Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla arkadaslar 2142 bf2 kadar nası dıım hızlı ve surukleyıcı deıl gunumuzun dısında olamsından kaynaklanıo herhalde cunku bf2 demosunu saatlerce oynamıstım oyunu almadan once oyun cıktı hala sıkılmadan arkadaslarla onlıne oynuyoruz ama 2142de bu zevk bıraz zor ne bılım AK-101 YOK :) Revive yok
    tad alamadın acıkcası.Ama EA bu satar nede olsa ısmı var :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghostleon

Valla arkadaslar 2142 bf2 kadar nası dıım hızlı ve surukleyıcı deıl gunumuzun dısında olamsından kaynaklanıo herhalde cunku bf2 demosunu saatlerce oynamıstım oyunu almadan once oyun cıktı hala sıkılmadan arkadaslarla onlıne oynuyoruz ama 2142de bu zevk bıraz zor ne bılım AK-101 YOK :) Revive yok

EA'dan çok "Battlefield" ismi önde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghostleon

Valla arkadaslar 2142 bf2 kadar nası dıım hızlı ve surukleyıcı deıl gunumuzun dısında olamsından kaynaklanıo herhalde cunku bf2 demosunu saatlerce oynamıstım oyunu almadan once oyun cıktı hala sıkılmadan arkadaslarla onlıne oynuyoruz ama 2142de bu zevk bıraz zor ne bılım AK-101 YOK :) Revive yok

Bunun demo olduğunu unutuyorsun tam sürümde hepsi olacak merak etme...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

Oyunun Full ü çıktı ARkadaşlar işte site işte fiyat 49.55 dolarhttps://account.ea.com/commerce/product-info.jsp?ipath=15&locale=en_US&sls=2&site=eaco&prodid=BF2142&skin=bf2142&app=commerce

ilk önce üye olun ea ya sonrada diğer işlemlere devam edip satın alabilirsiniz.

Pinky demon Başlığı Full ü çıktı diye değiştirirmisin Topic Kirliliğ olmasın Burdan devam edelim Full ede .

Preload diye birşeyden haberin yok galiba? Oyun daha çıkmadı, verdiğin linkte parayı verip önyükleme(preload) yapıyorsun. Böylelikle oyun çıktığında ilk oynayanlardan biri oluyorsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

Oyunda çok basit mantık hataları var. belki güçleri eşitlemek için yapmıslar ama bence fazla abartmıslar. oyundan sogumaya başladım.

Mesela ne gibi hatalar? Mechlerin piyadeleri vuruken zorluk çekmesi gibimi? Ben bir bug yaşadım oyunda mesela mechin dengesi bozuldu bir anda kafası yere doğru eğildi ve düzeltemedim Demo olduğu için bazı şeyleri hoş görmemiz lazım özellikle titanın içi hiç oynanabilir değil devamlı takılmalar yapıyor bunu doğal buluyorum çünkü bf2 de aynen böyle takımalar oluyordu bina içlerinde...
  • Oyun 20 Ekim de çıkacak arkadaşlar şu an sipariş verebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Oyunun Full ü çıktı ARkadaşlar işte site işte fiyat 49.55 dolarhttps://account.ea.com/commerce/product-info.jsp?ipath=15&locale=en_US&sls=2&site=eaco&prodid=BF2142&skin=bf2142&app=commerce

ilk önce üye olun ea ya sonrada diğer işlemlere devam edip satın alabilirsiniz.

Pinky demon Başlığı Full ü çıktı diye değiştirirmisin Topic Kirliliğ olmasın Burdan devam edelim Full ede .

Preload diye birşeyden haberin yok galiba? Oyun daha çıkmadı, verdiğin linkte parayı verip önyükleme(preload) yapıyorsun. Böylelikle oyun çıktığında ilk oynayanlardan biri oluyorsun.

Linkdeki Fiyat oyunun fiyatı değilmi?

Ben buraya parayı verince oyunu alıp yükleyemicekmiyim ?

Oyun gelecekde geçiyor bilmem fark ettinizmi Ak 47 olmaması doğal ona kalırsa g36 da yok vs vs medic Canlandırması Full sürümünde Kilitli olarak gelicek malum canlandırmadan medic ler güzel puan alıyor medic olmayı düşünen arkadaşlar bir süre canlandırmasız oynucaklar.

Oyun kopartif FPS tarzı olduğu için birimlerin farklı birim lere üstünlüğü olması gayet doğal.BF2 ile karşılaştırdığımızda ise oyun içi dinamikler daha kısıtlı.

