Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna eleştiri getirmeniz doğal Diğer leri ile karşılaştırıyorsunuz tamam FPS Koperitif türüne giriyor oyun ve birçok yeniliğ var yep yeni bir oyun değil fakat oynanabilir özellikleri yüksek 10 üzerinden benden 8 aldı bf2 ise 9 almıştı.

oyundaki bazı unsurlar fps ye değişiklikler getiriyor mesala hem bayrak alıp hem anaüssü (titan) korumanız gerekli bayrakları ele geçiremezseniz üssün kalkanı iniyor ( STar wars uzay gemisi kalkan vari) ve anaüsse askerler dalıp yok ediyorlar.

OYundaki nickim >>> llea

İSteyen olursa bereber takılırız Squad kurup dağıtırız milleti :),

Bu arada Buddy list nasıl düzenleniyor ?
  • Battlefield serisinin sona ereceğini zannetmiyorum zira yeni oyunları BattleField: Bad Company duyurlmuştu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

Battlefield serisinin sona ereceğini zannetmiyorum zira yeni oyunları BattleField: Bad Company duyurlmuştu

bir kaç SS buldum. next gen olacakmıs. ps3 xbox ve pc için cıkacakmıs. 2007 de cıkması planlanıyormus. demekki 2142 nin omru pek uzun olmayacak. ancak next genlerde sistem gereksinimi ve int baglantı hızı sanırım bizim sınırlarımızı aşacak gibi.
  • 1mbit hatla 100ping in altına düşemiyoz yaw ... oyun gerçekten çok güzel ama bazı rahatsız eden hatalar var ; koca tanklarla tellere çarpıyoruz , tellerde zerre kadar hasar olmuyor ama bizim tank hasar alıyor. Hava saldırı helekopterlerini kullanmak zor.

Birde şöyle bir grafik var. Oyunun tanıtımında kullanılmış Oyun çıkmadan önce gamespotta vardı.
    http://img168.imageshack.us/img168/4669/bfwalkot5.jpg

Oyunun bu grafikle hiç alakası yok :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

oyuna eleştiri getirmeniz doğal Diğer leri ile karşılaştırıyorsunuz tamam FPS Koperitif türüne giriyor oyun ve birçok yeniliğ var yep yeni bir oyun değil fakat oynanabilir özellikleri yüksek 10 üzerinden benden 8 aldı bf2 ise 9 almıştı.

oyundaki bazı unsurlar fps ye değişiklikler getiriyor mesala hem bayrak alıp hem anaüssü (titan) korumanız gerekli bayrakları ele geçiremezseniz üssün kalkanı iniyor ( STar wars uzay gemisi kalkan vari) ve anaüsse askerler dalıp yok ediyorlar.

OYundaki nickim >>> llea

İSteyen olursa bereber takılırız Squad kurup dağıtırız milleti :),

Bu arada Buddy list nasıl düzenleniyor ?

Şimdi baktım buddy list request gönderiyor yazılan nick e yani siz benim nicki (Hunter_one) arama kısmına yazıp bastığınızda çıkan yerde ekle diyorsunuz, ordan bana request geliyor ben kabul edersem listeme ekliyorum sizi aynı şekilde diğer taraf içinde geçerli bir durum. Ama buddy listten sadece mesaj gönderilebiliyor oyuncunun hangi serverda olduğu yazmıyor. Sadece online veya offline olup olmadığını görüyorsun.

