< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BATTLEFIELD 2042 | PlayStation (17. sayfa)
-
-
eşşoğlu eşşekler 560 yapmışlar ön siparişi
-
quote:
Orijinalden alıntı: veteran_gamer60 fps üzer. 60 fps multi oyun mu kaldı? xbox tarafında BF5 bile 120fps iken, alay konusu olur.
Video 4K-60 FPS
9 Milyon İzlenme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 11 Haziran 2021; 0:25:13 > -
9 milyon izlenme, süper.
-
Cem abi alemsin v1 için kendini yaktın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
asıl soru PS5 ile PC aynı serverlarda mı oynayacak ? COD gibi
-
grafikler hic gelismemis... bu mu next-gen simdi
-
-
-
Ps4u eskiten ilk oyun olacak sanirim ps5 versiyonu 128 kisilik olacakmis haritalar asiri asiri buyuk olmazsa cok iyi
Conquestte en fazla 5 nokta olmali yoksa oyun sapitiyor oyuncular hep bir noktada toplaniyor 7 8 tane nokta koyunca bazilari bombos duruyo oyle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha çıkmamış oyuna para verenlere az bilequote:
Orijinalden alıntı: moustapha129eşşoğlu eşşekler 560 yapmışlar ön siparişi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: moustapha129eşşoğlu eşşekler 560 yapmışlar ön siparişi
Fiyatta hata vardı global olarak, yazıldı da foruma. Keşke alsaydınız.
-
hocam bilerek almadım o hatayı last of us ta yaptım. 320 ye hindistandan aldığım oyunu piyasaya çıktıktan 10 gün sonra 270e zor sattım. konuyu dağıtmadan söyleyeyim oyun balon gibi patladı çünkü. millet ne bekledi ne buldu
-
preorder yaparsan çok gülerim. baştan söyliyim
-
önsiparişe açıldığı ilk saatte aldım abi çoktanquote:
Orijinalden alıntı: veteran_gamerpreorder yaparsan çok gülerim. baştan söyliyim
E! BFV de tövbe etmiştin. Bir daha çıkmadan, görmeden almam diyordun. Gameplayi bile bekleyememiş
Hayırlı olsun bu arada
-
quote:
Orijinalden alıntı: veteran_gamerE! BFV de tövbe etmiştin. Bir daha çıkmadan, görmeden almam diyordun. Gameplayi bile bekleyememiş
Hayırlı olsun bu arada
valla bf3-4 e benzer görünce dayanamadım abi
-
-
fiyatlar pahalıymış bir de pehh önsiparişler bile verilmiş.
13 ü bekleyip duruma göre iade edecek bi tip var sende 🤣
Fiyata tepki gösteren arkadaşları anlayışla karşılıyorum ama 1 ayakkabı fiyatı kadar belkide daha ucuz şuan , 2 sene ömür biçiyorsan eğer bi şekilde alıp oynayabilirsin + kardeşlik çabası. Bende isterim 200₺ olmasını premiumu falan fistan 300 olmasını ama at gözlüğünü bi kenara koyup x10 döviz kuruyla bu kadar olduğunu kabul edip ,unutmadan konuşalım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X