Arkadaşlar herkese merhaba Ben 2005 yılından beri Battlefield 2 oyuncusuyum. Çok uzun zaman oldu oynayamamıştım ve eski gunler aklıma geldi araştırdım sonunda ranked serverlara da gırmeyı tekrar başardım. Oyunu nasıl çalıştıracağınızı anlatıyorum: Battlefield 2 oyununu ındırıp kurun daha sonrasında eski gamespyid kapandıgı ıcın eskı kullanıcılar yada yenı kullanıcı acamayacaksınız.
Bu sayfaya gırıp programı asagıdakı vıdeodakı gıbı kurup oyunu baslatın. Daha sonrasında rahatca oyuna gırıyorsunuz. Çok eskı bılgısayarlar bıle oyunu calıstırmakta ılla yuksek grafıkler ıstemıyor rahatca oynanabılen bır oyundur. Hadi gelin bayrak kapalım https://www.youtube.com/watch?v=VoxYczTbu3Q
ne oynardım be zamanında
valla bunu oynamadım ama botlarla Battlefield 1942'yi az oynamadım.
felaket oyundu efsane. Hala serverlar dolu Tabi turk arkadaslar artık yok 2005 ıle 2010 arasında cok oynadık malesef 2011 den sonra bırakmıstık
fpotur
kullanıcısına yanıt
@fpotur selam evet beraber çok oynamıştık hatta D&R den oyunu sen bana temin etmiştin.Oyunu en son 2.3 sene önce kurup kontrol ettim hile gırla adamlar tanklar havada uçuyodu sen hesap et
quote:
Orijinalden alıntı: blackforreal
@fpotur selam evet beraber çok oynamıştık hatta D&R den oyunu sen bana temin etmiştin.Oyunu en son 2.3 sene önce kurup kontrol ettim hile gırla adamlar tanklar havada uçuyodu sen hesap et
Öylemi hiç hatırlamıyorum :) yapmışızdır oyun ıcın bısıler :) OYunda suanda hıc hıle v.s yok gayet eskısı gıbı oynuyor herkes
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme