oyunsuzluktan kuruduk. biz "iyi oyun" peşindeyiz. Millet "ucuz oyun" peşinde. herkes kendince haklı. bütçesi olmayanlar için tona f2p oyun var. buna warzone dahil. ama iyi multi oyun var mı piyasa da? Yok. Zaten BF oyunları çıktıktan bir ay sonra %40 indirim görür. bütçen yoksa indirim görünce oynarsın. kardeşlik yaparsın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 12 Haziran 2021; 13:45:57 > |
BATTLEFIELD 2042 | PlayStation (18. sayfa)
-
-
128 multi için pre orderladık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mirliva bilgileri toparlayıp video atmış.Yabancı kaynaklardan anlamayanlar göz atabilir.Yeniliklerden bahsetmiş.
Ek olarak jackfrags yeniliklerden bahsettiği 2 videosu.
-
Yarın ki sunum öncesi ufak bir teaser yayınlandı.
-
Para çok olunca böyle konuşuluyor demek ki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dedi ve ön siparişi herkesten önce verdi
Gameplay saat kaçta yayınlanacak arkadaşlar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-156629339
Gameplay saat kaçta yayınlanacak arkadaşlar?20:00 E3 Microsoft konferasında.
-
Teşekkürler.
Gold surumu kardeslikle alcak var
mi ps5 sec hesaba talibim
Yayınlanan ilk trailer baya gazladı beni. Önceden gelecek temalı fps sevmiyorum demiştim ama 2042 yakın gelecek allahtan
Oynanış görüntülerini merakla bekliyorum, yine uzun zamanlar harcatacak gibi duruyor şimdiden.
20 yse 21 dir o :)))quote:
Orijinalden alıntı: Dictattor20:00 E3 Microsoft konferasında.
Alıntıları Göster
Türkiye saatine göre 20:00 denk geliyor.
-
@alpererez westie nin ingilizcesi yoruyor artık. eskiden gideri vardı. şimdi kafa kaldırmıyor
-
Yok hocam şakasina dedim trailerida 4 de deidler 1 saat geri sayim koydular yaquote:
Orijinalden alıntı: DictattorTürkiye saatine göre 20:00 denk geliyor.
teaserda zaten 3 saniyelik görüntü var, o 3 saniye için 8 dakikalık analiz videosu çekmiş merak edip izlemedim bile. zaten bu akşam gösterecekler, onun analizini yapsınlar izleriz.quote:
Orijinalden alıntı: veteran_gamer@alpererez westie nin ingilizcesi yoruyor artık. eskiden gideri vardı. şimdi kafa kaldırmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Oyun bence efsane olacak. Tek sıkıntı, haritalar aşırı büyük gelir mi 128 kişilik server'a bile. Oynanışı baltalar mı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adama warzone dan o kadar illallah gelmiş ki, bıraksak bir 8 dk daha konuşur sanki. içine atmış bazı şeyleri
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tommy Shelby
Oyun bence efsane olacak. Tek sıkıntı, haritalar aşırı büyük gelir mi 128 kişilik server'a bile. Oynanışı baltalar mı.büyük haritalar piyade oynayanlar için büyük sıkıntı. 64x64 şimdi kulağa hoş geliyor. karşı taraf yenigiyi anlayınca, oyun ortasında çıkmaya başlar. sonra ara ki düşman bulasın.
bf5 de öyle 2 harita vardı. conquest oynamak bildiğin eziyetti.
edit: millet sniperı alıp çatılara sinecek yine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 13 Haziran 2021; 16:8:49 > -
Umarım dengeyi kurarlar. Antarktika'daki harita Hamada'nın 4-5 katı büyüklükte diyorlardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X