Edit>> Konuyu Battlefield Serisi altına taşınırsa daha bilgilendirici olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 12 Ekim 2006; 15:03:44 >

• quote:

Evet oyunun fiyatı o ama önyükleme yazıyor orda yani yükleyip bekleyeceksin oyunun çıkmasını ve çıktığı gün saat dakika cinsinden senin oyunun kilidi açılacak son dosyalar güncellenecek vs. Half life 2 ve steam olayını hiç duymadın galiba oda aynı sisemde gelmişti. Buna önyükleme deniyor oyun çıkmadan dosyaları ana yayımcıdan çekiyorsun işte...

Daha açık yazmak gererekirse oyun çıkmadı henüz! Parayı verip yükleyebilirsin ama oynayamazsın.

Not: Yorum yaparken bunun bir demo olduğunu tam sürümünün daha çıkmadığını göz önünde bulundurun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 12 Ekim 2006; 17:11:29 >

• quote:

quote:

Evet oyunun fiyatı o ama önyükleme yazıyor orda yani yükleyip bekleyeceksin oyunun çıkmasını ve çıktığı gün saat dakika cinsinden senin oyunun kilidi açılacak son dosyalar güncellenecek vs. Half life 2 ve steam olayını hiç duymadın galiba oda aynı sisemde gelmişti. Buna önyükleme deniyor oyun çıkmadan dosyaları ana yayımcıdan çekiyorsun işte...

Daha açık yazmak gererekirse oyun çıkmadı henüz! Parayı verip yükleyebilirsin ama oynayamazsın.

Not: Yorum yaparken bunun bir demo olduğunu tam sürümünün daha çıkmadığını göz önünde bulundurun lütfen.

Oyun çıktı oyunu alıp 20 ekimde oynamaya başlayabilirsiniz desen daha anlaşılır olabilir Türkçemizi İngilizce kelimelerle boğmasak basit bir şekilde anlatsak olayı nasıl olur?

• quote:

quote:

Oyunda çok basit mantık hataları var. belki güçleri eşitlemek için yapmıslar ama bence fazla abartmıslar. oyundan sogumaya başladım.

Mesela ne gibi hatalar? Mechlerin piyadeleri vuruken zorluk çekmesi gibimi? Ben bir bug yaşadım oyunda mesela mechin dengesi bozuldu bir anda kafası yere doğru eğildi ve düzeltemedim Demo olduğu için bazı şeyleri hoş görmemiz lazım özellikle titanın içi hiç oynanabilir değil devamlı takılmalar yapıyor bunu doğal buluyorum çünkü bf2 de aynen böyle takımalar oluyordu bina içlerinde...

mesela biraz once olan bir olay. ben tanka kosarken diger taraften bir eleman tanka bindi (tabi dusman) ben takın dibindeyim ama o beni gormedi. o sırada bayrak almak için orası baya karısıktı ve oldugu yerden ileri ateş etmeye başladı. benim elimde bazoka vardı. tankın resmen paletlerinin dibindeyim. cıkamıyorum cunku baya karısık. bazokayı cektim ates etsem bende yaralanacam. dedim edeyim bari tanka zarar verebildigim kadar vereyim. 1 kere ates ettim tank hasar gordu ama bende birsey yok. 2. kere ates ettim bende yine birsey yok tank infilak. eleman noldugunu anlamadı bile. tank patladı bende yine birsey yok. dedim efsunlandınmmı nedir

mechlerle yayaların sorunu. adamlar mechlerin ne fuze nede mermilerine yakalnıyorlar. hadi mermileri anladık noka atısı yapmak lazım. okadar fuzeler hiçmi oldurmez yahuu.

atılan fuzeler bası bos gidiyor. gudumlemek zor. oysa bf2 cok kolaydı. teknoloji gelişmiş sonucta gudum olayı daha ileri olması lazım.

• Güdümleme olsa sadece 1 tane atabilmen gerekli halbuki robotda peşpeşe roket atışı yapabiliyorsun .
  • böyle bir oyunu Ea nasıl satışa sunmuş hayret yani !
    bu oyunu bedavaya verseler yinede almam. iğrenç ötesi. ea milleti kandırıyor resmen.
    başında battlefield adı olmasa hiç bakmazdım çoğu kişide bu yüzden bakıyor, demoya baktım, bu oyuna para vermeye değmez arkadaşlar benden söylemesi.
    kesinlikle bf2 gibi bir oyun olduğunu sanıyorsanız yanılırsınız.
  • +1 aynen katılıyorum benim için hayal kırıklıgı oldu ama genede demo server açan arkadaşlarımıza yardımcı olmak isteriz
    http://www.34team.com/forum/index.php?topic=1251.0
    quote:

Orjinalden alıntı: dgnzcn

böyle bir oyunu Ea nasıl satışa sunmuş hayret yani !
    bu oyunu bedavaya verseler yinede almam. iğrenç ötesi. ea milleti kandırıyor resmen.
    başında battlefield adı olmasa hiç bakmazdım çoğu kişide bu yüzden bakıyor, demoya baktım, bu oyuna para vermeye değmez arkadaşlar benden söylemesi.

