Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onun yerine """Battlefield-IN THE HEART OF HELL""" diye bir oyun yapıp ABD ve müttefikleri vs. Afganistan ve Irak olabilir.Bazen Afganistan dağlarında bazende Irak'ın şehirlerinde geçen bir oyun.Mağara operasyonları, şehir için çatışmaları, canlı bombalar, bubi tuzakları...yaratıcı bir oyun olsa daha iyi.SP'si Irak ve Afganistan'da geçse, MP'sinde de bu görevlerdeki her iki tarafı canlandırabilsek.Mesela yola dinamit döşeyip geçen tankı havaya uçursak, roket mermileri ile binaları yıkabilsek...Oyunda sivil halk olsa, sivilleri vuruncada puan kaybetsek...Çok 'ekşın' bir oyun olurdu.
  • 1gb boyut bir demo için çok büyük deilmi ya :S
  • daha önceki mesajları okumadım ama sanırsam yıl 2142 olarak tasarlanmış ama hala ateşli silahmı kullanıcaz biraz saçma geldi roket falan bence 2142 kadar nüklüeer bi savaşta insanık büyük ölçude yok olur gibime geliyo. adı aklıma gelmiyen biri 3. dünya savaşını bilmemde 4.sü kılıç ve kalkanla yapılacak diyodu
  • Oyun Güzelmiş ya bu gecede açık bırakıcaz demekki pc yi
  • Battlefield 2 ye ihanet gibi olmasın ama 2142 çok ama çok hoşuma gitti, cumartesi başına oturdum pazar akşam kalktım, özellikle 2 mod olması (ki benim sevdiğim TITAN) sıkıldıkca farklı şeyler yapabilmeye olanak sağlıyor..
  • Titan süper ya geminin içinde soteye yatıyoz 1. bölüme 3 kişi kimse giremiyo içeri

bu arada bişey sorucam bu yerden panzer gibi şeylerden yukarı fırlayanlar var onu hangi tuşla veya nasıl yapıyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: altanns

Titan süper ya geminin içinde soteye yatıyoz 1. bölüme 3 kişi kimse giremiyo içeri

bu arada bişey sorucam bu yerden panzer gibi şeylerden yukarı fırlayanlar var onu hangi tuşla veya nasıl yapıyoruz?

Apc ye bin F4 veya F5 ile yan bölümlere geç ve sağ tıkla direk havadasın yön tuşlarıyla düşeceğin yönü ayarlıyosun, eğer adamın üstüne düşersen direk mefta oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

BF ile daha fazla ne yapabilirler ki?Bence çok hızlı gittiler...

Bu versiyon ile oynanabilirliği bence max. seviyeye çıkarmışlar. BF2 den daha zevkli geldi bana...
  • FPS de farklılık arayanlar işte size fırsat oynayın
  • Arkadaş ekleme yerinde hani buddy list diyor ya oraya eklemek için oyun içinde kullandığımız nickimi yazmak lazım yoksa ea ya login olduğumuz kullanıcı adımızı mı yazmak lazım?
  • onu tam olarak bilmiyorum fakat bi keresinde aradım buldu tam kullanmadım yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: qtq

BF ile daha fazla ne yapabilirler ki?Bence çok hızlı gittiler...

Bu versiyon ile oynanabilirliği bence max. seviyeye çıkarmışlar. BF2 den daha zevkli geldi bana...

Oyunda birşeyler eksik geliyor ama hala çözemedim.Bence bu oyun BF2'den dah çabuk unutulur.Birkaç değişiklik gerek yani.
  • ben bu oyunu tutmadım.
    bf2 nin verdiği tadı yok. biraz da saçma olmuş. sevmedim kısacası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 9 Ekim 2006; 21:00:18 >
  • Arkadaşlar oyunu indirdim kurdum ama çalıştırmaya kalkınca siyah bi ekran çıkıyo ve masaüstüne geri dönüyo ne yapmam lazım acep var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_A_H

BU OYUNUN DEMOSUNU DENEMİŞ OLANLAR!!!!

10 üzerinden kaç weriyorsunuz oyuna???

7
  • bende 10 üzerinden 8 verdim gitti full sürümü çıksın ne olacağı ozaman belli olur ama Gamespot dan 8 alır gibi
  • Gece online oynicak arkadaşlar varmı kapışalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 10 Ekim 2006; 0:18:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abyss332

Arkadaşlar oyunu indirdim kurdum ama çalıştırmaya kalkınca siyah bi ekran çıkıyo ve masaüstüne geri dönüyo ne yapmam lazım acep var mı?

Ekran kartın nedir büyük ihtimalle kaldırmıyodur.
  • 1280 x 1024 de oynamak isteyenler. Oyunun kısa yoluna sag tıklayıp özelliklerine girin. Hedef kısnının sonuna "+menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024" ekleyin. Tırnaklar hariç. Aşagıdaki gibi olacak.

"c:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142 Demo\BF2142.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024

Edit: merak etttim. acaba sona ekledigimiz kodda ki rakamları abuk birşey yapsak mesela. 1341 x 492 falan gibi. olurmu acaba

neyse ben oyuna dalayım biraz. titan modu supermiş. oyunun orjinalini almayı düşüneyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 10 Ekim 2006; 1:53:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

Gece online oynicak arkadaşlar varmı kapışalım

Ben bu nickle oynuyorum hep genelde ECC serverında

Desteklenen ekran kartları:

quote:

SUPPORTED VIDEO CHIPSETS WITH LATEST DRIVER VERSION INFO.

ATI

Driver tested: Catalyst v6.8 Windows XP

Radeon 9500/9700 series
    Radeon 9550 series
    Radeon 9600 series
    Radeon 9800 series
    Radeon X300 series
    Radeon X600 series
    Radeon X700 series
    Radeon X800 series
    Radeon X850 series
    Radeon X1300 series
    Radeon X1600 series
    Radeon X1800 series
    Radeon X1900 series

NVIDIA

Driver tested: Forceware v91.31 Windows XP

GeForce 5800 series
    GeForce 5900 series
    GeForce 6200 series
    GeForce 6800 series
    GeForce 7300 series
    GeForce 7800 series
    GeForce FX 5700 series
    GeForce FX 5900 series
    GeForce FX 5950 series

Laptop versions of these chipsets may work but are not supported
    Please note that attempting to play the game using video hardware that isn’t listed above may result in reduced performance, graphical issues or cause the game to not run at all.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 10 Ekim 2006; 2:16:11 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.