• 256 k dsl ile bir halt olmaz heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

quote:

Battlefield serisinin sona ereceğini zannetmiyorum zira yeni oyunları BattleField: Bad Company duyurlmuştu

bir kaç SS buldum. next gen olacakmıs. ps3 xbox ve pc için cıkacakmıs. 2007 de cıkması planlanıyormus. demekki 2142 nin omru pek uzun olmayacak. ancak next genlerde sistem gereksinimi ve int baglantı hızı sanırım bizim sınırlarımızı aşacak gibi.
    Konusunu açmıştım efemm

Yanlız Battlefield:Bad Company sadece PS3 ve Xbox 360 için yapılıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_8827599/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 10 Ekim 2006; 11:38:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sith

1mbit hatla 100ping in altına düşemiyoz yaw ... oyun gerçekten çok güzel ama bazı rahatsız eden hatalar var ; koca tanklarla tellere çarpıyoruz , tellerde zerre kadar hasar olmuyor ama bizim tank hasar alıyor. Hava saldırı helekopterlerini kullanmak zor.

Birde şöyle bir grafik var. Oyunun tanıtımında kullanılmış Oyun çıkmadan önce gamespotta vardı.

Arkadaşım acaba hangi ayarlarda oynadında bu grafiklerle alakası yok diyorsun Son detaydamı oynuyorsun?? Ekran kartın ne? Kaldı ki bu daha oyunun demosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 10 Ekim 2006; 11:27:14 >

• Bu oyun ekran kartını zorlamıyor ayrıca güzel grafikler var oyunda 6800 Ultra var ebnde gayet güzel ve akıcı süper kalite bi görüntü var full detaylarda COH Oyunnun ekran kartlarıı neden bu kadar zorladığına anlam veremiyorum..
  • Arkadaş grafikle alakası yok demiş var aslında daha kaliteli grafikler var mesela size ateş açıldığı anda grafik mütiş görünüyor efektler felan süper olmuş
  • quote:

1mbit hatla 100ping in altına düşemiyoz yaw ... oyun gerçekten çok güzel ama bazı rahatsız eden hatalar var ; koca tanklarla tellere çarpıyoruz , tellerde zerre kadar hasar olmuyor ama bizim tank hasar alıyor. Hava saldırı helekopterlerini kullanmak zor.

Bundan ii SS istiyorsan oynarken alıp yükliyeyim buraya Oyundaki Grafikler kesinlikle iyi oynarken buggy kullanıyordum yokuş çıkarken birden gözüme güneş çarptı kayaya tosladım patladım

• ındırdım oyunu ama bı error werıoo anladım kadarıyla ekran kartı sorunu ama yınede sızlerede bı sormak sıtedım

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

sorunun cozumumunu bılenler yardımcı olursa sewınırım

ekran kartım asus n6600td

• quote:

Ya bu sonuçta bir demo ve tek bir map var.Orjinal oyunda yanlış hatırlamıyorsam 10 tane map olacak.Linkte verdiğin ss ile muhtemelen diğer maplerde olacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

quote:

Konusunu açmıştım efemm

Pinky hızına yetişemiyoruz. gerçi bende çok takip edemiyorum eskisi kadar. fakat başka bir yerde pc içinde cıkacagını gordum. yanılma ihtimalin varmı. gerçi çıksa bile pcye oynayacak pc configi bende yok

@TOMEKK
    google da d3dx9_29.dll olarak arat ve bu dll dosyasını bul. onu c:\windows\system32 içerisine kopyala sorunun çözülür.

alttaki SS fall of berlin ama bu haritada nasıl oynamıslar. Demo serverlarda bu harita varmı ki.

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 10 Ekim 2006; 23:21:33 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

quote:

Konusunu açmıştım efemm

Pinky hızına yetişemiyoruz. gerçi bende çok takip edemiyorum eskisi kadar. fakat başka bir yerde pc içinde cıkacagını gordum. yanılma ihtimalin varmı. gerçi çıksa bile pcye oynayacak pc configi bende yok

Dostum PC ye kesin olarak yapılmayacak maalesef sadece yeni nesil konsollara özel bir oyun olacak:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 10 Ekim 2006; 23:23:58 >

• olur olur merak etmeyin
  • Araçların etrafında ateş altındayken yeşil bir hale çıkıyor, ne oluyor o sırada zırhmı çalışıyor nedir? Kalkanlarmı açılıyor

