?

Hiç duymadım?
  • TAF diye bir klan var. Açılımları farklı olsada kısaltmaları aynı oldugundan problem olabilir.
  • mesajım bulunsun epeydir bf2 de pilot koltuguna oturmadım oturuncada 100 den aşağı
    inmezdim bu arada bi attack 3 almıstım oynadığım zamanlar, bir türlü beceremedim kullanmayı
  • Ya arkadaşlar mikrofonu test edemedim, sesim gitmiyor, herkes oyunda sanırım.
  • Kimse yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli

Serverı aratıyorum ama bulmuyor

Ben de oyuna giremiyorum, sürüm hatası falan veriyor join yapıyorum.. Balon oldu bizim BF2 işi..
  • Artık Battlefield 2 pek oynanmıyor, Battlefield Play4Free oynanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

Artık Battlefield 2 pek oynanmıyor, Battlefield Play4Free oynanıyor.

Ben de mecidiyeköy'e gitmişken kulaklık aldım. 7 Liraydı, dedim kredi kartı geçiyor mu, üzerimde bozuk çıkışmıyor.. Tamam 5 lira var dedi adam. Ama bizim oyun fos çıktı, kimse yok.
  • Arkadaşlar giremedim kusura bakmayın, çok meşguldüm yarın devam ederiz yani bu gün. Teamspeak serverını kapamıştım o yüzden giremediniz. Açacağım zaman yazacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Delta_

Arkadaşlar giremedim kusura bakmayın, çok meşguldüm yarın devam ederiz yani bu gün. Teamspeak serverını kapamıştım o yüzden giremediniz. Açacağım zaman yazacağım

Bekliyoruz.
  • Bu arada patch falan gerekiyor mu? Yani join yapıyorum punkbuster indirdiğim halde, direkt oyundan atıyor, internet join server ekranına dönüyor.
  • Arkadaşlar teamspeak serverını açtım, girebilirsiniz. Malum evdeki pcye kurulu, 7/24 açık tutamıyorum yoksa elektrik...
  • hayır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.