Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: EpSoDy_Tr

arakdaslar ön siparisle oyunu ucuza alabilirsiniz ben sahsen 2 hafta önce siparis verdim gayette saglam bir sitewww.sendit.com

Order: 3286739 (17th Sep 2006)
    | Card for All Items in this order » Payment method - MasterCard/EuroCard:EpSoDy (TR)
    Battlefield 2142 (PC DVD-ROM) £29.39 sterlin euro deil aldanmayın
    do you want to giftwrap this item?
    status: PreOrder: 20th Oct (Cancel This)

Oyunu satın aldıktan sonra nezaman ve nasıl yükledin daha detaylı açıklarsan sevinirim!Bu arada oyunun fiyatı düşmüş:)£29.39 sterlinden £27.89 sterline fakat euro olarak €41.99 haberiniz olsun arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMoKeWaY -- 15 Ekim 2006; 7:36:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

256 ile oynuoom pingler bıraz kastırıoo ama aradakı farkı rem lerle kapatıoom ben

ramle ping farkını nasıl kapatabiliyorsun.

oyunda genel bir takılma varsa pinglerdeki dalgalanmadandır. Ama Titanın içi gibi vs. yerlerde bolgesel kasılma varsa oyun grafilerindendir. low da oynuyorum. çünkü tam onemli bir yerde pcnin kasılması ölümcül olabilir.

ping demek geç yapmak takılmak anlamına da gelir

Bu oyunda olmaz sa olmazlar

Grafik kartı> 7600 gt ve üzeri ati eşdeğeri
    İnternet > 512 kb ve üzeri
    Ram > 1 gb normalde 1.5 gb ve üzeri

bende 7600gt ekran kartı 1mb bağlantı 1gb ram var en iyi yakaladığım ping 85 şimdi diceksiniz ki neden bunları yazdın şundan ben en iyi 85 ile yakalıyorum ping 'i karşımdaki adam 30 ping ile oynayınca garip bir durum

internetin yavaşlıgından kaynaklanan geçikme ile pc konfiginin yetersiz kalmasından kaynaklanan takılmalar birbirinden farklıdır. Birinin iyi olması digerinin ikamesi olamaz. Yani En iyi işlemci ram vs.. ile 256 k daki ping yüksekligini takılmaları gideremezsin.

Bu arada bugun arkadasımla Demo EA #14 serverında beraber oynadık. Aynı baglantı üzerinden. İlk defa 100 civarı ping aldık. Normalde berabar onadıgımızda 180 civarı oluyordu. Yakındaki biriyle oynamak daha iyi oluyor. Squad oluşturup mikrofon kullalık vs ile ugrasmadan ilkel metodla odadan odaya bagırarak haberleşiyoruz. Biraz gürültülü ve argolu oluyor ama hoş oluyor.

• 2gb ram im war bf2142 de ping im 90 100 arası oluooo 256 baglantıyla ben cod2 de oynuoom netten 1mb baglantılı bırısının pıng ı 40 sa benım 50 yada 55 oluooo yanı 256 la oynuoom ben rahatca
  • Battlefieldden çok swat gibi klasiklerden çok farklı
    çok güzel bir oyun olucak eminim
  • quote:

Yakındaki biriyle oynamak daha iyi oluyor. Squad oluşturup mikrofon kullalık vs ile ugrasmadan ilkel metodla odadan odaya bagırarak haberleşiyoruz. Biraz gürültülü ve argolu oluyor ama hoş oluyor.

Türk usülü diyorsun yani Geçen ben arkadaşımla bir servera girmiştik sanırım ECC idi. Kendisi uzun zamandır BF2 oynar ve usta sayılır oyunda. Squad oluştur ve oynamaya başladık tabi hemen sivrildik oyunda karşı takımı süpürmeye başladık herkes bizim squada girmeye çalışıyor:) Ama biz mikrofondan devamlı türkçe konuştuğumuz için squada girende bakıyor bakıyor please engilsh filan diye (yazıyla) zırvalayıp gidiyor :) Çok komik durumdu squad list devamlı dolup boşalıyordu E5 tarifiği gibi giren çıkan oluyodu paso :)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

256 ile oynuoom pingler bıraz kastırıoo ama aradakı farkı rem lerle kapatıoom ben

ramle ping farkını nasıl kapatabiliyorsun.

oyunda genel bir takılma varsa pinglerdeki dalgalanmadandır. Ama Titanın içi gibi vs. yerlerde bolgesel kasılma varsa oyun grafilerindendir. low da oynuyorum. çünkü tam onemli bir yerde pcnin kasılması ölümcül olabilir.

