Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: EstrEmO

Gece online oynicak arkadaşlar varmı kapışalım

Bu gece geçtide yarın gece istediğin saatte oynarım.

Ayrıca DH kalnı kurmaktan bahsetmiştim.Olaya sıcak bakan üye yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

Battlefield serisinin sona ereceğini zannetmiyorum zira yeni oyunları BattleField: Bad Company duyurlmuştu

bir kaç SS buldum. next gen olacakmıs. ps3 xbox ve pc için cıkacakmıs. 2007 de cıkması planlanıyormus. demekki 2142 nin omru pek uzun olmayacak. ancak next genlerde sistem gereksinimi ve int baglantı hızı sanırım bizim sınırlarımızı aşacak gibi.
    Konusunu açmıştım efemm

Yanlız Battlefield:Bad Company sadece PS3 ve Xbox 360 için yapılıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_8827599/tm.htm

Pinky hızına yetişemiyoruz. gerçi bende çok takip edemiyorum eskisi kadar. fakat başka bir yerde pc içinde cıkacagını gordum. yanılma ihtimalin varmı. gerçi çıksa bile pcye oynayacak pc configi bende yok

Dostum PC ye kesin olarak yapılmayacak maalesef sadece yeni nesil konsollara özel bir oyun olacak:(

Bende Pc ye çıkacağını bir yerde okumuştum hatta psp yede çıkacak

• quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

[YAnlız oyundaki eksiklerden birisi iletişim çok kopuk mesala yanımdaki kişiye derdimi anlatamıyorum demin oynarken hunter_one nickli arkadaş yanımdaydı okadar mesaj attım yazdığımı göremedi anca Squada giricekde bende mikrofon olucakda filan da filan

World of warcraftdaki iletişim yok ne yazıkki wow da kim ne yazıyor kim ne dedi herşey kontrol altında .

Ben oyuna kaptırmıştım kendimi yoksa gördüm yazdıklarını, bağırıyodun :)

BF de iletişim için squad a girmek şart mikrofon olacak en iyisi o. Bu arada dikkat ettim senin girdiğin serverda benim ping 160-170 lerde iken senikisi 100 dü farklı pingler alıyoruz aynı serverda ilginç yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

quote:

Ben sıcak bakıyorum yanarlı dönerli

• quote:

Bu arada oyunda BF2'deki gibi medic olayı yok mu?

Aslında medic var (assault) ama canlandırma techizatı kapalı full sürümde açık olacak Şimdilik sadece iyileştirme yapabiliyoruz (heal)
  • Oyunda tek begendıgım nokta msj lasma ve uyeler ıcın oyunun ıcınde bır budylıst olusturabılmenız
    oraya arkadasınızın nıck ' ını yazıyorsunuz ve o oyunda ıse dırek tıklayıp onun oldugu server a baglanabılıyor yada msj atabılıyorsunuz.
    Onun harıcınde BF 2 ' ye DEVAM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fpotur

Oyunda tek begendıgım nokta msj lasma ve uyeler ıcın oyunun ıcınde bır budylıst olusturabılmenız
    oraya arkadasınızın nıck ' ını yazıyorsunuz ve o oyunda ıse dırek tıklayıp onun oldugu server a baglanabılıyor yada msj atabılıyorsunuz.
    Onun harıcınde BF 2 ' ye DEVAM...

Teessüf ederim ben ve piliskinsnake bu oyunu orjinal almayı düşünüyoruz. Bana sizin serverın 2142 ye geçeceğini söylemişti. Helikopter kullanamıyorum diye biraz nazlandı tabi bu sürümde dandirik olmuş gunshipler (helikopter eşdeğeri) Yinede herşeyiyle gayet şık bir oyun sizin alışkanlıklarınız var tabi hemen ev değiştirilmez biraz daha oynayın alışacaksınız

• Bakın bu bızım forumlarımızda da gunlerdır tartısılıyor
    Evet bı oyun yapılmıs ama soyle dusunuyorum BF 2 demo cıktıgı zaman harıl harıl demoyu oynardık aynı bolum bıkmadan usanmadan oynanırdı ama oyunun orjınalı pıyasaya cıktı rank sıstem nedır bılınmezken bız hala harıl harıl demoyu oynadık
    Sımdı yenı bısı cıkardılar ama daha demosunu bıle sevmedık kı bırakın orjınalını almayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: fpotur

