Şimdi Ara

Battlefield 2 pilotları buraya!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, aramızda jet yada helikopter pilotu/sevdalısı olan, Battlefield 2 oynayan, merakı olupta online oynayamayan, yada pilotlukta acemi olan arkadaşlarımız varmı?
    Eğer varsa aklımda =TAF= (Turkish Air Force) adında bir clan oluşumu var. Lütfen ilgilenen varsa özel mesajdan ulaşsın yada soracağı soru varsa burdan yazsın. Söz veriyorum "her sorununuzla" tek tek ilgileneceğim.

taf.sytes.net TEAMSPEAK Versiyon 3 serverı. Bağlanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Delta_ -- 21 Ekim 2011; 13:05:13 >

• Güzel fikir. Pilotluğum fena değildir. Ben de katılmak isterim. Orjinal oyunum mevcut.
  • Sonunda
  • Arkadaşlar oyununuzun online oynamak için orjinal olması gerekli DEĞİLDİR. Dediğim gibi, teker teker yardımcı olacağım. Aklınızda bulunsun
  • Call of duty 4 ve 2'yi online oynamaktayım.. Belki bikac ay sonra BF serisine geçerim o zaman bana yardımcı olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: y n s c n

Call of duty 4 ve 2'yi online oynamaktayım.. Belki bikac ay sonra BF serisine geçerim o zaman bana yardımcı olursun

COD= (2 güzeldir ama)
    BF serilerini bir tat, ne kadar dandik olduğunu anlayacaksın yeni codların

• battlefield 2 orjinal oyunum var.Ayrıca logitech extreme pro joyistcik var.Kimse tutamaz beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

battlefield 2 orjinal oyunum var.Ayrıca logitech extreme pro joyistcik var.Kimse tutamaz beni

Bende de logitech attack 3 var kimse tutamaz beni jette üstüme adam tanımam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Delta_ -- 21 Ekim 2011; 11:39:42 >
  • Arkadaşlar msn gurubu kurdum, ilgilenenler ekleyebilir =TAF=

TAFBattlefield2Clan@groups.live.com
  • Tutmayın beni, hemen oyuna girelim, kim daha iyi helikopter kullanıyor görelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Delta_

quote:

Orijinalden alıntı: y n s c n

Call of duty 4 ve 2'yi online oynamaktayım.. Belki bikac ay sonra BF serisine geçerim o zaman bana yardımcı olursun

COD= (2 güzeldir ama)
    BF serilerini bir tat, ne kadar dandik olduğunu anlayacaksın yeni codların

Dandik mandik, beşiktaş adeks'te turnuvalarımız oluyordu yani kazanamasakta hiç oldukça zevkli geçiyordu..

• Arkadaşalr patch falan ne kurmamız gerek? Ben de geleyim.
  • Arkadaşlar tekrar davetiye atın, davet kapalıymış bir sorun var halletmeye çalışıyorum.
  • Arkadaşlar, PATCH ATMAYIN. Kusura bakmayın bir anda yoğunluk oldu geç cevap verebiliyorum, gurupta bir sorun oluştu haber vereceğim halledince.
  • Konuşmaya devam edelim burdan sorun hallolana kadar. Herkes tüyer şimdi.
  • Sözüm söz, herkesle tek tek ilgileneceğim fakat şu msn gurubunu halletmem lazım önce. Çevrim dışı gözüküyor gurup, bu arada mutlu msnini ekledim, gelmedi mi?
  • İnşallah oyunu tekrar silmemiz falan gerekmez. Çünkü yedekte yok ve internet hızım 1 mbit.
  • Patch attın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Delta_

Patch attın mı?

Hayır, hiç bir şey yüklemedim.
  • Adresi ekledim. Bir şey sormak istiyorum. Bende de Logitech Extreme var. Ama bunun ayarlarını nasıl yapıyoruz tam olarak? Birkaç saat uğraşıp yaptım ama doğru mu yaptım bilmiyorum. Şuan işteyim. Ama akşam konuşabiliriz. Ayrıca oyunu nasıl oynayacağız? Oynamaktan kastım yabancı sunuculara gidip orada mı faaliyet göstereceğiz yoksa ayrı bir sunucu var mı? Heli Attack haritasında oynasak güzel olurdu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.