ping demek geç yapmak takılmak anlamına da gelir

Bu oyunda olmaz sa olmazlar

Grafik kartı> 7600 gt ve üzeri ati eşdeğeri
    İnternet > 512 kb ve üzeri
    Ram > 1 gb normalde 1.5 gb ve üzeri

bende 7600gt ekran kartı 1mb bağlantı 1gb ram var en iyi yakaladığım ping 85 şimdi diceksiniz ki neden bunları yazdın şundan ben en iyi 85 ile yakalıyorum ping 'i karşımdaki adam 30 ping ile oynayınca garip bir durum

internetin yavaşlıgından kaynaklanan geçikme ile pc konfiginin yetersiz kalmasından kaynaklanan takılmalar birbirinden farklıdır. Birinin iyi olması digerinin ikamesi olamaz. Yani En iyi işlemci ram vs.. ile 256 k daki ping yüksekligini takılmaları gideremezsin.

Gideririm demedim Sıralama Ekran kartından başlıyor tekrar yazayım ...

1. Grafik kartı> 7600 gt ve üzeri ati eşdeğeri
    2.İnternet > 512 kb ve üzeri (fazla sonuç beklemeyin burdan )
    3.Ram > 1 gb normalde 1.5 gb ve üzeri

İnterneti düzgün işlemesi çok teknik detay ister teknik bilginiz olsa bile internetinize fazla müdahele edemezsiniz daha iyi sonuçlar için en fazla hızı yükseltir daha fazla para ödersiniz aylık okadar .

• @mczaga aynı şeyden bahsediyoruz aslında.

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Yakındaki biriyle oynamak daha iyi oluyor. Squad oluşturup mikrofon kullalık vs ile ugrasmadan ilkel metodla odadan odaya bagırarak haberleşiyoruz. Biraz gürültülü ve argolu oluyor ama hoş oluyor.

Türk usülü diyorsun yani Geçen ben arkadaşımla bir servera girmiştik sanırım ECC idi. Kendisi uzun zamandır BF2 oynar ve usta sayılır oyunda. Squad oluştur ve oynamaya başladık tabi hemen sivrildik oyunda karşı takımı süpürmeye başladık herkes bizim squada girmeye çalışıyor:) Ama biz mikrofondan devamlı türkçe konuştuğumuz için squada girende bakıyor bakıyor please engilsh filan diye (yazıyla) zırvalayıp gidiyor :) Çok komik durumdu squad list devamlı dolup boşalıyordu E5 tarifiği gibi giren çıkan oluyodu paso :)

Valla hocam aynı olay bizde oluyor. Bizim squad hep birinci gelmeye başlayınca elemanlar bize geçmeye başlıyor. Zaten arkdaşımla ben genelde ilk 5 te oluyoruz. Gerci biz aramızda türk üsülü anlaştıgımızdan adamlar olaya fransız kalma durumu yok ama squad da bizim sozumuz geçiyor. Onlar peşimizden geliyor. tabi iyi takım çalışması olunca bölge alamama şası kalmıyor. Gittigimiz bölgeyi kesin alıyoruz. Titandaysa bir girdikmi saglıkcı cephaneci hepsi oluyor. Oyun aslında BF 2 ye gore daha iyi takım çalışması istiyor. özellikle titan mod. kordineli oynayanlar kesin kazanır. Bir 48 kişilik servera 8 kişi breraber girsek 2 squad oluştursak kesin her el bizim.

• oyunu kurdum account alırken invalid cdkey dedi..eee orjinal cd key mi ister?
  • demoyumu kurdun
  • quote:

demoyumu kurdun

3.26 gb netten indirdim sanırım full olanı.

nası yapcaz.full için orjinal serial mi istiyo acep.
  • çözdüm
  • yav ben niye oynayamıyorum bu demoyu. official versiyonu yükle diyor. halbuki zaten official demo işte
  • güzele benziyor
  • bence demoyu megagames.com dan indirin hem güvenli hemde 1.1 gb tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SMoKeWaY

quote:

arakdaslar ön siparisle oyunu ucuza alabilirsiniz ben sahsen 2 hafta önce siparis verdim gayette saglam bir sitewww.sendit.com

| Card for All Items in this order » Payment method - MasterCard/EuroCard:EpSoDy (TR)