Geçen serverda birini gördüm adam gunship ile mechin üstüne bomba yağdırdıktan sonra direk düştü :) Bende diyorum bu mech 3-4 sn de nasıl patlıyor meğer direk üzerine düşüyormuş kamikaze gibi
  • mechleri anlamadım gitti. ateş gucu zayıf desem degil yuksek desem yine degil. yerde adam var adamın üstüne hem makineli hemde bomba atıyorum adam roketle indiriyor. tank var apc yi ise bir kaç ugrastan sonra yerde. sanırım askerlerin zırhı daha yuksek

mechler bazen sapıtıyor. yon belirteci yok mesela Bf2 bf1942 de tankın yonu ve namlu yonu gorunuyordu. meche bu yok. ileri basıyorum geri gidiyor geri basıyorum yana gidiyor. yanlıslıkla bir kaldırımdan düssem patlıyor. helikopteri vurmak zor oluyor. fuzeler deli dana gibi basına buyruk gidiyor. eski bf2 de bile fuze gudumu vardı. bunda gudumsuz kafaya gore gidiyor.
  • quote:

mechleri anlamadım gitti. ateş gucu zayıf desem degil yuksek desem yine degil. yerde adam var adamın üstüne hem makineli hemde bomba atıyorum adam roketle indiriyor. tank var apc yi ise bir kaç ugrastan sonra yerde. sanırım askerlerin zırhı daha yuksek

mechler bazen sapıtıyor. yon belirteci yok mesela Bf2 bf1942 de tankın yonu ve namlu yonu gorunuyordu. meche bu yok. ileri basıyorum geri gidiyor geri basıyorum yana gidiyor. yanlıslıkla bir kaldırımdan düssem patlıyor. helikopteri vurmak zor oluyor. fuzeler deli dana gibi basına buyruk gidiyor. eski bf2 de bile fuze gudumu vardı. bunda gudumsuz kafaya gore gidiyor.

MEchlerin zayıf noktaları var her birimde olduğu gibi helikopterler ve görünmesi zor olan askerlere karşı zayıflar .

Helikopter kullanımı kolaylaştırcak ne önerebilirsiniz gameped yada joyistik ?

Nicklerinizi yazında Buddy liste ekleme yapayım benim nick llea

Buddy list kullanmayı öğrendim ekleme arama ile başlıyor arattırdıkdan sonra mesaj atıcaksınız geri tekrar mesaj atınca otomatik ekleniyor

eklediğiniz kişinin online offline durumu hangi serverda olduğunu öğrenebiliyorsunuz .

YAnlız oyundaki eksiklerden birisi iletişim çok kopuk mesala yanımdaki kişiye derdimi anlatamıyorum demin oynarken hunter_one nickli arkadaş yanımdaydı okadar mesaj attım yazdığımı göremedi anca Squada giricekde bende mikrofon olucakda filan da filan

World of warcraftdaki iletişim yok ne yazıkki wow da kim ne yazıyor kim ne dedi herşey kontrol altında .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 11 Ekim 2006; 4:14:43 >

• quote:

mechleri anlamadım gitti. ateş gucu zayıf desem degil yuksek desem yine degil. yerde adam var adamın üstüne hem makineli hemde bomba atıyorum adam roketle indiriyor. tank var apc yi ise bir kaç ugrastan sonra yerde. sanırım askerlerin zırhı daha yuksek

Aynı aletle tepemde dolaşan uçak bozması aleti vurmaya kalktım olmadı.Füzeler yetişene kadar adam gidiyor.Dediğin gibi güdümde yok.

EU'ların engineerlarındaki roketatarlarda başınabuyruk.Köprünün diğer ucundaki tanka ateş ediyorum.Tankın dibine gidince roketlar yükelip tankı teyit geçiyor.

Bu arada oyunda BF2'deki gibi medic olayı yok mu?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.