Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mczaga

nick ne ben'm ki solidsnake Tr

Benim nick Hunter_one :)

Mechler çok güçlüler aslında ama kullanımı zor geldi bana devamlı yürüyor alet durmuyor yerinde ve sağ sol ekran sallanıyor tabi sabit değil:)

Birde titan modda titanın içine nasıl girildiğini anlayamadım helikopter haricinde, hani bir araç var pat küt atıyor videoda elemanları yerden titana o nasıl oluyor yapabildiniz mi?

1-2 saat önce birkaç servera girip deneme yaptım ama yarım saatlik oynamadan sonra pat diye disconnect oldum ea dan yeniden login olmam gerekti bu sorunu yaşayan oldumu hiç? Bağlantı sorunumu bu yoksa bende bişeyler mi var? Ayarla bağlantı türü T1 işaretliydi ben onu cable 256k yaptım sizde nasıl durumda?
  • Demo artık EA Games'in sitesinde de var! Aşağıdaki adresten hiç zorlanmadan indirebilirsiniz:

ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/Battlefield/2142/Battlefield_2142_Demo.exe
  • quote:

Orjinalden alıntı: master of darkness

yaw demoyu indirdim ama d3dx9_29dll bulunamadi diye hata verdi.direct x hatasi yani.napmam lazim?bi el atın ne olur?

gamespot demo yükleme yerinde şöyle bir uyarıda bulunmuş :

quote:

PLEASE READ: In an effort to reduce download times, the Battlefield 2142 Demo does not contain a DirectX installer. Please be advised that in order to play this demo players must have Directx9 installed and should ensure that the d3dx9_29.dll is present in your C:WINDOWSsystem32. See you on the Battlefield!

Yani oyunu oynamak için kesinlikle dirextx 9 gerekiyor belirtilen yerde d3dx9_29.dll dosyası yoksa dx9 yüklü değildir sizde. Yeniden yükleyin.

• saolun arkadaslar.sorun halloldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

tmm buldum baya zevkli oluyor mechle ama cok zayıf yapmıslar. imhası kolay oluyor. silahları tanklara karsı zayıf kalıyor. hareket kabiliyeti ve karizması yeter.

Tüm mechler aynı değil bazılarında koruma kalkanı var yokedemediğim araç yok mech ler ile tankların yakınına gelince 3 sn de yok ediyorum tankları

Hunter_one @Yakınına gidip sıçrama yerlerinde tuşa basman yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 7 Ekim 2006; 18:39:43 >
  • Ben beğenmedim oyunu nerede eski BF ahh ahh
  • bende devamlı punkbuster hatası variyor nedenki? ne yapmam lazım
  • evet benimde hoşuma gitmedi bf1942 yi hiçbirisine degişmem
  • Oyunu full ayarlarda açtım.BF2'den daha zorlama yapıyor.Normalde BF2'de boş kalan ram yüzde 16 larda iken 2142'de yüzde 40 civarı kullanılmayan ram gözüküyor.Oyunu kalbi olan oynamasın.Accayip aksiyon var.Bana göre BF2'den daha zevkli bir oyun(Belkide yeni bir tat olduğu için).Araçlardan çok yürüyerek oynama daha kolay.Uzun mesafelerden ağır makinalı ile isabetli atış yapmak kolay.Medic var mı anlayamadım.Fakat normal piyadeler can verebiliyor.Oyunda roketatar kullananlar görüm.Ama ben nerden roketatar bulacağımı anlamadım.Rütbe atladıkça açılan silahlar ve kitler çok ilginç.Medic ve gunnerlar supplyları her yere saçamıyor.1 tane yere atıldı mı, yeni supply atmak için beklemek gerekiyor.Tabi bu sırada supplyı bitirirseniz(mesela 4-5 kişi mermi almaya çalışırsa) o zaman yeni bir hak doğuyor.APC'ler bf2dekine benziyor.Araçlarda elektrik dalgası yollayan bir silah var.Karşıdakinin görüntüyü bozuyor.İlk seferde yerde yatıp ağır makinalıyla sağa sola ateş ederken yanıdaki apc bu silah ile vuruldu.Ekran bir anda kayınca bir arıza oldu sandım.Yani bf2deki patlama sonrasında olan ekrandaki buğulanmanın yerine bu elekrikli efekti koymuşlar.Tanklar da ilginç.Tank, apc, uçaksavar...vs. lerin namlularında zoom özelliği var.Ayrıca namluları çevirmekte zor.Grafikler hoşuma gitti.Son zamanlarda çıkan hemen hemen her oyunu oynadım.Grafikleri göze batmayan, abartılı olmayan..vs. tek oyun BF 2142 derim.Oyunda silah çeşitliliği bf2 ye göre daha az gözüksede kitlerin ekipmanı daha fazlalaşmış(Herkesin kendi mediği olması gibi).

Sonuç olarak orjinaline verilecek parayı sonuna kadar hak eden bir oyun.

NOT:Az sonra SSleri eklerim.

• Oyun çok güzel gelecekte geçen oyunlar benim için herzaman daha güzel olmuştur geçmişte geçenler sıkıyor (cod serisi dışında ) şimdiki zamanda geçenlerde güzel oluyor ama gelecektekiler en iyisi.Dvdye yazdım gidip bir kendi bilgimde deniyeceğim burası çok kasıyor.Bide evet seçilen harita kötü geldi.Birde bn onlinelarda çok iyi değilim 64 kişi var bir açıklığa çıkıyorum dan. Aldım bende mechi deştim hepsini tabi 1 dk sonra patladı ama olsun
  • http://img159.imageshack.us/my.php?image=bf21422006100718430440mk1.png

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 7 Ekim 2006; 20:18:47 >

• evet, bende de sürekli punkbuster hatası veriyor. nasıl hallediyoruz bunu arkadaşlar?
  • Oyunda çok kötü ping ler var sizde de öylemi?devamlı disconnet oluyorum

Edit> firewall ayarlarını kontrol et deepfreezi iptal et microsoft yönetici hakları ile oynamayı dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 7 Ekim 2006; 20:21:51 >
  • punkbuster problemi yaşamayan bir arkadaş oyunun klasörü içindeki, pb klasörünü sıkıştırıp rapid share'e koyabilir mi? (2mb den az edecek sıkıştırınca)
    Bendeki versiyonu update edene kadar oyundan atılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendorm -- 7 Ekim 2006; 20:23:38 >
  •  Battlefield 2142 (ÇIKTI)

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

• bu demo online dışında oynanıyormu?
  • DEMO EA DE #18 serverına gelin.Ping sorunu yok.
  • firewall'ı kapatmayı da denedim. değişen birşey yok. "kicked by punkbuster" denilip oyundan atılıyorum.
    pb klasörünü paylaşabilir mi oyunu sorunsuz oynayan bir arkadaş?

@kerem17, şu anki demoda single game yok. sadece multiplayer oynanabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendorm

firewall'ı kapatmayı da denedim. değişen birşey yok. "kicked by punkbuster" denilip oyundan atılıyorum.
    pb klasörünü paylaşabilir mi oyunu sorunsuz oynayan bir arkadaş?

@kerem17, şu anki demoda single game yok. sadece multiplayer oynanabiliyor.

Punkbuster dosyası:

http://rapidshar e.de/files/35860032/pb.rar.html

İyi oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 7 Ekim 2006; 20:47:21 >
  • 10dk beklememe rağmen login ekranını geçemedi. internetin daha sakin olduğu bir zaman deneyip, çalışıp çalışmadığını söylerim.
    @qtq, saol dosyalar için.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.