Oyunu satın aldıktan sonra nezaman ve nasıl yükledin daha detaylı açıklarsan sevinirim!Bu arada oyunun fiyatı düşmüş:)£29.39 sterlinden £27.89 sterline fakat euro olarak €41.99 haberiniz olsun arkadaşlar

dostum bana daha oyun gelmedi 20 ekimde veya 1-2 gün sonra gelirmis siteyle mail yoluyla irtibata gectim ayrıca bu indirim filan demissin hangi site belirtirsen sevinirim sendit.com danmı aldın bu bilgiyi eger ögleyse bu indirimden bende yararlanırım cünkü adamlar oyunu aldıgın zaman sadece 1 euro deneme cekim yapıp parayı geri yüklüyolar oyun benim elime gectiginde kredi kartından cekim yapılıcak yani daha para filan ödemedim ve son haftaya kadarda siparisten vazgecebiliyosun
    bu arada oyun fiyatında düsme yokmus sana
    Item Total £27.89
    Postage £1.50
    Basket Total Currency: GBP » EUR » £29.39
    Approx. value in Lira TL71754494
    ordaki 1.50 sterlin kargo masrafı fiyatlar aynı yani euro olarakta
    Item Total €41.99
    Postage €3.00
    Basket Total Currency: GBP » EUR » €44.99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EpSoDy_Tr -- 15 Ekim 2006; 20:22:04 >

• ben de yarin alacam geldiyse
    benim kadar battlefield serisi hastasi olamaz 12 cd- 2 dvd modu var
    www.sanane.com ne oynmiştim,

battlefield 2142 mechwariro3 -4 kullanilgi belli
  • sistemim aşağıda yazıyor 1024*768 2xaa var diğer tüm ayarlarda sonda single playerdeyken çektim
     Battlefield 2142 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimtürk -- 15 Ekim 2006; 23:35:36 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SMoKeWaY

quote:

dostum bana daha oyun gelmedi 20 ekimde veya 1-2 gün sonra gelirmis siteyle mail yoluyla irtibata gectim ayrıca bu indirim filan demissin hangi site belirtirsen sevinirim sendit.com danmı aldın bu bilgiyi eger ögleyse bu indirimden bende yararlanırım cünkü adamlar oyunu aldıgın zaman sadece 1 euro deneme cekim yapıp parayı geri yüklüyolar oyun benim elime gectiginde kredi kartından cekim yapılıcak yani daha para filan ödemedim ve son haftaya kadarda siparisten vazgecebiliyosun
    bu arada oyun fiyatında düsme yokmus sana
    Item Total £27.89
    Postage £1.50
    Basket Total Currency: GBP » EUR » £29.39
    Approx. value in Lira TL71754494
    ordaki 1.50 sterlin kargo masrafı fiyatlar aynı yani euro olarakta
    Item Total €41.99
    Postage €3.00
    Basket Total Currency: GBP » EUR » €44.99

sendit's price: £27.89 haklısın:) ama bu başka bir site Etiket Fiyatı : 75,00 YTL
    KDV Hariç MAVİ BİLGİSAYAR-MaViSHOP Fiyatı : 59,32 YTL
    KDV Dahil MAVİ BİLGİSAYAR-MaViSHOP Fiyatı : 70,00 YTL
    Banka Havalesi İle : 67,20 YTL

6,71 YTL den Başlayan Taksit Seçenekleri var detaylı bilgiyi burdan bulabilirsiniz.. EA daki fiyatı ise $49.99

www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?cPath=36_42&products_id=454

l

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMoKeWaY -- 16 Ekim 2006; 0:07:09 >

• Bu arada Battlefield 2142 demo yu indirmek istiyenler EA dan indirsinler biraz uzun sürücek diğer sitelere göre ama otomatik set up direk yükliceksiniz winrar da d3dx9_29.dll dosya hatası olabiliyor iyi oyunlar arkadaşlar..

http://www.electronicarts.co.uk/games/8414/downloads/1961/
    [/font
    ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMoKeWaY -- 16 Ekim 2006; 0:15:05 >
  • quote:

Titandaysa bir girdikmi saglıkcı cephaneci hepsi oluyor. Oyun aslında BF 2 ye gore daha iyi takım çalışması istiyor. özellikle titan mod. kordineli oynayanlar kesin kazanır. Bir 48 kişilik servera 8 kişi breraber girsek 2 squad oluştursak kesin her el bizim.

Aynen takım çalışması çok önemli artık medic engineer armor vs. daha önemli hale getirilmiş daha efektif rol alıyorlar oyunda.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.