• quote:

Orjinalden alıntı: dgnzcn

böyle bir oyunu Ea nasıl satışa sunmuş hayret yani !

Bu oyunu BF2 den bu kadar keskin çizgilerle nasıl ayıyorsunuz anlayamıyorum? BF2 ile arasında nasıl bir fark varki birisi süper bir oyun, diğeri ise berbat olabiliyor?
  • quote:

mesela biraz once olan bir olay. ben tanka kosarken diger taraften bir eleman tanka bindi (tabi dusman) ben takın dibindeyim ama o beni gormedi. o sırada bayrak almak için orası baya karısıktı ve oldugu yerden ileri ateş etmeye başladı. benim elimde bazoka vardı. tankın resmen paletlerinin dibindeyim. cıkamıyorum cunku baya karısık. bazokayı cektim ates etsem bende yaralanacam. dedim edeyim bari tanka zarar verebildigim kadar vereyim. 1 kere ates ettim tank hasar gordu ama bende birsey yok. 2. kere ates ettim bende yine birsey yok tank infilak. eleman noldugunu anlamadı bile. tank patladı bende yine birsey yok. dedim efsunlandınmmı nedir

mechlerle yayaların sorunu. adamlar mechlerin ne fuze nede mermilerine yakalnıyorlar. hadi mermileri anladık noka atısı yapmak lazım. okadar fuzeler hiçmi oldurmez yahuu.

atılan fuzeler bası bos gidiyor. gudumlemek zor. oysa bf2 cok kolaydı. teknoloji gelişmiş sonucta gudum olayı daha ileri olması lazım.

Evet bahsettiğin tank olayı bir bug bende bunun gibi birkaç bug gördüm oyun içinde ama buglar tam sürümde veya sonra çıkacak yamalar ile düzeltilebilir.

Mechlerin adam vurmadaki zorluğu ise tamamen abartılmış oyun içi dengeden kaynaklanıyor. Yani BF 2142 de o kadar iyi bir denge kurmuşlar ki hangi aracı kullanırsanız kullanın oyunda kral olamıyorsunuz tamamen yeteneğe bakıyor iş. Mesela BF2 de iyi helikopter veya uçak kullanan yenilmez oluyordu, bu sürümde ise yenilmez olmak diye bir durum yok... Yardımlaşma BF2 den daha fazla gereklilik haline gelmiş...

Belki ilerde mechlerin gücünü biraz olsun arttırabilirler, o heybetli duruşuna pek yakışmıyor hemen patlaması

• quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orjinalden alıntı: Black Eagle®

beyler çok uzun okumadım
    minimum sitem gereksinimleri neler bilen varmı ?
    Operating system: Windows XP with latest service pack installed
    DirectX 9.0c February 2006 edition (included)
    CPU: Intel Pentium 4/AMD Athlon 1.7 GHz or equivalent
    RAM: 512 MB
    Video Card: 128MB DirectX compliant video card, Pixel shader 2.0 and above. (AGP and PCIe only)
    Sound Card - DirectX 9.0c compatible
    Hard Drive space: 950MB of space is required to install the demo
    Internet connection: 128kbit Cable/DSL connection

ok çok teşekkür ederim.
  • kardeş bu oyun inşallah 128 mb fx 5200 de çalışır.yoksa ekran kartını değiştiririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

kardeş bu oyun inşallah 128 mb fx 5200 de çalışır.yoksa ekran kartını değiştiririm

pek sanamam ama yınede bı dene
  • millet ilk defa bu gün oynadim oyunu iyide kimse silah kullanmıyoki herkez ucan cisim tank falan kullaniyo adam gibi bi adam vuramadim doğru dürüst cod2 nin yerini tutmaz
  • arakdaslar ön siparisle oyunu ucuza alabilirsiniz ben sahsen 2 hafta önce siparis verdim gayette saglam bir sitewww.sendit.com

Order: 3286739 (17th Sep 2006)
    | Card for All Items in this order » Payment method - MasterCard/EuroCard:EpSoDy (TR)
    Battlefield 2142 (PC DVD-ROM) £29.39 sterlin euro deil aldanmayın
    do you want to giftwrap this item?
    status: PreOrder: 20th Oct (Cancel This)

bu arada oyunun cıkıs tarihi 20 ekimdir siteye sordum benim elime ne zaman ulasır 2 veya 3 gün icerisinde dediler siparis verdikten sonra da bilgi mailleri geliyor + siparisten son haftaya kadar vaz gecebilirsiniz (cancel this) seceneginden bu arada oyun elinize gectigi zaman kredi kartından para cekiliyor kısa not siparis verdiginiz anda kartınızdan 1 euro cekilp geriye iade ediliyor buda deneme amaclı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EpSoDy_Tr -- 13 Ekim 2006; 23:58:25 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.