Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SMoKeWaY

quote:

Orjinalden alıntı: EpSoDy_Tr

Item Total £27.89
    Postage £1.50
    Basket Total Currency: GBP » EUR » £29.39
    Approx. value in Lira TL71754494
    ordaki 1.50 sterlin kargo masrafı fiyatlar aynı yani euro olarakta
    Item Total €41.99
    Postage €3.00
    Basket Total Currency: GBP » EUR » €44.99

sendit's price: £27.89 haklısın:) ama bu başka bir site Etiket Fiyatı : 75,00 YTL
    KDV Hariç MAVİ BİLGİSAYAR-MaViSHOP Fiyatı : 59,32 YTL
    KDV Dahil MAVİ BİLGİSAYAR-MaViSHOP Fiyatı : 70,00 YTL
    Banka Havalesi İle : 67,20 YTL

6,71 YTL den Başlayan Taksit Seçenekleri var detaylı bilgiyi burdan bulabilirsiniz.. EA daki fiyatı ise $49.99

www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?cPath=36_42&products_id=454

sendit fiyatı buradakiyle aynı neredeyse bir fark yok sadece biraz daha erken alma şansın var oyunu ama bu yöntem yerine 1mbit bağlantısı olanlar oyunu direk ea dan satın alabilirler zaten. EA downloaderden yüklüyorsunuz oyunu ve çıktığı dakika oyun orjinal olarak elinizde tek sorun orjinal dvd sinin olmaması kopya gibi duran bir orjinal oyununuz oluyor zaten en önemlisi cd key cdkeyiniz orjinal olduktan sonra oyun kopya olmuş falan önemli değil zaten parayı cdkey e veriyoruz biz

• Hangi server a atakılıyosunuz arkadaşlar. Toplansak diyom bi yerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

quote:

Item Total £27.89
    Postage £1.50
    Item Total €41.99
    Postage €3.00

sendit's price: £27.89 haklısın:) ama bu başka bir site Etiket Fiyatı : 75,00 YTL

6,71 YTL den Başlayan Taksit Seçenekleri var detaylı bilgiyi burdan bulabilirsiniz.. EA daki fiyatı ise $49.99

sendit fiyatı buradakiyle aynı neredeyse bir fark yok sadece biraz daha erken alma şansın var oyunu ama bu yöntem yerine 1mbit bağlantısı olanlar oyunu direk ea dan satın alabilirler zaten. EA downloaderden yüklüyorsunuz oyunu ve çıktığı dakika oyun orjinal olarak elinizde tek sorun orjinal dvd sinin olmaması kopya gibi duran bir orjinal oyununuz oluyor zaten en önemlisi cd key cdkeyiniz orjinal olduktan sonra oyun kopya olmuş falan önemli değil zaten parayı cdkey e veriyoruz biz

Haklısın önemlli olan cd key çünkü ortaya abuk subuk cdkey ler çıkıyor onlar sadece oyunu kurmana yardım ediyor online oynamaya kalkarsan çuvallıyosun:) Kötü yanı su bana göre yüklüyoruz ama elimizde cd yada dvd si yok d: ye kopyalıyacaksın fakat yarın öbürgün örnek:full formatta gidicek yada benzer durumlarda d: ye virüs bulaşması gibi bunlar olmıyan şeyler değil somut olsa elimin altında deyip tekrar kurabilceksin en kotü ihtimalde.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

quote:

Item Total £27.89
    Postage £1.50
    Item Total €41.99
    Postage €3.00

Haklısın önemlli olan cd key çünkü ortaya abuk subuk cdkey ler çıkıyor onlar sadece oyunu kurmana yardım ediyor online oynamaya kalkarsan çuvallıyosun:) Kötü yanı su bana göre yüklüyoruz ama elimizde cd yada dvd si yok d: ye kopyalıyacaksın fakat yarın öbürgün örnek:full formatta gidicek yada benzer durumlarda d: ye virüs bulaşması gibi bunlar olmıyan şeyler değil somut olsa elimin altında deyip tekrar kurabilceksin en kotü ihtimalde.

