Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ty®

grafikte bf2ninkinden fazlasını beklememek lazım. aynı motor kullanılmıs. en cok mechler cezbedecege benziyor. zaten ilk işim onlardan birini kullanmak olacak.

Valla ya eskiden helikopter kavgası olurdu şimdi mech kavgası olacak :) Ama mechlerde çeşit çeşit olacakmış bir haritada birden fazla mech olacak yani :)

Önerilen ram ihtiyacınnı 1.5GB olduğunu görünce resmen moralim bozuldu şimdi 1gb lik sistemde bu oyun kasar yahhu :( Demo serverlar açılmıştır galiba kaç ping alıyorsunuz? serverlar nerede? almanya falandır muhtemelen türkiyede server açılacakmı acaba? osn açar galiba hemen bi tane...
    çok bekletmesinler, şimdi başlıyorum yarın öğlene kadar biter demo oynamak istiyorum heman :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

Benimde bu aralar internette sorun var.Yavaş indiriyor.Şu anda 80-90kb ile indiriyorum.4 saate yakın bir sürede inecek diyor....Tabi internette kopma falan olmazsa.

"solid?" nickli arkadaşın verdiği sslere bakınca oyunun BF serisi dışına çıkıldığı görülüyor.

artı olarak çok kapalı bir hava seçmişler demoya yağmur yağıyormu acaba? :)
  • Oynadiginiz Server hangisi
  • gece torrente eklemiştim sabah gelmişti kurdum 2 saattir oynuyorum açıkçası oyundan hiç umutlu değildim kurdum 2 saat olmuş oynayalı orjinalini almayı düşünüyorum online için birazdan ekran görüntüsü veririm
  • arkadaşar ortak server belirleyelim beraber oynayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 7 Ekim 2006; 10:56:38 >
  • 1280x960 herşey sonuna kadar
    4x AA 16x AF + Transparency Alliasing Supersamplingde(1.resimde tellerin net görünmesini sağlıyor desem yeter)

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

https://store.donanimhaber.com/0b/98/af/0b98af8b0b3f7a207941d53d2361005b.jpg
    https://store.donanimhaber.com/29/f6/c5/29f6c532dc7971e32826c3f42452bdb5.jpg

resimleri gerçek boyutunda görmek için linklerden bakın site küçültüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GobliN -- 7 Ekim 2006; 10:00:20 >

• hangi serverdasin beraber oynayalim
  • GamersNation - Titan #2
  • nick ne ben'm ki solidsnake Tr
  • mechleri bir turlu bulamadım. nerde bunlar. 2 kişi oynadık koca haritada ama yok mech.
  • var var olmazmi belirli yerlerde var ama bayragi aldiktan sonra biraz bekle gelior sana Rus larin ki daha saglam bence
  • missile silolarının oraya git orayı kendi tarafına al o zaman çıkyıor mechler bu arada sabah pingim 100-110 arasıydı 170 leri görüyor şuan telekom...
  • Bazen çok saçma kasılmalar oluyor ben oynarken ilk oynadığımda lowdu takılmalar vardı medium yaptım takılmalar vardı high yaptım ufak kasıntı ile akılmalar başladı bu takılmaları önlemek için ne yapabilirim oyunun içine ediyor bir doğru düzgün zevkine varamadım.
  • tmm buldum baya zevkli oluyor mechle ama cok zayıf yapmıslar. imhası kolay oluyor. silahları tanklara karsı zayıf kalıyor. hareket kabiliyeti ve karizması yeter.
  • Demo bende exe hatası verdi ne iştir yaa
  • Süper oyun valla sırf bunun için alıcam yeni ekran kartı. Mech kullanmak gibisi warmı
  • Ohh be çalıştırdım
  • yaw demoyu indirdim ama d3dx9_29dll bulunamadi diye hata verdi.direct x hatasi yani.napmam lazim?bi el atın ne olur?
  • Valla bilmiyorum, demoyu oynayınca soğudum orjinalinden ama BF bu alırım illa..
    Atmosfer yakalanamamış bence, yeni araçların ayrı bir tad kattığı kesin ama demo mapi olarak seçilen map fazla koyu olmuş.
    Bilmiyorum zaten oyunun adını duyunca hayal kırıklığına uğramıştım, oynayınca doğrular gibi oldu ama az da olsa ilgi çekiciliği var.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.