Bakın bu bızım forumlarımızda da gunlerdır tartısılıyor
    Evet bı oyun yapılmıs ama soyle dusunuyorum BF 2 demo cıktıgı zaman harıl harıl demoyu oynardık aynı bolum bıkmadan usanmadan oynanırdı ama oyunun orjınalı pıyasaya cıktı rank sıstem nedır bılınmezken bız hala harıl harıl demoyu oynadık
    Sımdı yenı bısı cıkardılar ama daha demosunu bıle sevmedık kı bırakın orjınalını almayı

BF2 nin tadını bende alamadım doğrusu fakat ben BF2 de full oynuyordum Bu demo açılmayan silah ve ability (yetenek) ler var .BF2 deki Special forces elemanı da yok full de de olmıcak .Bf2 yi artık orjinal alıp oynama zamanı geldi.
  • oyunun butun grafik ayarlarını low a getirdim. ping de 100-130 arası gidip geliyor ama cok dalgalı degil. ancak buna ragmen ozellikle titanın içindeyken takılmalar oluyor. oynanabilirlik resmen 0 . çok iyi yere pusu kurmusum elimde support un agır makinelisi var titanın içindeyim ama takılma yuzunden adamları vuramadım. hele aylak aylak titanın içinde gezen o elemanlara yem oldum ya . neden oluyor bu acaba özellikle titanın içinde olması.

bu oyunu orjinalini alıp online oynamak isteyenler bence iyi bir sistem ve iyi bir baglantı şart. yoksa tadını alamazsınız.

BF 2 degilde BF1942 yi bu motorla yapsalar çok iyi olur. nerde o apacheler ahh aah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 11 Ekim 2006; 6:20:24 >

• evet adam vurmak biraz garip çözemedim bende demo oyunda hatalar dolu Full ü nasıl olcak acaba aynı harita da baydı artık :/ Ben bu hızla yarım kalan BF2

macerama dönsem güzel olcak gibi Onda da serverdan düşme hataları varmış sanırım 1.4 yamasında tam araştırmadım.

Birde şu var mesala karşımdaki kişide ping 50 bende 100 bu bana kaç sn yada ms fark yaratır refleks olarak.

Sistem ve bağlantı hızları Artık online oyunlarda olmazsa olmaz şart a bağlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 11 Ekim 2006; 6:35:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

quote:

Evet Baglantı hızı yükseek olan grup kurabiliriz bazen arkadaşlara rastlıyorum beraber bişeyler yapıyoruz pingler çok sorun oluyor adamın pingi 10 ile 40 arasında bizimkiler 100den aşagıya inmiyor

• beyler oyun cıktımı ona gore gıdıp sorayım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

Battlefield serisinin sona ereceğini zannetmiyorum zira yeni oyunları BattleField: Bad Company duyurlmuştu

bir kaç SS buldum. next gen olacakmıs. ps3 xbox ve pc için cıkacakmıs. 2007 de cıkması planlanıyormus. demekki 2142 nin omru pek uzun olmayacak. ancak next genlerde sistem gereksinimi ve int baglantı hızı sanırım bizim sınırlarımızı aşacak gibi.
    Konusunu açmıştım efemm

Yanlız Battlefield:Bad Company sadece PS3 ve Xbox 360 için yapılıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_8827599/tm.htm

Pinky hızına yetişemiyoruz. gerçi bende çok takip edemiyorum eskisi kadar. fakat başka bir yerde pc içinde cıkacagını gordum. yanılma ihtimalin varmı. gerçi çıksa bile pcye oynayacak pc configi bende yok

@TOMEKK
    google da d3dx9_29.dll olarak arat ve bu dll dosyasını bul. onu c:\windows\system32 içerisine kopyala sorunun çözülür.

alttaki SS fall of berlin ama bu haritada nasıl oynamıslar. Demo serverlarda bu harita varmı ki.

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

COK SAGOL TRY

oyunu calıstırdım ama sımdı de sureklı serwer lardan kıck lenıoom punkbuster sorunu yanı bunu nasıl cozucem???

• quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

quote:

Tamamdır o zaman.Şimdiden 2 kişi olduk.Senin nick neydi?

• beyler punkpuster yuzunden sureklı oyundan atılıoo bı yardımcı olun nasıl cozucem bunu ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

beyler punkpuster yuzunden sureklı oyundan atılıoo bı yardımcı olun nasıl cozucem bunu ???

PB dosyasını topiğin önceki sayfalarında bulabilirsin.Birde öyle dene
  • buldum zaten de dowload ettım pb dosyasını naıpıcamı anlamadım???
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

buldum zaten de dowload ettım pb dosyasını naıpıcamı anlamadım???

Örnek: Eğer oyunu Program Files'a kurduysan ordaki Electronic Arts dosyasının içine atacaksın PB'yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 11 Ekim 2006; 17:15:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.