+1 aynen katılıyorum hem gelecek paket icinde hediye olarak seker veya cikolatada gönderirler belki
    ya bide su mavishop olayı trass ss lerin altında bunu buldum
    Bu ürün stoklarımıza 10 Kasım 2006, Cuma günü gelmesi beklenmektedir. bana 20 sinde veya 21 de gelicek oyun yani gec kalırım acele oynamam lazım cömes olmamak icin rütbe kapıyımda hem fazlada fark yok 1 ytl oynuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EpSoDy_Tr -- 16 Ekim 2006; 4:42:02 >

• ok arkadaş amaç paylaşım 1ytl veya 5ytl sonucta ucuz:) 1ytl + 2 ekmek saygılar...
  • Merhaba,

arkadaşlar emul' den indirdim ben bu oyunun ziplenmis halini ama şifre istiyor
     Battlefield 2142 (ÇIKTI)

.rar uzantılı dosya şifrelerini nasıl açabiliriz, yoksa gitti 2.2gb oyun, yardımlarınızı bekliyorum
  • zor yaff şifreyi kırman :S
  • .rar şifresini nasıl kırabiliriz mahvoldum bennnn
  • Arkadaşlar EA nın sitesinden indirin otomatik setup! rar dosyalarında sorun çıkıyor biraz zahmetli bir dowland olucak ama değer sanırım?Link vermiştim tekrar yazıyorum!
    http://www.electronicarts.co.uk/games/8414/downloads/1961/ tasarımcı arkadaş umarım bulursun şifreyi üzüldüm 2gb az değil benim limit 3gb saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: grafiktasarimcisi

Merhaba,

arkadaşlar emul' den indirdim ben bu oyunun ziplenmis halini ama şifre istiyor
     Battlefield 2142 (ÇIKTI)

.rar uzantılı dosya şifrelerini nasıl açabiliriz, yoksa gitti 2.2gb oyun, yardımlarınızı bekliyorum

Emulede büyük dosyalar genelde rar olarak değil iso veya mdf olarak sunulur. İndirdiğin dosya yanlış birşey olabilir. Linki nerden bulduysan oraya bakman lazım şifre için. Ayrıca oyunu yüklerken kraker veya key sorularıda sormayın sakın burada.

Multiplay olarak oynanan bir oyunu kopya olarak yükleyip ancak botlarla oynayabilirsin veya yakın zamanda krakerli server açılırsa oralarda oynarsın ama tabi rank sistemine dahil olamayacaksın hiçbir zaman...

• quote:

EA dan yüklenen dosyaları dvd ye kopyalayabilirsin, sonuçta şifrelenmiş halde olan dosyaların kopyalanmasında bir sorun olmaz. Bir format halinde ordan kopyalar ve internetten aktif edersin yine.
  • @grafiktasarimcisi indirdigin dosya zaten emul e de kırmızı ışıkta yani büyük ihtimal bozuktur yada başka bişey
  • buda bana ders olsun, bu oyunu orjinal nereden alabilirim? e-ticaret sistemi varsa süper olur, eğer internetten satış yoksa ankaradayım ve burda varmı?
  • Yukardaki forumları gözden geçirirsen orda linkler verildi oyun hakkında nerden ve kaç paraya alabilceğin detaylı olarak var..
  • quote:

Yukardaki forumları gözden geçirirsen orda linkler verildi oyun hakkında nerden ve kaç paraya alabilceğin detaylı olarak var..

eywallah arkadaşım hemen inceliyorum
  • bu oyunu kuran yükleyen var mı single player oynanmıo online kısayolada basınca account sayfası acılıo normal simgeyi tıklıyınca account bölümü açılıyor nasıl olck bu iş
  • Uhehe
  • la ben hiç bişe okumadan torrentte gözüme çarptı indirdim oyuna girdim dedim noluoo anaassğğv
    sadece mp oynanıyormuş ve orjinal lazımmış şimdi öğreniyorum
  • amanın geç kalmadan hemen yükleniyim bende eşşeğe, teşekkürler arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

bu oyunu kuran yükleyen var mı single player oynanmıo online kısayolada basınca account sayfası acılıo normal simgeyi tıklıyınca account bölümü açılıyor nasıl olck bu iş

aynı sorun bende var. üstlerde bi arkadaş çözdüm dedi. öm'den açıklamasını bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.